anneler yardim..bi akil verin lutfen

soğan suyunun da öksürüğe iyi geldiği biliniyor, ama tadından ötürü içirebilir misiniz bilemicem.

iki farkli ates dusurucuyu 3 saat aralikla degistirerek kullandim,gunde 3 kere balgam sokturucu veriyorum ve aksam nefes acici 18 damla.
baska doktora da gittik kadin ne diyorsa diger doktorda ayni seyi soyluyor..

evet yaklastirmiyor,kendini calisma odasina kapatiyor cunku sinavlari var hastalari var vs..
beni uzen hem yardim etmeyip hemde bana laf etmesi..yoksa madem isini bu derece ciddiye aliyor varsin hastalari enfeksiyon vs kapmasin,benim yuzumden kimse sorun yasasin istemem.

arkadasım merhaba bundan yaklasık 1 ay once bızde sureklı burun akıntısı oksuruk grıp ayrıca orta kulak ıltıhabı gecırdık ilaç içe içe bı hal oldu yavrum bır ayda 3 sıse antıbıyotık içti.öksürükten ağlıoyordu yavrum.bir hastalık bıtmeden dıgerıne yakalanıyordu.bır akrabamın önerısıyle bır sabah tum ilaçları attım eskıden ilaç yokmus elinde bır kıtap varmış her hastalığa karsı doğal reçeteler vardı.yaptıgım metodu sana anlatıyorum sabah akşam bır dıs sarımsak rendele bır tatlı kasıgı balla yavruna yedır. ayrıca zencefil ve bal yıne bır tatlı kasığı balla karıştırıp ver ama zencefil yavrım çay kağıgı kadar koy ver sabah akşam olacask. öğlen de tereyağını erit üzüm pekmezi ile ılık bır sekılde cocuguna 2 yemek kasığı kadar ver . 3 gun buna devam et sabret allaha bın sukur bizim hıcbır sıkıntımızı kalmadı (maaşallah) şuan hıcbır sıkıntısı olmamamsına ragmen bağısıklığını kuvvetlendırsın hastalığa yakalanmasın dıye 2 günde bır ballı sarımsak ve her gun ballı zencefil verıyorum allaha bın sukur gectı.inş sende kurtulursun inan ılaclar cocukları zehırlıyor yoruyor.bu yöntemı dene hıcbır yan etkısı yok.şifa kaynağı biraz uğraştırıccı ama yavrunun sağlığı için dene geçmiş olsun.

Allah yardımcınız olsun..
Eşiniz anneliğinizi sorgulamadan önce kendi babalığına baksın..
Takmamaya çalışın..
Oğlunuz iyileşecek ve siz yüzgöz oludğunuzla kalacaksınız..
Siz iyi bir annesiniz.. Yoksa bu kadar çıldırmazdınız çaresizlikten..
Siz de kendinizi düşünürdünüz..
Oğlunuzu hastaneye alsaydı doktor daha iyi olmaz mıydı orda bakılması..
Bu kadar öksürük evde geçirilecek bişey gibi gelmiyor..
Bir de ventolin polmicort falan vermedi mi?
Başka bir doktora da götürün..
Allah en kısa zamanda şifalar versin her ikinize de..

Tabiki adaçayı her şekilde işe yarıyor. Ben kendimde ve oğlumda deneyipta sonuç aldığım şeyleri yazdım. Ben adaçayı limon bal karabiber tarçını karıştırıp içiyordum hatta. Bal karabiber tarçını emmeyide kesin deneyin özellikle tam yatmadan önce öksürüğü azaltıyor. Çocuk çok tıkanıyorsa suya nane yağı yada yoksa sadece nane atıp onun buharını içine çektirirseniz o da baya rahatlatıyor. Bizde çok uğraştık bu öksürüklerle. Tabiki tahammül azalıyor tabiki insan söyleniyor. Annelikle değil insan olmamızla alakalı bu. İnsanız hasta olunca gözümüz bir şey görmezki. Hiç kendinizi üzmeyin.

