anneler yardim..bi akil verin lutfen

Buhar alması gerekebilir çocuğun. Öksürük krizlerine birebirdir. Kendi kızımdan biliyorum. Ancak o şekilde rahatlar ve uyur. Yoksa kusana kadar öksürmeye devam :KK43: bir de soğuk buhar makinesi aldım ben. Hasta olduklarında açıyorum odalarında çok rahatlatıyor.

Anneliğini sorgulama. Sen iyi bir annesin ama kocan için aynı şeyi söyleyemem. Hasta bir çocuk ve kadını kaderine terketmiş vicdansız.

insallah gerek kalmaz,bugun yine gidicem bakalim doktora.
aklimda onerileriniz cok sagolun

kızlar bizde de durum aynı hastalık bende başladı ve kızıma geçti gece çok öksürüyordu antibiyotik daha çok yeni verdiğim için bu sefer vermek istemedim ve kara turp aldım içine bal koydum çıkan suyu içirdim bugün 3. gün gece tıkanması kalmadı biraz hırıltısı var burnunu temizletmiyor benimkide akşam kavga kıyamet serumfizyolojik sıktım biraz akıttı burnunu .. bakalım 2 gün daha denicem bu kürü olmadı gene antibiyotik yolları gözükecek bize...

gecmis olsun insallah gerek kalmaz antibiyotige

Evladı hastayken diğer hastalarını düşünen baba..
Hasta haliyle kendi başına çocuğuna bakmaya çalışan anneyi yargılıyor..
Lütfen takılmayın ona..
Söyledikleri sizi hiç incitmesin..
Onun gibi birinin söylediklerini kaale almayın..

bence onun asil derdi oglumun yaninda yatmam,sabah bile eger hasta cocugun yaninda yatmasaydin hasta olmazdin kendi kendine yapiyorsun herseyi diyor.
nasil birakayim bi basina bogulmak uzere olan cocugu:KK43:
bilmiyorum biyerlerde hata yapiyorum kesin,sanirim dediklerini kaale aliyorum,duymamak uzulmemek en iyisi sanirim

Amin. Bende birazdan doktoru arayıp kızımın tahlil sonuçlarını öğreneceğim. Dün idrar kan gayta tüm tahlilleri verdi. Allahım hasta etmesin tüm çocuklar turp gibi gezsin heryerde diye dua ediyorum dünden beri. Zor ama ne yapalım güçlü olmak zorundayuz.

cok gecmis olsun neyi var yavrunun?

Gerçekten güçlü ve çok iyi bir annesiniz yazdıklarınızdan belli kendinizi suçlamayın lütfen. Bir başına hasta hasta çocukla uğraşmak kolay mı kimi kimsesi olmadan.

İnşallah iyileşir yavrunuz, yurt dışındaymışsınız dut pekmezi ıhlamur falan demiş arkadaşlar kullanmak istiyorsanız ve orada yoksa ben yollayabilirim size. Çok üzüldüm kendinizi üzmeyin nolur.

cok tesekkurler,Allah razi olsun dusunmeniz yeter.
sagolun varolun iyi niyetiniz icin.:KK200:
hakiki bal var onu kullanirim cok ama cok sagolun

yazıldı mı bilmiyorum ama soğan suyunu mutlaka deneyin. soğanı rendeleyin ve çıkan suyundan bir kaşık içirmeye çalışın çocuğa. ben hep yaparım gerçekten güzel sonuçlar alıyorum.

bi de patlamış mısır ve yumurtanın öksürüğü artırdığını duymuştum.

allah şifa versin.

yazıldı mı bilmiyorum ama soğan suyunu mutlaka deneyin. soğanı rendeleyin ve çıkan suyundan bir kaşık içirmeye çalışın çocuğa. ben hep yaparım gerçekten güzel sonuçlar alıyorum.

bi de patlamış mısır ve yumurtanın öksürüğü artırdığını duymuştum.

allah şifa versin.

yumurtamı eyvah benim kız çok yer yumurta hergün muhakkak yeriz

yumurtamı eyvah benim kız çok yer yumurta hergün muhakkak yeriz
Kayınvalidem söylemişti bana da. Eski toprak ne de olsa diye çocuklarda soğuk alğınlığı, üşütme varsa 1-2 gün yedirmeyiz biz. Tabi durduk yere çocuğu hasta etmez ama öksürüğü varsa zaten artırabilir.

Kayınvalidem söylemişti bana da. Eski toprak ne de olsa diye çocuklarda soğuk alğınlığı, üşütme varsa 1-2 gün yedirmeyiz biz. Tabi durduk yere çocuğu hasta etmez ama öksürüğü varsa zaten artırabilir.
bende kesim bakim yumurtayı teşekkürler.. ne varsa eskilerde var zaten ;)

öncelikle çok geçmiş olsun
herkes herşeyi yazmış zaten soğanı bütün olarak ve kesik olarak odaya koyun oda işe yarıyormuş.

Hangi ülke canım.ben de yurtdışındayım ve ilaç pek vermezler ama biz kızıma evzaneden öksürük için bir tane alıyoruz çok faydasını gördük...
Kendini de suçlama.asıl sorumsuz bencil eşin

Hangi ülke canım.ben de yurtdışındayım ve ilaç pek vermezler ama biz kızıma evzaneden öksürük için bir tane alıyoruz çok faydasını gördük...
Kendini de suçlama.asıl sorumsuz bencil eşin

bana ozel msj atabilir misiniz ilacin ismini,ben sizinle konusma baslattim cok memnun olurum belki bulurum burda :oops:

öncelikle çok geçmiş olsun
herkes herşeyi yazmış zaten soğanı bütün olarak ve kesik olarak odaya koyun oda işe yarıyormuş.

oneriniz icin cok tesekkurler,denicem sagolun.

Birseyler alerjisi var olabilir. Mesela evinizde kuş falan var mı ?
yok evimizde bi odanin disinda cicek dahi yok :KK43:
bianda peydah oldu bende anlamadim..

Hastanede hiç virüs bakteri yok ya...

Kendisi nasıl bir babaymış?

anlamiyor kimsenin anneliginin babaliginin tartisilmamasi gerektigini..

Çok geçmiş olsun . herkes herşeyi söylemiş zaten . Rabbim şifa versin inşallah.

Zor Allah yardimcin olsun cocugun hastaligi gercekten zor. Elinden bsy gelmemesi en beteri. Esinin anneligine laf etmeye hic hakki yok. Ilgilenmesi lazim bosuna bahane aramasin. O cocugu tek basina yapmadin heralde. Nekadar bencilce nefret ediyorum böyle adamlardan. Allah yardimcin olsun.

Back
X