- 15 Şubat 2013
- 24.969
- En iyi cevaplar
- 1
- 94.260
- 798
Kafayi bozmus hafiftenNe bileyim.Bende deriyi saklayanı ilk kez görüyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafayi bozmus hafiftenNe bileyim.Bende deriyi saklayanı ilk kez görüyorum.
Görende miras saklıyo sanır.Duruyor 1 yıldır daha dursun oğlum büyüyünce kendi karar versin ne isterse onu yapsın size vermediler mi kendiniz mi almadınız
Sünnetten başka konusu mu var daha doğru bi soru olur...Baska sunnetli konusuda mi var
Kavonozda muhafaza ediliyorToprağa gömün gitsin. Çürümüş zaten o. Oğlunuz napacak? Hadi dişi olsa neyse. Hatıra der saklar belki.
Ben de hastanede bırakmazdım. İzin isterlerse projeye veya tedaviye bağlı olarak veririm sanırım hatta kendim alırım Bedava fibroblast, her şey bilim için oğluşum
GördümSünnetten başka konusu mu var daha doğru bi soru olur...
Mezar kazıp gömdük. Doğum tarihi ölüm tarihi de yazdık. Sonuçta öldü gitti pipiBiz geçen sene sünnet ettirdik geçen seneden beri saklıyorum siz ne yaptınız?
Çürümedigini en iyi şekilde sakladığını iddia ediyor.Toprağa gömün gitsin. Çürümüş zaten o. Oğlunuz napacak? Hadi dişi olsa neyse. Hatıra der saklar belki.
Ben de hastanede bırakmazdım. İzin isterlerse projeye veya tedaviye bağlı olarak veririm sanırım hatta kendim alırım Bedava fibroblast, her şey bilim için oğluşum
Formaldehit, etil alkol vs yoksa çürümüştür ki.Kavonozda muhafaza ediliyor
Heeeh biz çıkalım buyrun siz iki ruh hastası devam edin.Formaldehit, etil alkol vs yoksa çürümüştür ki.
Ben böyle yazıyorum da benim de ameliyattan çıkan dokularım buzlukta
Evin buzluğunda da plateletim ve başka bir biyolojik materyal de var Sünnet derisi olsa onu da saklar mıydım acaba?
Gözümde sadece gollum gibi canlanacan artık bittiiiii
Nasıl kullanıcaksın onları?Formaldehit, etil alkol vs yoksa çürümüştür ki.
Ben böyle yazıyorum da benim de ameliyattan çıkan dokularım buzlukta
Evin buzluğunda da plateletim ve başka bir biyolojik materyal de var Sünnet derisi olsa onu da saklar mıydım acaba?
Ay ne var yaa? Bilim de mi yapmıyağh? Evde şeetmişliğim de var.Heeeh biz çıkalım buyrun siz iki ruh hastası devam edin.
Sanki bana farmakolog yaAy ne var yaa? Bir gün yanık, yara olursa kullanayım diyeydi. Bilim de mi yapmıyağh? Evde şeetmişliğim de var.
Yok rejeneratif tıpSanki bana farmakolog ya
1 senedir uygunsuz saklanmış
Oha 6 ķonusu var 6 sida sunnet pipisi