- 16 Mart 2014
- 5.555
- 7.501
Eee yoldamisn acaba :) sabhtan beri yoksun.. Hediyeni elden getrcektn istanbula :)Dün arkadaşım verdi kargoya ama tee 6.30 da dolayısıyla eline çarşamba ulaşacak en erken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eee yoldamisn acaba :) sabhtan beri yoksun.. Hediyeni elden getrcektn istanbula :)Dün arkadaşım verdi kargoya ama tee 6.30 da dolayısıyla eline çarşamba ulaşacak en erken
Kuzular dün yazdım ya, kargomu da iş yoğunluğumdan dün veremedim akşam arkadaşa rica ettim o verdi, ama çarşamba ulaşacak bugün zor, sabahtan da toplantım vardı hiç bakamadım ama benim dışımda gelişen şeylere bakınıp izliyorum ne yapayımEee yoldamisn acaba :) sabhtan beri yoksun.. Hediyeni elden getrcektn istanbula :)
Çorapların falan koymuştu onları paylaştırtmadıdimi o kalpli postitler ona ait doğru tahmin ediyorum...
evet paylaşmadı o da ama hadi kargosunu almadı daha affedelim :)öğlen elinde olur canım.. dağıtıma erken çıkıyorlar zaten... 12 olmadan sende olur.. kapağının baş harflerini bizimle paylaşmadın ya aşkolsun...
he onu bu kdr kolay affedin ben söz konusu olunca topağı terkedinÇorapların falan koymuştu onları paylaştırtmadı
evet paylaşmadı o da ama hadi kargosunu almadı daha affedelim :)
Onu değil seni affediyoz :) baş harfleri paylaşmamanıhe onu bu kdr kolay affedin ben söz konusu olunca topağı terkedin
ay ölicim neyse onu affetmeyin işteOnu değil seni affediyoz :) baş harfleri paylaşmamanı
Aradığınız kapak ben değilimÇorapların falan koymuştu onları paylaştırtmadı
kız bu nerden çıktı?fayika aaaaa seviyorum seni :)
kim terkediyor kim affediliyor yahu biriniz özet geçinhe onu bu kdr kolay affedin ben söz konusu olunca topağı terkedin
Çorapların falan koymuştu onları paylaştırtmadı
he onu bu kdr kolay affedin ben söz konusu olunca topağı terkedin
iyi de sen dün yarın toplantım var dedin ya yoksa ben seni merak ederdim biliyorsun..Hayır yani o kadar mesaj yazmışsınız biriniz de beni merak etmemiş demek ki benim kapağım burda olmayan biri bunu anladım
kafasına sopa gelecek diye korkmaya başladım.. yazık adamcağıza...Benim kargoda yok ortada hala demin eşim geldi kapıyı çalıyo koştum anahtarla açıyo aman be yine mi sen dedim :)
ayy canım sağol evet yokluğumda ortalık karışmışiyi de sen dün yarın toplantım var dedin ya yoksa ben seni merak ederdim biliyorsun..
Ne çektirdin adama yahuBenim kargoda yok ortada hala demin eşim geldi kapıyı çalıyo koştum anahtarla açıyo aman be yine mi sen dedim :)