Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğru söylüyorsun canim napim üzülüyorum en çok istediğim şey bebeğimi emzirmekti bide prematüre doğduğu için aramızda çok farklı bir bağ var daha da kuvvetlensin istiyorum yoğun bakımdan beri koynumda kalbimin üzerind e uyur hep
Herşeyin hayırlısı.. tek yapmam gereken uzulmemeye çalışıp devam etmen. Baktın ne yaptıysan olmuyor hayırlısı buymuş deyip çareler aramalısın.
Tüm çabalarına rağmen başaramazsan ve mama vermek zorunda kalırsan golden goat tavsiye ediyorum. Bu aklında bulunsun.
Benim kızım da emmedi sütüm olmasına rağmen 40 gün uğraştım. Ne hissediyorsun anlayabiliyorum az cok. Hamileyken 2 yil emziricem derdim, buyuk konuşmuşum. Neyse 3 ay elektrikli pompa ile devam ettim sonrasında 2 ay daha mama ve anne sütü ile.. sonra kesildi. Elimden geleni yaptım cok da üzüldüm hala üzülürüm. Ama emmedi iste ememedi. Cok fazla pompo ile sureyi uzattim. Ama 1 bucuk yaşına kadar hic hasta olmadi mesela. Sonrasında 2 kere hasta oldu 2-3 gun sürdü. Sabır, inanç, huzur.. Sen koynunda sevmeye devam et toparlanır o annesi.
DuyEk şuan mama olarak evolvia ar kullanıyoruz reflüsü var canim golden ı kullanmıştım ama hem gaz hem reflu olduğu için bıraktım şimdi anti reflu mamayı sma 1 numara ile karıştırıp veriyorum o bitince yine golden i alır onu karıştırıp veririm bir iki hafta emdi beni sonrası pompa oda üzüntüden kesildi çok uğraştım ama olmadi
DuyEk şuan mama olarak evolvia ar kullanıyoruz reflüsü var canim golden ı kullanmıştım ama hem gaz hem reflu olduğu için bıraktım şimdi anti reflu mamayı sma 1 numara ile karıştırıp veriyorum o bitince yine golden i alır onu karıştırıp veririm bir iki hafta emdi beni sonrası pompa oda üzüntüden kesildi çok uğraştım ama olmadi