Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bez kutusuna koy kenarlarına gazete falan sokuştur sabitlenir hemEsime 2 ayakkabi kutusu buyuklugunde kutu getir dedim. Bez kutusundan daha buyuk getirmis
Yarin bime bakicam ama orda da yirtiyolar hep. Komsu komsu dolassam mi bapsam acaba Hic bisey bulamazsam evde botlarimin kutusuna koyucam. Buyuktu o sigar heralde. O da kirli aslinda ama icini disini kaplarsam naylonla oyle kullanabilirim sanirim. Keske kutuyu daha once deneseymisim
hatta şuan çikolata yiyorumçok zayıf olmak önemli değil cnm biz fıstık gibiyiz kiYa bende gece yiyorum ıvır zıvır çikolata çok yiyorum dün akşam bişandaki reismler ebakıyorumda çok tombiğim yaa
Bana da bez kolisi büyük hatta aldığım mağazanın hediye paketi büyük ondan kutulara sığmadı bende biraz katladım
L Leydiminik ya ne güzel notlar yazıyosun hatta gördüm bernaya mektup yazmışsın nerdeyse ben yazamam için içimden çok şey geçer ama dışa vuramam tencerem anlar umarım beni
Bi de bi aksilik çıkmazsa kargoda ben yarın versem salı elinde olur tenceremin 1 günde gider yani
Olabilir sahi olmadi gazeteyle doldururum. Kagitlardan konfeti kapip koyarimBez kutusuna koy kenarlarına gazete falan sokuştur sabitlenir hem
Bende eşime bana ayakkabı kutularından accık büyük kutu getir dedim azönce geldi arabanın bagajı arka koltuklar kutu dolu büyüklü küçüklü eti ülker halley çokanat çizi ve daha birsürü marka.bunlar olmaz didim çocuğun okul kaplığıyla kapla bi zahmet onuda ben mi yapayım dediEsime 2 ayakkabi kutusu buyuklugunde kutu getir dedim. Bez kutusundan daha buyuk getirmis
Yarin bime bakicam ama orda da yirtiyolar hep. Komsu komsu dolassam mi bapsam acaba Hic bisey bulamazsam evde botlarimin kutusuna koyucam. Buyuktu o sigar heralde. O da kirli aslinda ama icini disini kaplarsam naylonla oyle kullanabilirim sanirim. Keske kutuyu daha once deneseymisim
O da olur ben bulamasam kutu öyle bi çözüm yoluna gidecedim ama kutu buldum çok mesudum :)Olabilir sahi olmadi gazeteyle doldururum. Kagitlardan konfeti kapip koyarim
Haklı adam daha napsın sana yığmış önüne kolileri :)Bende eşime bana ayakkabı kutularından accık büyük kutu getir dedim azönce geldi arabanın bagajı arka koltuklar kutu dolu büyüklü küçüklü eti ülker halley çokanat çizi ve daha birsürü marka.bunlar olmaz didim çocuğun okul kaplığıyla kapla bi zahmet onuda ben mi yapayım dedi
yaa sen mi yazamıyosun ağlatcaktın beni :) kalpten yazılan herşey güzeldir şimdi yine okudum hepsini ilk paketleri açarkenki gibi hissettim :)Ben de çok yazamıyorum ya hatta belki saçmalıyorumdur ama iyi kötü içimdekileri kelimelere dökmeye çalışıyorum
Bir önceki çekilişte Yarenhelin minik notlar koymuştu ve her kelime kalbime taa içime dokundu
Ve yeni kapağım yazsan da yazamasanda neler hissetiğini tahmin ediyorum duygularını paylaşıyorum
işte ya eş dediğin böyle olacak. bişey isticen yüzlerce seçenek sunacakBende eşime bana ayakkabı kutularından accık büyük kutu getir dedim azönce geldi arabanın bagajı arka koltuklar kutu dolu büyüklü küçüklü eti ülker halley çokanat çizi ve daha birsürü marka.bunlar olmaz didim çocuğun okul kaplığıyla kapla bi zahmet onuda ben mi yapayım dedi
Akifi uyutabilirsem uygun ve sağlam olanı kaplıcam.hepsi yığılı balkonda:))Haklı adam daha napsın sana yığmış önüne kolileri :)
ay düşünemiyorum gökçeyle öyle bişey yaptıktan sonra evin halini
Ya gerçi ptt kendi kolisine koyuyo.daha öncede demiştim ya sordum diye 3 karton koli gösterdiydi orda çalışan.tabi nolu nolmaz probis kutusu uygun banaişte ya eş dediğin böyle olacak. bişey isticen yüzlerce seçenek sunacak
olur canım ya nolcak :) prima paketiyle göndermeyi düşünüyodum ben direk
sence gelir miEşime anlattim belki halley kutusu sana gelir diyor ay bana bi halley oluyor gelmez dimi Blackkcat
sen her ne kadar bi kıza alacaksanda Akif 15 haziranKızlar son dakika sorusu hadi bi el atın ben minik tenceremin doğum tarihini bilmiyorum bi deyiverin görenler ayin kaçı
lutita sen deme biliyorum seninki 4unde