- 7 Mart 2013
- 6.495
- 19.580
- 448
Sünnet değil Bu kadar yeterliSende ne derisi var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sünnet değil Bu kadar yeterliSende ne derisi var
Kiz adam hapishanede öldü onun degildir o. Rasputin e iskence ettiler onun ckunu kesmis olmalari daha muhtemelDüşmanlar mı kesmiş? Ne alaka saklanmış ki?
Kafa derisi mi yüzüyosunnSünnet değil Bu kadar yeterli
Ben de ilk kez burada okudum Napolyon'un biyografisini okumuştum, düşmanları hadım etse bilirdimDüşmanlar mı kesmiş? Ne alaka saklanmış ki?
Bence de Rasputin'in. Ha gördüğümden değil ama anlatanlarin yalancısıyım.Kiz adam hapishanede öldü onun degildir o. Rasputin e iskence ettiler onun ckunu kesmis olmalari daha muhtemel
Yuzune yabistircaktin iste elinde fazla deri olanlara talibim arkadaslarBana getirip verdiklerinde şaşırmıştım ee napcam bunu diyip bende o telaşla evde bi yere koydum. Sonra attım
Mapusta hadım etmişlerdir. Tek tanıdığım Rasputin şarkı ismi olan Yoksa o mu?Kiz adam hapishanede öldü onun degildir o. Rasputin e iskence ettiler onun ckunu kesmis olmalari daha muhtemel
Bu rasputin değil mi şarkısıda varBu arada napolyonunmuş glb
Ben kesemiyorum canlılarıKafa derisi mi yüzüyosunn
Çapkın kılıklı biri sanıyordum. Şarkı sözlerine şimdi baktım da sonlarda öldürüyorlar zehirle Belki de sonraBu rasputin değil mi şarkısıda var
Ya bi de akım yaptılar bu şarkı ile onca insan şarkının gerçek sözlernden bi haberÇapkın kılıklı biri sanıyordum. Şarkı sözlerine şimdi baktım da sonlarda öldürüyorlar zehirle Belki de sonra
Biz de oğlanın kararı olduğu için hiç yaptırmayacağız kendi naparsa yapsın kendi bedeni kendi kararı
EvetCiddi mi?
Konu gittikçe pisleşiyor. Şu forumda Napolyon'un şeyi konu olmadı demeyiz.
Cok degisik seyler canlaniyo kafamda Ordjnary. Mumyalanmis falan ceset mi biriktiriyosun bxvxvxBen kesemiyorum canlıları
Deneysel şeyler benimkiler. Mumyalanmış gibi düşünebilir. Minik parçalar.
Gençleşmek için krem falan yapılıyor ondan diye biliyorum hastane ye bırakmasaydınız iyiydi.Hastanede kaldı doktor atar napacak başka.Sünnet derisini sakliyorlarmi?Ben ilk sizden görūyorum.
Yok biz o tıp açısından yararına pek inanmıyoruz ailecek , gerekli olursa yapılır varsayım ile hareket etmek istemiyoruz her inanca, sisteme saygılıyız ama küçük bir beden üzerinde hakkımız olduğunu düşünmüyoruz kendisi isterse yapabilir ilerideBence bebeklikten olsa en ideal tercihden ziyade tıp açısından sünnetin yararlarını saysam sayfa dolardı heralde. Çoğu ateist ülkeler bile sağlık sigortası kapsamına almış zorunluluk hale getirmek için vs. Kore ve Japonya yüzde 70lerde hatta bence çok da iyi fikir değil gibi siz bilirsiniz. Şey kesinlikle yargılamak amaçlı değildir yazdığım tavsiyedir.
Ben sonuna kadar hiç dinlememişim sanırım ya da başıyla aynı diye sonrasında sözlerine odaklanmamışım. Adamın tipe bakayım, yarmanın teki mi (1 yy'den önceyse benim tarih bilgim pek yook)Ya bi de akım yaptılar bu şarkı ile onca insan şarkının gerçek sözlernden bi haber