Kendinize demeyin böyle şeyler lütfen. Allahın izniyle iyileşin bi o zaman diyeceklerinizi diyin. Ama şimdi olumsuz şeyler söylemeyin moralinizi daha kötü yapmayın. Siz annesiniz bebeğiniz yanınızda çok şükür. Geçecek inşallah bakın herkes ne güzel tarifler verdi. Allah şifa versin tez zamanda. Siz değerlisiniz güzel bir annesiniz. Bunu bilin lütfen. Üzülmeyin. Geçecek.

cok tesekkurler,bunlari da denicem insallah,yeter ki gecsin oksurugu yuzu gozu acilsin cocugumun.
sagolun

kızlar bizde de durum aynı hastalık bende başladı ve kızıma geçti gece çok öksürüyordu antibiyotik daha çok yeni verdiğim için bu sefer vermek istemedim ve kara turp aldım içine bal koydum çıkan suyu içirdim bugün 3. gün gece tıkanması kalmadı biraz hırıltısı var burnunu temizletmiyor benimkide akşam kavga kıyamet serumfizyolojik sıktım biraz akıttı burnunu .. bakalım 2 gün daha denicem bu kürü olmadı gene antibiyotik yolları gözükecek bize...

Buhar alması gerekebilir çocuğun. Öksürük krizlerine birebirdir. Kendi kızımdan biliyorum. Ancak o şekilde rahatlar ve uyur. Yoksa kusana kadar öksürmeye devam bir de soğuk buhar makinesi aldım ben. Hasta olduklarında açıyorum odalarında çok rahatlatıyor.

Anneliğini sorgulama. Sen iyi bir annesin ama kocan için aynı şeyi söyleyemem. Hasta bir çocuk ve kadını kaderine terketmiş vicdansız.

Eşiniz doktor falan mı ?aNLAMADIM !!
Siz zaten yapıyorsunuzdur yapacağınızı anneliğinize laf edemez aklınca ettiğini sanır.1 saat versen eline kaçacak delik ararlar emin ol.Diyorum ya onların ki sadece lafta icraatte yoklar.Şuan sınavlardan önemli olan çocuğunun rahatsızlığını göremicek kadar özür dileyerek söylüyorum bencil!!!Bu yüzden üzmeyin tatlı canınızı
Anneniz bir akraba size yardım edecek kimse yok mu?

Allah razi olsun canim,cok sagol.
ne biliyim insan bi basina bu kadar yetiyor yettigini sandigi yerde sabri tasiyor ve bide elestiri yagmuru.
Allah herkese vicdan merhamet versin ne diyim.

evet esim doktor.
ben yurtdisindayim burda esim disinda kimim kimsem yok.
evet bence de bencil ama 6 senedir hep bardagin dolu tarafini gormeye calistim hala da oyle.
haftasonu nobetteydi bi basima atesler icindeydim,oglum ustume yatiyor ben altta,uykusuzluk halsizlik cok sukur serumlar ise yaradi gozum acildi.
hayirlisiyla bide evlat iyilesse.
arkadaslarin verdigi tarifleri hep denicem insallah fayda eder.

Allah razi olsun canim,cok sagol.
ne biliyim insan bi basina bu kadar yetiyor yettigini sandigi yerde sabri tasiyor ve bide elestiri yagmuru.
Allah herkese vicdan merhamet versin ne diyim.
Amin. Bende birazdan doktoru arayıp kızımın tahlil sonuçlarını öğreneceğim. Dün idrar kan gayta tüm tahlilleri verdi. Allahım hasta etmesin tüm çocuklar turp gibi gezsin heryerde diye dua ediyorum dünden beri. Zor ama ne yapalım güçlü olmak zorundayuz.

