- 6 Aralık 2013
- 4.728
- 7.783
Hadi bakalım benim de paketleme bitti.kutuya yerleştiricem sadece.An itibariyle herşey tamam paketleyip not iliştirme ve kutulama kaldı
Ayy deli heyecanlandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım benim de paketleme bitti.kutuya yerleştiricem sadece.An itibariyle herşey tamam paketleyip not iliştirme ve kutulama kaldı
Ayy deli heyecanlandım
Sağol canim vallahi yaslaniyorum sanirim hemen yoruluyorum bugunlerde hic halim yok mecburen ayaktayim hep kizimin asisi var bu hafta hemsireye soyleyecegim genel bir kan tahlili yaptirayim kanima demirime hormonlara baksinlarbende ramazandan sonraya erteliyorum.zaten herzam diyorum ya uykusu düzelmeden içimden hiçbişe gelmiyo.ayrıca geçmiş olsun bende dün kızımla voleybol oynadım bu sabah üzerimden kamyon geçmiş gibi hissediyorum.her yerim ağrıyo helede omuzlarımı oynatamıyorum
Senin kapağın benim canım
Tabi inanmadın dimiah ahh
Cnm geçmiş olsun.ben de hala sancılı olurum reglileri.ay bide bacaklarım kasılır üzerine zor basarım neyseki yarım gün sürer.birde baş ağrısı 2 güne uzar
Bana kim alcak
Benim tek yanlışım gece yatarken ve uykumdan uyanıp yemek yemem.bi bıraksam bu huyumu hamilelik önceme dönerim.geçenlerde hastayken midem pek bişe almadı 3 kilo gitmiş.tabi şimdi hemen geri aldım
Benimde ayakkabı kutusu küçük geldi aldım kutu tam sığdı kenarlarını da bantladım oh bitti işim :)Ben ayakkabı kutusuna koyucam.benim de mi az acaba
Aslında az değil ama yetti kutu rahatlıkla
aralara para sıkıştırırsan pek yanlış anlaşılmazBnde kutu ayarlayamadim ayakkbi kutusu yanlis anlasilablir
Ayakkabicilar o zaman iflas etsin olur mu öyle seyBnde kutu ayarlayamadim ayakkbi kutusu yanlis anlasilablir
Ben de aksam goturcem düğüne bakalim nasil geçecekKizlar kasiniyorum galiba aksam kizimida goturmeye karar verdik birakmak gelmiyor icimizden
Bir de oglum heyecandan sabaha kadar uyuyamamis
ikimizinde guzel gecer insallah canimBen de aksam goturcem düğüne bakalim nasil geçecek
Yani yarın kargo gelebilir diyosun.ay çok heyecanlıSağol canim vallahi yaslaniyorum sanirim hemen yoruluyorum bugunlerde hic halim yok mecburen ayaktayim hep kizimin asisi var bu hafta hemsireye soyleyecegim genel bir kan tahlili yaptirayim kanima demirime hormonlara baksinlar
Sana alacak kisi sanki isimdeyimgucumdeyim ama bilemiyorum icimden öyle geldi:))
Canim o biraz yuksekse uc bes ay sonra daha da yuselitor bence sen seker yukleme ve insilun diren testi vs yaptir cunku gece uyanip acliktan titremek pek normalgelmedi banaaçlık şekerime baktırmıştım biraz yüksekti ama pek oralı olmadım.açlıktan titriyoeum resmen gece kalkıp.eşin gelmedi mi canım.çok sevindim kızçenin iyiye gitmesine
Enerjisini atsin cocukAyy bizde sünnete gitcez bugün çoluk çocuk yandıl bizimkini kimse tutamaz artık :)
Evet benimde içime sinmiyo bu açlık hallerim.baktırırım canm.çok saol düşündüğün içinCanim o biraz yuksekse uc bes ay sonra daha da yuselitor bence sen seker yukleme ve insilun diren testi vs yaptir cunku gece uyanip acliktan titremek pek normalgelmedi bana
Evet evet o benimSağol canim vallahi yaslaniyorum sanirim hemen yoruluyorum bugunlerde hic halim yok mecburen ayaktayim hep kizimin asisi var bu hafta hemsireye soyleyecegim genel bir kan tahlili yaptirayim kanima demirime hormonlara baksinlar
Sana alacak kisi sanki isimdeyimgucumdeyim ama bilemiyorum icimden öyle geldi:))
bende ramazandan sonraya erteliyorum.zaten herzam diyorum ya uykusu düzelmeden içimden hiçbişe gelmiyo.ayrıca geçmiş olsun bende dün kızımla voleybol oynadım bu sabah üzerimden kamyon geçmiş gibi hissediyorum.her yerim ağrıyo helede omuzlarımı oynatamıyorum
Senin kapağın benim canım
Tabi inanmadın dimiah ahh
Cnm geçmiş olsun.ben de hala sancılı olurum reglileri.ay bide bacaklarım kasılır üzerine zor basarım neyseki yarım gün sürer.birde baş ağrısı 2 güne uzar
Bana kim alcak
Benim tek yanlışım gece yatarken ve uykumdan uyanıp yemek yemem.bi bıraksam bu huyumu hamilelik önceme dönerim.geçenlerde hastayken midem pek bişe almadı 3 kilo gitmiş.tabi şimdi hemen geri aldım
Bana da bez kolisi büyük hatta aldığım mağazanın hediye paketi büyük ondan kutulara sığmadı bende biraz katladımYa bende bez kolisine koyayım dedim hedayelerimi ama büyük geldi koli az mı oldu ki daha bişeylerde mi eklesem sizin doldumu