Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi gözün aydınBenim kargom gelmis
gözünaydın canım...Benim kargom gelmis
hadi gözün aydın
sagolun kizlar darisi basinizagözünaydın canım...
ee bu akşam erken gelecek mi bari... bu gece de hediyeleri beklersin artık...Dun esim kargo geliyomus yazmisti. Ben onu kargo geliyo mu anlamistim. Mesaj ona kargon geliyo demisler. Onu demek istemis.
Esimi aramistim bisey icin. Bu arada kargon geldi arabaya koydum diyo. Ne zaman aldiysa artik insan arayip soyler
Kimmis dedim isme bakmadim acelem vardi dedi
Git bak dedim musait olunca gidip bakcak.
Allahim kargom geldi daha kimden geldigini bilmiyorum
2-3 gibi gelcek bu gun izin alip allahtanee bu akşam erken gelecek mi bari... bu gece de hediyeleri beklersin artık...
çok şükür bugün erken gelecekmiş.2-3 gibi gelcek bu gun izin alip allahtan
Ay ne demek sen yeterki istemumkun degil
Tencerem olur musun
ah ahh
Hadi gözün aydınDun esim kargo geliyomus yazmisti. Ben onu kargo geliyo mu anlamistim. Mesaj ona kargon geliyo demisler. Onu demek istemis.
Esimi aramistim bisey icin. Bu arada kargon geldi arabaya koydum diyo. Ne zaman aldiysa artik insan arayip soyler
Kimmis dedim isme bakmadim acelem vardi dedi
Git bak dedim musait olunca gidip bakcak.
Allahim kargom geldi daha kimden geldigini bilmiyorum
kargom nerde kapağım bugün gelir mi?Bi arkadaşım igden numaramı istemiş kardeşimden. Sakın şimdi verme dedim şu kargo heyecanı bitsin sonra. Kime aldın dedi B buselser dedim sana kim aldı dedi L Leydiminik dedim
niye sildin ustte yazdiginikargom nerde kapağım bugün gelir mi?
ahaha sen iyiden sıyırdım gerçekleri de kabul edemiyonBi arkadaşım igden numaramı istemiş kardeşimden. Sakın şimdi verme dedim şu kargo heyecanı bitsin sonra. Kime aldın dedi B buselser dedim sana kim aldı dedi L Leydiminik dedim
düşüncelerimi yazıyordum o sırada kapağımı öğrendim sildim. bence deterjana reika aldı... dün o kalpli postit paylaşmıştı hatırlıyor musun? bide saçlarla ilgili bir not vardı. deterjanın kızının saçları maşallah.. galiba leydi değil onu yazıyordum..niye sildin ustte yazdigini
o sırada beni bile açıkladı baksana... artık ne yaptıysan gerçekleri de arada söyledi...ahaha sen iyiden sıyırdım gerçekleri de kabul edemiyon
hatirlamiyorum tabi kidüşüncelerimi yazıyordum o sırada kapağımı öğrendim sildim. bence deterjana reika aldı... dün o kalpli postit paylaşmıştı hatırlıyor musun? bide saçlarla ilgili bir not vardı. deterjanın kızının saçları maşallah.. galiba leydi değil onu yazıyordum..
darısı başımızaa eşim erken geldi bugün demin dışarı çıktı aşağıda muhabbet etmiş sokak kapısının sesini duydum koştum meğer o çıkmış aman be dedim senmisin :)Benim kargom gelmis
Bende bilmiyom ki nerde olduğunukargom nerde kapağım bugün gelir mi?
Ne yazmıştı kiniye sildin ustte yazdigini