Madem doktor sizi gözetim halinde tutsaydıda hastanede yatırsaydı.
Nasıl bir şey bu yahu !!!Gerekten sinirlendim !!!!!!!
Allahım yardımcınız olsun tez zamanda iyleşirsiniz inşallah

annesi pek bisey demez zaten uzakta,haftada 1 ancak konusurlar o da havadan sudan,genelde torunu gormek icin goruntulu konusuruz bende olurum.
oyle etliye sutluye pek karismaz sanmam yorum yaptigini.
o tarifede bakayim tesekkur ederm

Evladı hastayken diğer hastalarını düşünen baba..
Hasta haliyle kendi başına çocuğuna bakmaya çalışan anneyi yargılıyor..
Lütfen takılmayın ona..
Söyledikleri sizi hiç incitmesin..
Onun gibi birinin söylediklerini kaale almayın..

Çok geçmiş olsun, acil şifalar.
2 hafta önce bizde atlattık benzerini. Kızım hastalandı,banada bulaştı tabi,2 haftada yeni yeni gećti diyebilirim.
Ben öksürük için,terletmemeye dikkat ettim kızımı,terledikçe artıyordu öksürüğü. İnce giydirdim hep.
Temiz hava almak iyi geliyor. Çok öksürünce camı açıp hava almasını sağladım.
Burnu tıkanır gibi olunca,küveti doldurup,banyoya soktum,ılık suda oynadı,buharda iyi geldi burun tıkanıklığına.
Hava nemlendiriciler var elektrikli,ondan kullandım uyurken,soğuk buhar rahat uyumasına faydali oluyordu. Öksürüğüde kesiyor nispeten. Varsa kullanın,yoksa edinin derim,cidden faydalı bir cihaz.
Bunların dışında yemek konusunda ısrar etmedim,hastaydı canı istemedi ama sıvı tüketimi konusunda ısrarcı oldum. Ihlamur,elma çayı, portakal suyu icirdim,süt vermedim fazla,arttırıyormuş balgamı.
Birde ek olarak şase halinde satılan probiyotikler var,suyuna,içeceğine karıstırip kullanılan,ondan kullandım. Zaten antibiotik kullanıldığı zaman muhakkak kullanmak gerekiyor antibiyotikler bağırsaktaki yararli bakterileride yok ettiği ićin. İshal ve kusma olmuyor bu şaseyi kullanınca. Ben iyiyken bile haftada 2-3 içeceğine karıştırip veriyorum,bağışıklığına faydası oldu diyebilirim.
Tekrar acil şifalar diliyorum.

Canım tereyağını erit..İçine pekmez koy (herhangi bir pekmez de olur) .. onu ılık ılık içirmeye çalış.. benim kzıımda grip oldu..öksürüğü çoktu.. ancak bununla çare buldum..
Zencefille bal ve cok azicik tereyagini karistirip verseniz inanin faydasini gorursunuz.Allah sifa versin

cok sagolun denicem bunlari

oglum 2,5 yasinda.
sorayim burdaki eczanelere cold mix turu damlalari var mi cok sagolun fikir icin.
bizimkinde bianda cikti ortaya,pat diye yikildi cocuk ama rezil bi virus beni bile perisan etti.

Gerçekten güçlü ve çok iyi bir annesiniz yazdıklarınızdan belli kendinizi suçlamayın lütfen. Bir başına hasta hasta çocukla uğraşmak kolay mı kimi kimsesi olmadan.

İnşallah iyileşir yavrunuz, yurt dışındaymışsınız dut pekmezi ıhlamur falan demiş arkadaşlar kullanmak istiyorsanız ve orada yoksa ben yollayabilirim size. Çok üzüldüm kendinizi üzmeyin nolur.

calistigi hastanenin cocuk klinigi yok ve ne yazi ki oksuruk grip gibi durumlar cocuk doktoru olmayanlara eften puften geliyor bence.
ates yoksa sorun yok kafasinda sanirim ki atesi vardi dusurdum
bugun evden cikarken cocuk doktoruna gotur bugun dedi,bugun yine goturcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…