ben kullanmadım canım.. içeriğine bakmak lazım.. bilen arkadaşlar yazarlar canım..Kızlaaarrr soru :)
Garnier çocuk güneş kremi aldım
Sevgili görümceciğim hemen yok iççindeki kimyasallardan fiyatı ucuzda falan filan saymaya başladı musteladan aşağısı kurtarmıyo onu
Kullanan var mı sizce nedir ne değildir
Ay herşeyi çok biliyo sinir ediyo beni hep başkaları iyisi doğrsu ben yanlış bi arkadaşı bi siteden alıyomuş ucuzmuş orda 80liralık 70 lira mış falan filan bende dedim geçen sene aldım ucuz diye tarihi yakın çıktı yok yok diyo öyle değil herşeyi o biliyoben kullanmadım canım.. içeriğine bakmak lazım.. bilen arkadaşlar yazarlar canım..
boşverrr he de geç.. ben geçen sene ne aldım onu bile hatırlamıyorum.Ay herşeyi çok biliyo sinir ediyo beni hep başkaları iyisi doğrsu ben yanlış bi arkadaşı bi siteden alıyomuş ucuzmuş orda 80liralık 70 lira mış falan filan bende dedim geçen sene aldım ucuz diye tarihi yakın çıktı yok yok diyo öyle değil herşeyi o biliyo
Hamilr olmass çoktan bozup atmıştımda ben hamileyken bana yaptıklarını ben ona yapmak istemiyorum işte
Hmm şimdi anladııımm. Ama sana ben alıyodum hani??reika bana alacak ben ona değil.. demek istedim.
ya bunlarin belli standartlari var. Cocuklar icin kullanilacaklarda yasaklanan maddeler ya da sinirlar falan. Tum markalar uymak zorunda.Kızlaaarrr soru :)
Sevgili görümceciğim hemen yok iççindeki kimyasallardan fiyatı ucuzda falan filan saymaya başladı musteladan aşağısı kurtarmıyo onu
sadece ben olsamda ne değişir sonuçta benim başım bağlıNeden ist sadece leydi mi var
Bi de
sadece ben olsamda ne değişir sonuçta benim başım bağlı
Bi delutita var yoksa o tenceren mi de elendi
hadi yaa ayy cok guldumCan'ım sen wapptan çıktığın için mevzuyu kaçırdın. Benim kapağım bi sebepten açıklamak zorunda kaldı, ben kapağımı biliyorum canım kasma yani sen mişsin gibi yapmana gerek yok
senmi yolluyosunYok canım çıktı senin kargo
bni niye saymiyosun sen ya
bn nivea kullandm gecen sene teyzemin kizi doktr bana garnier niye almadin nivea alma bidha en iyisi garnier demisti busene ondan alcam bndeKızlaaarrr soru :)
Demekki sana reika gönderiyor canım çalıştır saksıyı :))hadi yaa ayy cok guldumozman bn snami ciktm acaba hala bir ipucu bulamadim.ya ben
senmi yolluyosun
bni niye saymiyosun sen ya
bn nivea kullandm gecen sene teyzemin kizi doktr bana garnier niye almadin nivea alma bidha en iyisi garnier demisti busene ondan alcam bnde
Sarisinda degilim amaDemekki sana reika gönderiyor canım çalıştır saksıyı :))