- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o hisler öyle aniden geliyor dimi..
bana aniden geldigünaydınlar.. iyi haftalar.. içip geliyorumm..
o hisler öyle aniden geliyor dimi..
Yaa bundan sonra kargoakr gelince öğrenvez kim kimin nesiymiş eşim kutuyu götürdü verir kargoya dediğim gibi bi aksilik olmazsa yarın tenceremde olurhatta şuan çikolata yiyorumçok zayıf olmak önemli değil cnm biz fıstık gibiyiz ki
Sadece 70 kiloyum oysaki ayşenin doğumundan 1ay sonra 55 kiloya düşmüştüm.beni görenler resmen şoka giriyo.kilo almamın sebebi iştahım çok arttı.meğerse önceden aç geziyomuşum
Yoksa benim kapağım senmisin
Günaydın canımGünaydın
bende ilk andan beri vardı ve şimdi bayaca arttıHeyecan var mı Büyük gün geldi
heyecan olmaz olur mu paketimi hazırladım. buldun mu doğum gününü?Heyecan var mı Büyük gün geldi
ayyy ben artık bayılıveririm şuracıklaraKızlar hediyeleriniz gelince kimden geldiğini açıklamayın nolur iyice çatlayalım
anlamadım ne dediğini anladım aklına bişi geldi ama kutunun içine koyamıyorsun.Yaa benim aklıma bişey daha geldi şimdi gönderebileceğim ama eşim gitti tabiki kutu ile
Aynen öyle şimdi kahvaltı yaparken dank etti ama eşim kargoya vermek için kutuyu götürdüanlamadım ne dediğini anladım aklına bişi geldi ama kutunun içine koyamıyorsun.
Tamam canım sorın değil ne zaman verebilirsen beklerim benTencerem affına sığınıyorum bugün kargoya veremeyeceğim galiba
Tencerem affına sığınıyorum bugün kargoya veremeyeceğim galiba
sen bilirsin canım bugün yarın farketmez benim için...Aynen öyle şimdi kahvaltı yaparken dank etti ama eşim kargoya vermek için kutuyu götürdü