- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 42
Ben oğlum olacağını öğrendiğimde üzülmüştüm ya, o esnada kızı olan bi arkadaşım şöyle teselli vermişti: kızım iki sene sonra bana karşı babasına aşık eli belinde bi cadı olacak ama senin oğlun iki sene sonra sana aşık olacak :)) benim de eşim şu an uyutmaya çalışıyor işten geç dönünce vakit geçirmek için, ama oğlum annem diye ağlıyor :)))
Hehe sabahları benim oğlanı babası yataktan alamıyor istemiyor cocuk. Sen git anne gelsin diyor, eşim annene goturcem deyince ikna oluyor yoksa benim gitmemi bekliyor, bu dönem birine daha fazla bağlı olduğu bir dönem bu sen, babası, anneannesi, babaannesi olabilir, geçici dert etme
Canim kizim bi keresinde hastalandi esimde ogun izinliydi ama acil bi yere gitmesi gerekti ve gittigi icin kizim 1 hafta hergun eve gelince sarilmadi babsinin elinde bisi varsa elinden alip dondu arkasini gitti asla opmesine izin vermedi yanina yaklastirmadi bildigin trip atti ama 1 hafta sonra yavas yavas unuttu boyle bisidir belki
Ben oğlumu 1 yaşına kadar hep ayağımda uyuttum. 3 saat ayağımda kaldığını bilirim. Ayağımdan indirdigim an kıyameti kopartıyordu. Ben şöyle yaptım. Bi yarım saat ayağımda tutuyordum sonra yavaşca yatağına götürüyordum tabiki 5 dak. sonra uyanıyordu. Peki uyuma diyip yataktan alıyordum. Uyutmuyordum. Biraz geçince uyku iyice bastırınca kendi uyumak istiyordu o zaman yatağında güzelce yatıyordu. Böyle böyle yatağa alıştırdım. Bu arada maşallah üçüzlere. Ablamın da vardı üçüzleri. Bu arada hiç takma dış sesleri. Lafınıda esirgeme bence.
Ay geçmiş olsun. Geçen de aren kedinin kuyrugunu tutmuş kedi Allahtan ısırmak yerine hemen kaçmış.
Ben 3 saat de bi değişiriyorum. Çok su içiyor aren. Elinden alıp saklıyorum artık. Bide biberona ne kadar su koyarsam hepsini bitirmek için uğraşıyor. Gecede sık sık değişiriyorum.
Yok cnm ben değildim o. Ama yinede sağol :)
Valla kız babaya oğlan anneye derler. Sanırım senin kızın babaya düşkünlügü başlamış :)
Ananesi yok diye babaya gitti yani derdi anane baba değil derdi benim uyutmamam ve bi tek uyku saatleri böyle normalde heryerde beni ister bırakmaz ama yeterki ben sallamıyım Benle yatmasın bişi yaptım sanıyorum farkında olmadan