• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler lütfen yardım :(

Annelere

• Emzirme

OY: 2 66,7%
  • Bebek

OY: 1 33,3%

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .
Mamasını memenle ver hem karnı doysun hem memeyi emsin ki emdikçe sütün tekrar gelir. Bu işi yapan aletler var mı bilmiyorum ama bana hastanede şırınga ve ince serum hortumuyla ogretmislerdi. Mamayı şırıngaya al ucuna serum hortumunu tak. Slikon meme başlığının içine köy hortumun ucunu sonra da tak mememe emzir.
Silikon u denedim canim çok midesi bulaniyo öğürüyo zaten normalde de emziğe pek düşkün değil biberondan da öğürüyo bazen

Bak sen boyle stres yaptıkça zaten gelmez. Sakin ol öncelikle. Soguk kanlı bir şekilde inanarak emzirmeye devam et.

Dogum yapmamış kadınların bile sürü geliyor. Biraz inançlı ve huzurlu olmaya çalış. Ben bile okurken strese girdim o sut nasil gelsin. Sakinn ve devamm..

Süt yapacak gıdalar kadar bebeğin emmesi de önemli, sütünüz olmasa dahi emzirmeye devam edin, benim dayımın eşinin sütü yoktu, çocuğu aç bırakıyorsun diye müdahale edenlere rağmen emzirmeye devam etti ve sütü geldi, komposto, hoşaf, soğan, yeşil mercimek, papatya ve rezene çayları tüketin, günde 8-10 bardak su içmeyi de ihmal etmeyin, bebeğinizi 1-2 saat arayla sık sık emzirin.

Bak sen boyle stres yaptıkça zaten gelmez. Sakin ol öncelikle. Soguk kanlı bir şekilde inanarak emzirmeye devam et.

Dogum yapmamış kadınların bile sürü geliyor. Biraz inançlı ve huzurlu olmaya çalış. Ben bile okurken strese girdim o sut nasil gelsin. Sakinn ve devamm..

Doğru söylüyorsun canim napim üzülüyorum en çok istediğim şey bebeğimi emzirmekti bide prematüre doğduğu için aramızda çok farklı bir bağ var daha da kuvvetlensin istiyorum yoğun bakımdan beri koynumda kalbimin üzerind e uyur hep :KK42:

Süt yapacak gıdalar kadar bebeğin emmesi de önemli, sütünüz olmasa dahi emzirmeye devam edin, benim dayımın eşinin sütü yoktu, çocuğu aç bırakıyorsun diye müdahale edenlere rağmen emzirmeye devam etti ve sütü geldi, komposto, hoşaf, soğan, yeşil mercimek, papatya ve rezene çayları tüketin, günde 8-10 bardak su içmeyi de ihmal etmeyin, bebeğinizi 1-2 saat arayla sık sık emzirin.

Inşallah desteğiniz için teşekkür ederim

Bol bol emzirin.
Emmesi sadece doymak değildir, güven huzur şefkat anlamına da gelir. Süt gelmese bile emsin.
Zaten memeler uyarıldıkça da artar süt.
Pompayla da sağın artana kadar.
Saat başı 5-10 dk sağın memeleri uyarın.
Mamayı emzirme destekleyici sistem ile verebilirsiniz hem de emmiş olur. Netten araştırın.
Facebook’ta emzirme sanatı grubu var oraya üye olun yardımcı oluyorlar

En kötü ihtimali düşünün. Sütünü hiç gelmese bile bebeğiniz emzik niyetine emer, karnı doysun diye mama verirsiniz ayrıca. O ihtimalin bile bebek için de sizin için de çok faydalı olduğunu görün. Ki sütünüzün gelmemesi için bi sebep yok.
Düşünmeksizin keyifle emzirin. Kanamaması için de meme ucunu organik Hindistan cevizi yağıyla nemlendirebilirsiniz bence. Bebeğini yutsa da zararı yok, faydası var. Göğüs ucunuz nemlendikçe kanama da azalır

Son düzenleme:
Sagolun arkadaşlar yine denedim denicem devam etcem inşallah gelir gelmese bile sakinleşiyo oğlum uykuya daliyo hemen :KK200:

Back