Sende geçen en sona kalmıştın. Bundan yola çıkarak sakince oturup beklemeliydimAhahah okdr merak iyi degil bak ben meraklandmmi bugn hic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende geçen en sona kalmıştın. Bundan yola çıkarak sakince oturup beklemeliydimAhahah okdr merak iyi degil bak ben meraklandmmi bugn hic
içime sinmedi az gibi geldi onu da koydum daha kulllanmadık diye öyküye tekrar alcam 3lü takılsınlar
inşallah en yakın zamanda kızçeninde yediğini görürsün canımCanım inşallah neden olmasın bir gün bir yerde o da olmadı gönüllerde buluşuruz. Sevgi emek ister ve siz de sevdiklerimsiniz zahmet olurmu hiç. Öykü reçeli yerken zevkle izledim maşallah elif ada nın alerjisi var ama sanki o yedi çok mutlu oldum.
ya gerçekten mi kutudakiler ne alemdeydi girmiştir birbirine bide doldurdumda doldurdum yapışmışlardır :)Ya bubarada benim cikolatalarin hepsinin cani cikmis resmen benim gonderdiklerim ne halde olacak acaba.
hemen buzdolabina attim. Sekilleri abuk subuk olsa da hala nefisler
Yok canım kutudakiler sağlam onlara bişey olmalış:)içime sinmedi az gibi geldi onu da koydum daha kulllanmadık diye öyküye tekrar alcam 3lü takılsınlar
inşallah en yakın zamanda kızçeninde yediğini görürsün canım
ya gerçekten mi kutudakiler ne alemdeydi girmiştir birbirine bide doldurdumda doldurdum yapışmışlardır :)
Bende öyle düşünüyorum ki benim tencerem başkası için tuttursa kıyamet koparırdımBenim kapak hiç aktif olmayan biri galiba
Bende öyle düşünüyorum ki benim tencerem başkası için tuttursa kıyamet koparırdım
hani benim kapakta cok ortada da o degil tencerem de ses seda vermiyoBenim kapak hiç aktif olmayan biri galiba
Mümkünse kapağına trip yap ortalarda olmayan o
Anlamadım canımhani benim kapakta cok ortada da o degil tencerem de ses seda vermiyo
A Akaibu kime aldi bide K Keskek yazmamisimMIhtar - A Akaibu
D deterjan - MIhtar
fayika - D deterjan
lutita - fayika
isimdeyimgucumdeyim - @aysenazim
B buselser - isimdeyimgucumdeyim
L Lilium3 - E eatmeat
E eatmeat
@aysenazim
L Leydiminik
E ekskkalmym
1 1h1r
D Delimavi 35N
S Sunset5
Başka var mı kalaann
kapagin belli degil diyon ya valla benimki de belli degilAnlamadım canım
Yok ben sana trip atmak istiyorum çok benimsedim seniMümkünse kapağına trip yap ortalarda olmayan o
beni de yazmamissin almayanİşte siz boşta kalanları eşleştirin :)