- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
ekledim yukardakiler kim kime aldı onlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ekledim yukardakiler kim kime aldı onlar
Bence deKızlar hepinizin hediyeleri birbirinden güzel.. Hepimiz güle güle kullanalım :) ayy yılbaşında bidaha yapalımmm
beni eledin mi
Eatmeat lutitaya aldı ya canım onu güncelle
Neden bu kadar sevindinBence de
beni eledin mi
ŞaşkınlıktanNeden bu kadar sevindin
Yapmayın bunu banaaaaaaaaaaaaaaAyyy cok tatlisinizki ama kalanlardan kim kime aldi hediyesi gelmeyenler cokta emin olmasamiki az biraz dahami heyecan kattim yoksa dogrumuki
Ben eminim cınım sadece hedayem gelmeden dillendirmek istemiyorum tenceremAyyy cok tatlisinizki ama kalanlardan kim kime aldi hediyesi gelmeyenler cokta emin olmasamiki az biraz dahami heyecan kattim yoksa dogrumuki
iyi yapmissin canım bizde bugün dışarı çıkarken taktik sapkamizi takar takmaz kızının adını söyleyip aldı dedi:))içime sinmedi az gibi geldi onu da koydum daha kulllanmadık diye öyküye tekrar alcam 3lü takılsınlar
inşallah en yakın zamanda kızçeninde yediğini görürsün canım
ya gerçekten mi kutudakiler ne alemdeydi girmiştir birbirine bide doldurdumda doldurdum yapışmışlardır :)
Tencerem Bu ne ??Ben eminim cınım sadece hedayem gelmeden dillendirmek istemiyorum tencerem
Ah kuzum benim deniz sezonu açılsın geldiniz mi haberleşiriz getiririm bende eşin cadı görsün öpsün kızını başına koysun :)iyi yapmissin canım bizde bugün dışarı çıkarken taktik sapkamizi takar takmaz kızının adını söyleyip aldı dedi:))
Ya sen napcan bırak tencerem bi ipucu alabilsin şurdanTencerem Bu ne ??
Heee çaktım köfteyiiiiBen eminim cınım sadece hedayem gelmeden dillendirmek istemiyorum tencerem
siz nece konusmaya basladiniz yaa..Ya sen napcan bırak tencerem bi ipucu alabilsin şurdan
Anladım senin kargo gelene kadar benimlasın
Perişan ettin beni burada, bu kahkaha iyi geldi :))Ya sen napcan bırak tencerem bi ipucu alabilsin şurdan
Aklınca beni delirtmeye çalışıyorsiz nece konusmaya basladiniz yaa..
Ayy yeminle çok güldüm bunaYa sen napcan bırak tencerem bi ipucu alabilsin şurdan