- 16 Mart 2014
- 5.555
- 7.501
Nerden biliyosun:) yani sna cikmadim anladimKızlar son dakika sorusu hadi bi el atın ben minik tenceremin doğum tarihini bilmiyorum bi deyiverin görenler ayin kaçı
lutita sen deme biliyorum seninki 4unde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerden biliyosun:) yani sna cikmadim anladimKızlar son dakika sorusu hadi bi el atın ben minik tenceremin doğum tarihini bilmiyorum bi deyiverin görenler ayin kaçı
lutita sen deme biliyorum seninki 4unde
Not düşme ver ne zaman giderse deben bgn vericem üzerine 1 haziran diye de not düşicim artık sonrası kısmet
Bencede yarınsa yarın öbürgünse öbürgünNot düşme ver ne zaman giderse de
Ben koymadım erimesinden korktumaaaa öyle mi diyonuz o zmn tarihsiz veriyorum gidiyo bakalım bir de ben son anda dayanamayıp çiklot ekledim erirsede kısmet artıkın
bencesi benimkide ericek ama koymadanda çok eksik göründü gözümeBen koymadım erimesinden korktum
kahvesini koydum ama çikolatayı koyamadım.. bana da eksik gibi geldibencesi benimkide ericek ama koymadanda çok eksik göründü gözüme
Bende koydum ya. geçen sefer koymadığım için üzülmüştüm. konyadan geldiği belli olsun diye torku nun minikisinden koydum fıstığa hatta :)bencesi benimkide ericek ama koymadanda çok eksik göründü gözüme
Sen ne zaman göndercenEşimi de heyecan basmış mesaj atıyo gondermişler mi senin ki ne zaman gelcekmiş diye
Mecburen yarına kaldı canım benim. eşim şehir dışına çıkınca. yarın sabah 9 da gidip hemen vercem dediSen ne zaman göndercen
Demekki tenceren biz değiliz e malum elif adanın süt alerjisi var yiyemezBende koydum ya. geçen sefer koymadığım için üzülmüştüm. konyadan geldiği belli olsun diye torku nun minikisinden koydum fıstığa hatta :)
evet canımDemekki tenceren biz değiliz e malum elif adanın süt alerjisi var yiyemez