M
mehtapbaygus
Ziyaretçi
haklısın bebısım bebekler tum herkesın hayatını etklıyor
selam kızlar bu takvimleri nasıl etkilediniz bilmiyorum banada söylermisiniz bende istiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklısın bebısım bebekler tum herkesın hayatını etklıyor
canım oğlusun annenin hazırladıklarını gule gule kullansın...hepsi birbirinden guzel...annenin ellerine, sevgi dolu yuregine sağlık...
rabbim anne,babamızı başımızdan eksik etmesin...allahtan ailem yanımda...onlarsız nasıl yaşardım bilemiyorum...inşllah sende en kısa zamanda annene,sonrada bebeişine kavusursun
bunun ıcın daha karnımızdayken ugraşmaya calısıyoruzzdimi kibela, valla bende anneme aşığım, inşallah bizde iyi birer anne oluruz bebişlerimize
ınsanlah once annem gelır sonra bebısımcanım oğlusun annenin hazırladıklarını gule gule kullansın...hepsi birbirinden guzel...annenin ellerine, sevgi dolu yuregine sağlık...
rabbim anne,babamızı başımızdan eksik etmesin...allahtan ailem yanımda...onlarsız nasıl yaşardım bilemiyorum...inşllah sende en kısa zamanda annene,sonrada bebeişine kavusursun
Ben de annemi çokk özlediM.Annecim seni çoook seviyorum ama annem uzakta ayda yılda bir gidiyorum ama msnde görüşüyorum.Annemi hamile olduktan sonra daha iyi anlıyorum.Ben evlenirken annemde babamda çok ağlamıştı.O videoları hala izleyip ağlıyorum.Bende kızımm olsa asla evlendiremezdim.Hakikaten çok zor.Ama allahtan oğlum olucak
valla süper bunları bir anneden başka kim yapabilir ki