- 15 Şubat 2013
- 24.969
- En iyi cevaplar
- 1
- 94.259
- 798
Eve bi giriyosun kavanozlarda insan parmagj yaninda maymun beyni falan bxbxbxSanki bana farmakolog ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eve bi giriyosun kavanozlarda insan parmagj yaninda maymun beyni falan bxbxbxSanki bana farmakolog ya
Kedinin billurlarini teslim mi aldin bxbxbx cerceletip duvara assaydin oglan anasiyim diye hxhxgKedimi kısırlaştırdığımda tost yapıp yedim ben, tabii ki tost yapacaksınız(!)
Büyüyüp bu nadide eserle ne yapacağına karar verecemeyeceği için en mantıklısı tost yapmaktı.Kedinin billurlarini teslim mi aldin bxbxbx cerceletip duvara assaydin oglan anasiyim diye hxhxg
Ay sesli güldüm jxjxjxBüyüyüp bu nadide eserle ne yapacağına karar verecemeyeceği için en mantıklısı tost yapmaktı.
Bu arada napolyonunmuş glbSen kaşındın.
Şu şekilde mi muhafaza ediyorsunuz?
Napolyon 130 boyunda bi adam ne arasin onda bu at şeysi bxbxbx merve konusturma beni gece geceBu arada napolyonunmuş glb
Köyün birinden bir devi bulup kestirdi demekNapolyon 130 boyunda bi adam ne arasin onda bu at şeysi bxbxbx merve konusturma beni gece gece
Kedimi kısırlaştırdığımda tost yapıp yedim ben, tabii ki tost yapacaksınız(!)
Helal beBiz de oğlanın kararı olduğu için hiç yaptırmayacağız kendi naparsa yapsın kendi bedeni kendi kararı
Bu arada napolyonunmuş glb
Ben görsellerden aldım da onedio galiba napolyonlu bi şeyler yazmış bu nasıl olur diyen çıkarda buyursun baksın.Rasputin'in olduğu iddiasıyla Rusya'da müzede sergileniyormuş.
Tıbbi atık oldu o güzelim ponponlarPonponlar ayy hiç gulçiğiimm yoktu
Ben görsellerden aldım da onedio galiba napolyonlu bi şeyler yazmış bu nasıl olur diyen çıkarda buyursun baksın.
Konu gittikçe pisleşiyor. Şu forumda Napolyon'un şeyi konu olmadı demeyiz.Napolyon 130 boyunda bi adam ne arasin onda bu at şeysi bxbxbx merve konusturma beni gece gece
İlkin güldüm ama sonra aklıma geldi. Bende de deri varEve bi giriyosun kavanozlarda insan parmagj yaninda maymun beyni falan bxbxbx
Sende ne derisi varİlkin güldüm ama sonra aklıma geldi. Bende de deri var
Düşmanlar mı kesmiş? Ne alaka saklanmış ki?Konu gittikçe pisleşiyor. Şu forumda Napolyon'un şeyi konu olmadı demeyiz.