• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler sünnet derisini ne yaptınız

Duruyor 1 yıldır daha dursun oğlum büyüyünce kendi karar versin ne isterse onu yapsın size vermediler mi kendiniz mi almadınız
Görende miras saklıyo sanır.
Kesilen saçlarını atıyorum demeyin lütfennnnn? Onlar oğlunuzun bi parçası .. biriktirdiğinizi düşünüyorum

Toprağa gömün gitsin. Çürümüş zaten o. Oğlunuz napacak? Hadi dişi olsa neyse. Hatıra der saklar belki.

Ben de hastanede bırakmazdım. İzin isterlerse projeye veya tedaviye bağlı olarak veririm sanırım hatta kendim alırım 🤪 Bedava fibroblast, her şey bilim için oğluşum 😍🤣

Toprağa gömün gitsin. Çürümüş zaten o. Oğlunuz napacak? Hadi dişi olsa neyse. Hatıra der saklar belki.

Ben de hastanede bırakmazdım. İzin isterlerse projeye veya tedaviye bağlı olarak veririm sanırım hatta kendim alırım 🤪 Bedava fibroblast, her şey bilim için oğluşum 😍🤣
Kavonozda muhafaza ediliyor

Çürümedigini en iyi şekilde sakladığını iddia ediyor.👀

Kavonozda muhafaza ediliyor
Formaldehit, etil alkol vs yoksa çürümüştür ki.

Ben böyle yazıyorum da benim de ameliyattan çıkan dokularım buzlukta 🤣🤣🤣

Evin buzluğunda da plateletim ve başka bir biyolojik materyal de var 😬 Sünnet derisi olsa onu da saklar mıydım acaba? 🙈

Evin buzluğunda da plateletim ve başka bir biyolojik materyal de var 😬 Sünnet derisi olsa onu da saklar mıydım acaba? 🙈
Heeeh biz çıkalım buyrun siz iki ruh hastası devam edin. :rolleyes:

Nasıl kullanıcaksın onları?🫨

Back