Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rüyamda gördüm diyomuş um tabi ki hayırhayirdir gecenin 2 sinde kargo mu geldi niye bana daha gelmiyo
gunaydin diger tarafa yazdigina cevap vermisler.. tanidin mi bilemedim beni..Herkese Günaydın :)
ataydın kafasına bunun içinmi diye :)Aman cikolataymis meraklandirdi beni bir suru
Ziyan edemem yerimataydın kafasına bunun içinmi diye :)
Eve geldiğine pişman olmuştur :)Ziyan edemem yerim
Senden de bunu beklerdim zaten dedim
Gokceye de oyuncak almis. Evde aynindan var. Onada bi aferin ilgili baba aldi
Ona da aferin :))Eve geldiğine pişman olmuştur :)
Benimki de akşam dışarı çıkmıştı almış gelmiş çikolata bi de saklıyo arkasına bende diyetteyim bilmiyo sanki gece oturdu bişeyler yiyo saat 12 bana diyo sen niye yemiyosun bi de :)
tanıdım tanıdım :)gunaydin diger tarafa yazdigina cevap vermisler.. tanidin mi bilemedim beni..
niğdeye hemen gelir canım hiç merak etmeEsim goturdu kutuyu. Hemen vercek insallah kargoya. Umarim yarin ulasir eline
tanımana sevindim canım..insanın kapağını tanımaması biraz tuhaf olurdutanıdım tanıdım :)
Bana degil eminimAyyy yetiştim :)))
Az evvel kargoya verdim tencerem, duruşma öncesi verdim
Hepte böyle günleri bulur getirme götür geri deseydin :)Busaate aras kargodan aradilar. Kargo varmis adres yanlismis falan filan bende heyecan tavan tabi. Nerden geliyo dedigmde aldgm cevap: lcw
sen paketini alabildin miAyyy yetiştim :)))
Az evvel kargoya verdim tencerem, duruşma öncesi verdim