- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öğlen elinde olur canım.. dağıtıma erken çıkıyorlar zaten... 12 olmadan sende olur.. kapağının baş harflerini bizimle paylaşmadın ya aşkolsun...yarın öğle saatlerinde elimde olacakmış kargom bizim muhaberattan sonra kargo şubesini de delirttim bencesi
kargoların kampüse uğrama saatleri belli aksilik olmazsa öğlen saatinde gelir sanıyorum en geç 13:00 gibi foti paylaşmış olurum.. ilk harflerinden çıkarmadım ben ya başka şeylerden yakaladımöğlen elinde olur canım.. dağıtıma erken çıkıyorlar zaten... 12 olmadan sende olur.. kapağının baş harflerini bizimle paylaşmadın ya aşkolsun...
Benden once almamalisin sma yayarın öğle saatlerinde elimde olacakmış kargom bizim muhaberattan sonra kargo şubesini de delirttim bencesi
iyi o zaman nasıl olsa bizde yakalayamayız sen yakalayamadıysan söyle bari...kargoların kampüse uğrama saatleri belli aksilik olmazsa öğlen saatinde gelir sanıyorum en geç 13:00 gibi foti paylaşmış olurum.. ilk harflerinden çıkarmadım ben ya başka şeylerden yakaladım
ee seninki birazdan elinde canım ya...Benden once almamalisin sma ya
ii de sen akşam almayacak mısın ki benim ki yarınBenden once almamalisin sma ya
yok ben bu kdr meraktayken olmaziyi o zaman nasıl olsa bizde yakalayamayız sen yakalayamadıysan söyle bari...
canım o yarın alıyor sen bugunOlsun minnaktan once almam lazimdi
Heee tamam. Ben bu gun ogle vakti diye okudum. Gerci saat su an 2yken 1 de nasil alacaksin bu gun di mi neyse anladin sen beniii de sen akşam almayacak mısın ki benim ki yarın
yok ben bu kdr meraktayken olmaz
bunu resmen bir yerlere hatta tam da buraya yazıyorum haberin olsunOlsun minnaktan once almam lazimdi
Unutursun nasilsa sikinti degilbunu resmen bir yerlere hatta tam da buraya yazıyorum haberin olsun
Ne olduğunu anlamadım gençler, sabahtan beri beynim şişti zatenGeçelim hemen ortalığı karıştırdın bütün suç L Leydiminik e kaldı hiiiçç bişi yokmuş gibi geçmiş okumaya gidiyosun fayika :)
sen vermedin mi paketini sanki...Benim kargom da gelmemiş, sevgili tencereme de ancak yarın ulaşır kargo
Dün arkadaşım verdi kargoya ama tee 6.30 da dolayısıyla eline çarşamba ulaşacak en erkensen vermedin mi paketini sanki...
ilk başlarda hediyeyi elden veririm dedin sonra e ve l harfleri var dedin sonra kalpli postitler ve gösterilen kutu var D deterjan a giden paket ne kadar çok senin hediyene benziyor diye düşünüyorum.Dün arkadaşım verdi kargoya ama tee 6.30 da dolayısıyla eline çarşamba ulaşacak en erken