Anneler lütfen yardım :(

Annelere

• Emzirme

OY: 2 66,7%
  • Bebek

OY: 1 33,3%

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .

DELIveCesur

kk'nın fırlaması..
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2017
6.499
21.217
478
Hanımlar 3 aylık oğlum var prematüre doğdu toplasan 2 hafta emzirebildim ememedi emme yutma refleksi gelişmediği için 1 buçuk ay anne sütü aldı sagarak verdim 1 buçuk ay oldu kesileli süt makina ile tekrar denedim bir iki damla geldi daha gelmedi sorum şu tekrar gelir mi sütüm oğluma denedim emiyo yavrum sanki hep emiyormuş gibi hatta çekince ağladı ama bise gelmiyo uğraşsam gelir mi yoksa boşa mi umutlanıyorum

Uğraşın süt gelebilir. Benim bizzat şahit olduğum olay var. Tanıdığım ölen eltisinin kırkı çıkmamış çocuğunu aldı. Çocuk şiddetle mamayı reddetti. Kadın boş memesini verdi. Bir kaç gün sonra sütü geldi. Çok duygusal bir olaydı. Hala düşündükçe tüylerim diken diken oluyor. Biraz sabredin inşallah sütünüz gelir.

Gerçekten mi y
Gerçekten mi ya ama gelmicek gibi bomboş duruyo sanki tamamen gitti

canim benim bol su ic
incir, maden suyu, rezene cayi, dere otu vs seylari dene bende emziriyorum sutumu bunlar artiriyor
umarim bol bol sutun olur yavruna
Sütü sağarken yiyip icmedigim kalmadı malt içeceklerinden tut da kayısı erik incir çaylar bir sürü onlara rağmen kesildi gelir mi ki ya

Ya gelmezse die çocuğu memeye alıştırmakta istemiyorum bayağı bomboş bir iki damla sağınca geldi daha da tik yok sonra kanadı hep

Araştırmalara göre anne sütünden çok emmek daha önemliymiş. Bebek sizin teninize temas edip, kalp atışlarınızı duyması, kucağınızda olması bile onun huzur bulmasını sağlıyormuş. Hiç sütünüz gelmese bile 6aylık olana kadar emzirin bence. Ki en çok süt yapımını artıran şey emzirmekken bol bol emzirirseniz sütünüz geri de gelir bence

Zaten öyle huzurluydu ki uykuya daldı ağzından çekince ağladı keşke gelse çok az bile olsa

Mamasını memenle ver hem karnı doysun hem memeyi emsin ki emdikçe sütün tekrar gelir. Bu işi yapan aletler var mı bilmiyorum ama bana hastanede şırınga ve ince serum hortumuyla ogretmislerdi. Mamayı şırıngaya al ucuna serum hortumunu tak. Slikon meme başlığının içine köy hortumun ucunu sonra da tak mememe emzir.

Emzirmeye devam.
Emdikçe gelir siz makineyle de destekleyin. Bir yudum bile alsa bir biberon mamadan iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…