- 19 Nisan 2023
- 56
- 32
- 3
- 34
Kötü kaynanaA yok illa o takacak yoksa kökünü de vermem .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kötü kaynanaA yok illa o takacak yoksa kökünü de vermem .
Ay ben istemem boyle dünür evlerden irak bxbxbxOğluşumun en kıymetlisini verince korkunçlu mu oluyom
Kendimle gurur duyuyorumKötü kaynana
Aa ama hepsini alırken iyi küçücük parçayı gerdanlık yaptırıp hediye edince mi kötüAy ben istemem boyle dünür evlerden irak bxbxbx
Ne güzel düğün hediyesi veriyorsunAa ama hepsini alırken iyi küçücük parçayı gerdanlık yaptırıp hediye edince mi kötü
gözümden yaş geldi ya, çok yaşaOğlum yok ama nasip olur da olursa sünnet derisini gerdanlık yaptırıp gelinime takacam düğünde .
Gözlü var gözsüz var dillere destan olmalı elbetteNe güzel düğün hediyesi veriyorsun
Gelinlerin kaderine küssüngözümden yaş geldi ya, çok yaşa
iyi fikirmiş keşke önceden bu konu açılsaymış, üç oğlum var sünnet derisini almak aklımın ucundan daha geçmemişti, tüh ya gelinlerim kaçırdı en değerli hediyeyi
Üç oğlumunki de göbekleri ile beraber duruyor evde. Kıyıp gömemedim bir yere. Yurt dışına çıkınca hepsini alıp gömerim bir üniversite bahçesine dedim giderken onu da unuttumBiz geçen sene sünnet ettirdik geçen seneden beri saklıyorum siz ne yaptınız?
Bi kızım olursa bakarsın senin oğlana veririmGözlü var gözsüz var dillere destan olmalı elbette
Pilavını yap.Biz aldık çekmecede duruyor deri
Aaa yooo yoo ben seçilmem seçerim yani oğluşuma o kadar değerli hediye yaptırıp vereceğim gelin ona layık olmalıBi kızım olursa bakarsın senin oğlana veririm
1 senedir uygunsuz saklanmışKök hucre merkezlerinden bilgi al istersen saklanabiliyormuş.
Uygun koşulda saklandı deride herhangi bir çürüme yok1 senedir uygunsuz saklanmış
Aaa yooo yoo ben seçilmem seçerim yani oğluşuma o kadar değerli hediye yaptırıp vereceğim gelin ona layık olmalı
Sen kaşındın.Uygun koşulda saklandı deride herhangi bir çürüme yok
Buna benzer şekildeSen kaşındın.
Şu şekilde mi muhafaza ediyorsunuz?
Bizdolabinda miBuna benzer şekilde