Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabisiiiisen misin onun tenceresi?
Öyle olduğunu sanıyorsen misin onun tenceresi?
Eşin seni acile götürdü mü ya zira Ateş'in olduğu kanısındayımTabisiiii
Ben ÜşüyorumAy bu ne sıcak ya yemin ediyorum fenalık geçiriyorum
Gerçekten üşümeyi tercih ederim Yaa daha şimdiden Hama'm gibi burası klima içinde erken dşye başlamadık ama vakti gelmiş netBen Üşüyorum
Benimde öyle iç paketlemeyi yaptım ama kutuyu kaplamakda aklıma gelmişti aslında ama abartı olur gibi gelmişti meğer herkes kaplamışYa gelen kutuları gördükçe kaplama yapmadığım için çok üzgünüm paketlerim özenli ama dış koli çok biçimsiz geliyo artık gözüme
Kusuruma bakma tencerem
Benim hiç gelmedi bile zaten geçen de A4 göndermiştim yok benden olmuyo demek kiBenimde öyle iç paketlemeyi yaptım ama kutuyu kaplamakda aklıma gelmişti aslında ama abartı olur gibi gelmişti meğer herkes kaplamış
Ben kutuya koydum ama eşim çıkarmış.hay yarabbim Allahtan paket paket içinde...Benim hiç gelmedi bile zaten geçen de A4 göndermiştim yok benden olmuyo demek ki
Vallahi buradaki kutuları gördüm ya benim ki Cidden kabaBen kutuya koydum ama eşim çıkarmış.hay yarabbim Allahtan paket paket içinde...
Kargo ayarlar onu dedi bide.kutu çok kabaymış mış mış.
Ben takip numarasını almamışım yanıma ama tahminim benimkide erken varır ofise gider gitmez peşine düşicimKızzzlarrr benim kargom tenceremin şehrine yaklaşmış.sabah elinde olur.inş evde denk gelir
Bende a4 gonderdim kestim bictim kapladim o sekle soktumBenim hiç gelmedi bile zaten geçen de A4 göndermiştim yok benden olmuyo demek ki
O degilde sen neden bu kadar rahatsin hadi kapagini biliyorsun diyelim de kargon eline gecmedi meraktan catlamis olman gerekmez miydiBen takip numarasını almamışım yanıma ama tahminim benimkide erken varır ofise gider gitmez peşine düşicim
Eline emeğine sağlık harika olmuş CanımBende a4 gonderdim kestim bictim kapladim o sekle soktum
Onemli olan ic guzelligi canim hahahaaaaEline emeğine sağlık harika olmuş Canım
Benim ki bildiğin koli
kimden geldiğini bildiğim için rahatım ben zaten onun takip nosu mesajımda varO degilde sen neden bu kadar rahatsin hadi kapagini biliyorsun diyelim de kargon eline gecmedi meraktan catlamis olman gerekmez miydi
Icimde bir Kurt var