Buhar alması gerekebilir çocuğun. Öksürük krizlerine birebirdir. Kendi kızımdan biliyorum. Ancak o şekilde rahatlar ve uyur. Yoksa kusana kadar öksürmeye devambir de soğuk buhar makinesi aldım ben. Hasta olduklarında açıyorum odalarında çok rahatlatıyor.
Anneliğini sorgulama. Sen iyi bir annesin ama kocan için aynı şeyi söyleyemem. Hasta bir çocuk ve kadını kaderine terketmiş vicdansız.
kızlar bizde de durum aynı hastalık bende başladı ve kızıma geçti gece çok öksürüyordu antibiyotik daha çok yeni verdiğim için bu sefer vermek istemedim ve kara turp aldım içine bal koydum çıkan suyu içirdim bugün 3. gün gece tıkanması kalmadı biraz hırıltısı var burnunu temizletmiyor benimkide akşam kavga kıyamet serumfizyolojik sıktım biraz akıttı burnunu .. bakalım 2 gün daha denicem bu kürü olmadı gene antibiyotik yolları gözükecek bize...
Evladı hastayken diğer hastalarını düşünen baba..
Hasta haliyle kendi başına çocuğuna bakmaya çalışan anneyi yargılıyor..
Lütfen takılmayın ona..
Söyledikleri sizi hiç incitmesin..
Onun gibi birinin söylediklerini kaale almayın..
Amin. Bende birazdan doktoru arayıp kızımın tahlil sonuçlarını öğreneceğim. Dün idrar kan gayta tüm tahlilleri verdi. Allahım hasta etmesin tüm çocuklar turp gibi gezsin heryerde diye dua ediyorum dünden beri. Zor ama ne yapalım güçlü olmak zorundayuz.
Gerçekten güçlü ve çok iyi bir annesiniz yazdıklarınızdan belli kendinizi suçlamayın lütfen. Bir başına hasta hasta çocukla uğraşmak kolay mı kimi kimsesi olmadan.
İnşallah iyileşir yavrunuz, yurt dışındaymışsınız dut pekmezi ıhlamur falan demiş arkadaşlar kullanmak istiyorsanız ve orada yoksa ben yollayabilirim size. Çok üzüldüm kendinizi üzmeyin nolur.
cok gecmis olsun neyi var yavrunun?
yazıldı mı bilmiyorum ama soğan suyunu mutlaka deneyin. soğanı rendeleyin ve çıkan suyundan bir kaşık içirmeye çalışın çocuğa. ben hep yaparım gerçekten güzel sonuçlar alıyorum.
bi de patlamış mısır ve yumurtanın öksürüğü artırdığını duymuştum.
allah şifa versin.
Kayınvalidem söylemişti bana da. Eski toprak ne de olsa diye çocuklarda soğuk alğınlığı, üşütme varsa 1-2 gün yedirmeyiz biz. Tabi durduk yere çocuğu hasta etmez ama öksürüğü varsa zaten artırabilir.yumurtamı eyvah benim kız çok yer yumurta hergün muhakkak yeriz
bende kesim bakim yumurtayı teşekkürler.. ne varsa eskilerde var zatenKayınvalidem söylemişti bana da. Eski toprak ne de olsa diye çocuklarda soğuk alğınlığı, üşütme varsa 1-2 gün yedirmeyiz biz. Tabi durduk yere çocuğu hasta etmez ama öksürüğü varsa zaten artırabilir.
denicem cok sagolunZencefil bal karisimi kesinlikle birebir oksuruge.
insallah temiz cikar sonuclar,Rabbim safa versinHiç bilmiyorum hala doktora ulaşamadım.
kendisi saglikci ve hastaneye enfeksiyon vs. goturmekten odu kopuyor
esim gelmis yanima sen nasil annesin sevgiyle yaklas cocuga diyor
Hangi ülke canım.ben de yurtdışındayım ve ilaç pek vermezler ama biz kızıma evzaneden öksürük için bir tane alıyoruz çok faydasını gördük...
Kendini de suçlama.asıl sorumsuz bencil eşin
öncelikle çok geçmiş olsun
herkes herşeyi yazmış zaten soğanı bütün olarak ve kesik olarak odaya koyun oda işe yarıyormuş.
yok evimizde bi odanin disinda cicek dahi yokBirseyler alerjisi var olabilir. Mesela evinizde kuş falan var mı ?
Hastanede hiç virüs bakteri yok ya...
Kendisi nasıl bir babaymış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?