Evet canım çok güzel düşünüyorsun.. Acele etmeden emin adımlarla ilerle. Para koy kenara şimdilik kocanın imkanlarından faydalan bu kadarını hakediyorsun.. Sonrasında da elbet bulursun bir iş.. İnan çalışmak istersen birşekilde bulursun zor ama başta kötü diye tanımladığın bir işle bile başlasan sonradan yine bulursun.. Değiştirirsin işini de.. İnsanlar kolay kolay gelmiyor bir yerlere..Bilmiyorum eğitim seviyen nedir, mesleğin var mı falan ama zorda kalınca bir şekilde yolunu buluyor insan.. Ben şuan öğretmenim özel kurumda ama Allah korusun böyle bir durumum olsa ve şuan çalıştığım kurumda iş bulamasaydım illa mesleğimi yapmak için uğraşmazdım her yere de başvururdum.. Bir yerden başlamak için biraz fedakarlık yapmak gerekir.. Zaten çoğu kadın bunu zor bulduğu için şiddete maruz kaldığı halde, hor görülüp ezildiği halde, çeşit çeşit sıkıntılarına rağmen kocalarını terk edemiyor.. Maalesef mutsuzluktan ölmeyi bekleyen o kadar çok kadın var ki
Evdeki hanzolara kadınlık yapmayı, gidip çalışıp kendi ayakları üzerinde durmaktan daha kolay sanıyorlar.. Ailelerin desteği de tabi ki bu noktada çok önemli.. Ne diyeyim umarım Allah size hayırlı kapılar açar evlatlarınızla mutlu bir hayatınız olur..