Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
düşüncelerimi yazıyordum o sırada kapağımı öğrendim sildim. bence deterjana reika aldı... dün o kalpli postit paylaşmıştı hatırlıyor musun? bide saçlarla ilgili bir not vardı. deterjanın kızının saçları maşallah.. galiba leydi değil onu yazıyordum..
o sırada beni bile açıkladı baksana... artık ne yaptıysan gerçekleri de arada söyledi...
darısı başımızaa eşim erken geldi bugün demin dışarı çıktı aşağıda muhabbet etmiş sokak kapısının sesini duydum koştum meğer o çıkmış aman be dedim senmisin :)
nobet tut en iyisi asagidadarısı başımızaa eşim erken geldi bugün demin dışarı çıktı aşağıda muhabbet etmiş sokak kapısının sesini duydum koştum meğer o çıkmış aman be dedim senmisin :)
okuyamadim ki bende bisey yazdigini gordum. Gokce elimden cekince sayfa yenilendi. Baktim yazi yok . Merakli melahat olarak sordum hemen tabikiBende bilmiyom ki nerde olduğunu
Ne yazmıştı ki
Gerçekler ne ki söyle o zamanahaha sen iyiden sıyırdım gerçekleri de kabul edemiyon
Leydiyle alakası yok içimden geldi söyledim. Hep siz mi kandırıkçılık yapacaksınızo sırada beni bile açıkladı baksana... artık ne yaptıysan gerçekleri de arada söyledi...
şimdi sen beni mi kandırdın ki kargo numarasını vermezsen inanmam...Gerçekler ne ki söyle o zaman
Leydiyle alakası yok içimden geldi söyledim. Hep siz mi kandırıkçılık yapacaksınız
Ay valla bende az değilim ha çorba ettim topiği. Önce sen ver belki sen bana aldın ne malumşimdi sen beni mi kandırdın ki kargo numarasını vermezsen inanmam...
yok canım artık yemezler.. ben senin tencerenkem ben sana nasıl alabilirim. senin kapak belli leydi...Ay valla bende az değilim ha çorba ettim topiği. Önce sen ver belki sen bana aldın ne malum
İster ye ister yeme sen bilirsinyok canım artık yemezler.. ben senin tencerenkem ben sana nasıl alabilirim. senin kapak belli leydi...
olurrrDirekt özelden söyleyeyim kim olduğunu
darısı başımızaa eşim erken geldi bugün demin dışarı çıktı aşağıda muhabbet etmiş sokak kapısının sesini duydum koştum meğer o çıkmış aman be dedim senmisin :)
işteyim canım ondan. yoksa konyadan paket yarın elimde biliyorumPüfff. Benim tebcere o kadar sessiz ki heyecan yapamiyorum
Yazdım :))işteyim canım ondan. yoksa konyadan paket yarın elimde biliyorum
tamam canim kulagin gozun kargoda olsunişteyim canım ondan. yoksa konyadan paket yarın elimde biliyorum
Benm.ne tenceremden nede kapagmdan ses yoktencereler kapaklar ortalıkta hadi bakalım kim kime çıkmış.. nasıl olsa benim kapak ortada...
benimde tencerem aslında kapağımıda biliyomtencereler kapaklar ortalıkta hadi bakalım kim kime çıkmış.. nasıl olsa benim kapak ortada...