Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beklemedeyim canım..Tencereciğim belki yarın belki yarındanda yakın kargonun ulaşması beklemede kal
Ben geçen sefer zaten yeterince çatladım dısende çatlarsın inşallah
vermedim değilsin dedim inanmadı
hayır bana inancınız yok sizin şimdi buna da ben değilim dicem olmıcak o yüzden
sen kendin girdin o hallere
ben beğenmemTamam o zaman D deterjan madem L Leydiminik değilmiş ifşa etmeni istiyoruuzz bütün hedayeleri de paylaşta görek
Katılanlar beğensin 5 beğeni de açıklansın :)
dost bildiklerime bakBen geçen sefer zaten yeterince çatladım dı
Neyse sende çatlayacaksan sıkıntı yok ben alışkınım nasılsa
oyun bozancılık yapıyorsun ama tencerene neden baskı yapıyorsun herkes sonuçta hediyelerin fotolarını atacaktı böylelikle bizde bulup kafamızda kapağımızı bulacaktık.. gösterip vermiyosunuz olmaz ki böle...ben beğenmem
Aaa çok ayıpdost bildiklerime bak
heee siz bana topakça oh olsun diyin ben sizin ekmeğinize yağ sürim tabisi tabisioyun bozancılık yapıyorsun ama tencerene neden baskı yapıyorsun herkes sonuçta hediyelerin fotolarını atacaktı böylelikle bizde bulup kafamızda kapağımızı bulacaktık.. gösterip vermiyosunuz olmaz ki böle...
ya ya külahımda burdaAaa çok ayıp
Biz sen bu güzel anın tadını dibine kadar yaşa istiyoruz da o yüzden diyoruz
iyi de sen böyle bişi yapmasaydın bunları da duymayacaktin ki.. kendin kaşınıyorsun...heee siz bana topakça oh olsun diyin ben sizin ekmeğinize yağ sürim tabisi tabisi
hı hı ondaniyi de sen böyle bişi yapmasaydın bunları da duymayacaktin ki.. kendin kaşınıyorsun...
bende biliyomsen biliyorsun galiba
Ben cogu kisinin tenceresini kapagini biliyorum zaten canimsen biliyorsun galiba
Bilmemki
Çok pis oyun oynuyorsunuz benimle