Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen kaşındın bencesiÇok pis oyun oynuyorsunuz benimle
sen kimseyle küs kalamazsınBen kapağının hediyelerini göstermeyenle küsecemm bilginize
Demek sende kapağının resimlerini göstermicennsen kaşındın bencesi
sen kimseyle küs kalamazsın
Gel kardeş beraber başka topice geçelimmBende terki diyar edicem ona göre :)
Olmaz böyle bişiiiiii
Bende terki diyar edicem ona göre :)
Olmaz böyle bişiiiiii
Demek sende kapağının resimlerini göstermicenn
Gel kardeş beraber başka topice geçelimm
Gel anacım adı da kandırıkçı kapaklar giremez olsun :)Demek sende kapağının resimlerini göstermicenn
Gel kardeş beraber başka topice geçelimm
Buna çok güldüm ya...Gel anacım adı da kandırıkçı kapaklar giremez olsun :)
Yani gizlilik nedir kim o kapak çıksın ortayaBuna çok güldüm ya...
Arkadaşlar benim gibi olun hemen heryerden paylaşın.bu arada benim tencerem pek sessiz nerelerde ki
bakın bende çok pis küsebiliyorum aslında söyliyimGel anacım adı da kandırıkçı kapaklar giremez olsun :)
Sensinn seennn ortaya çıkma diye yapıyosunbakın bende çok pis küsebiliyorum aslında söyliyim
Böylede çok iyi ama gülmekten kırılıyorum dünden beri...keşkem bende sabretseydim hepberaber paylaşsaydık ama yooook kesin çatlardım.böyle heyecan dorukta devamYani gizlilik nedir kim o kapak çıksın ortaya
Geçen sefer hiç olmadıdı böyle şeyler çok ayıp çok :)Böylede çok iyi ama gülmekten kırılıyorum dünden beri...keşkem bende sabretseydim hepberaber paylaşsaydık ama yooook kesin çatlardım.böyle heyecan dorukta devam
bit ilacı göndeririz canım sorun çözülür. ama buradaki durum epey bi karışık...Yaa siz gülün biz ailece bitlencez ben mutfak toplarken betül yastığının içine pringels doldurmuş oyanlansın diye vermiştim 4-5 tane
ben bişi yapmıyorumSensinn seennn ortaya çıkma diye yapıyosun
ya bak en çok buna güldüm bak sen bızdığaYaa siz gülün biz ailece bitlencez ben mutfak toplarken betül yastığının içine pringels doldurmuş oyanlansın diye vermiştim 4-5 tane
Sen misin bişey yapmayanben bişi yapmıyorum
ya bak en çok buna güldüm bak sen bızdığa
sen misin bunu diyenSen misin bişey yapmayan
ay canım benim ya evet anlamlı şeyler çıktıkça çok güzel oluyomuşKızlar konuyla bağımsız ama benim oğlan çok güzel cümleler kuruyor artık çok hoşuma gidiyor bazen verdiği cevaplara şaşırıyorum. Akşam benim tencerelerle oynuyordu geldi yanıma -anne kapak neydeee. dedi salonda oğlum dedim -ama şalonda yok. dedi. Sen ama yı nerden biliyosun di mi :))