- 20 Ekim 2009
- 7.427
- 11.070
- 498
- Konu Sahibi DELIveCesur
Kimse yok mu böyle bir şey yaşayan galiba imkansız
Güzel kardeşim millet anlatıyor siz hala kimse yok mu ya diyorsunuz. Bir sakin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimse yok mu böyle bir şey yaşayan galiba imkansız
Güzel kardeşim millet anlatıyor siz hala kimse yok mu ya diyorsunuz. Bir sakin.
Onu önce yazdım ama tel donduğu için düzelince gitti
Silikon u denedim canim çok midesi bulaniyo öğürüyo zaten normalde de emziğe pek düşkün değil biberondan da öğürüyo bazenMamasını memenle ver hem karnı doysun hem memeyi emsin ki emdikçe sütün tekrar gelir. Bu işi yapan aletler var mı bilmiyorum ama bana hastanede şırınga ve ince serum hortumuyla ogretmislerdi. Mamayı şırıngaya al ucuna serum hortumunu tak. Slikon meme başlığının içine köy hortumun ucunu sonra da tak mememe emzir.
Kanıyor ağzına kan gitmesin die çekiyorum mecbur napcami şaşırdım desteğiniz için teşekkürler arkadaşlar zor ya en istediğim şeydi bebeğimi emzirebilmekPanik yapmayın. Emzirin siz. Süt gelir.
Sık sık emzir.Boş olsa da emzir 2-3 saatte bir.Uyarılır süt kanalları.Yeniden gelir sütün.Bolca da su iç.
Gelmiş geçmiş olsun. Daha fazla üzmeyin kendinizi. Emzirirken bebeğinize şifa verdiğinizi düşünün. Bugünlerde geçer...Keske ya inşallah çok üzülüyorum zaten üzüntüden kesildi biz çok zorlu bi dönemden geçtik
Inşallah canım çok sağolGelmiş geçmiş olsun. Daha fazla üzmeyin kendinizi. Emzirirken bebeğinize şifa verdiğinizi düşünün. Bugünlerde geçer...
Bak sen boyle stres yaptıkça zaten gelmez. Sakin ol öncelikle. Soguk kanlı bir şekilde inanarak emzirmeye devam et.
Dogum yapmamış kadınların bile sürü geliyor. Biraz inançlı ve huzurlu olmaya çalış. Ben bile okurken strese girdim o sut nasil gelsin. Sakinn ve devamm..
Süt yapacak gıdalar kadar bebeğin emmesi de önemli, sütünüz olmasa dahi emzirmeye devam edin, benim dayımın eşinin sütü yoktu, çocuğu aç bırakıyorsun diye müdahale edenlere rağmen emzirmeye devam etti ve sütü geldi, komposto, hoşaf, soğan, yeşil mercimek, papatya ve rezene çayları tüketin, günde 8-10 bardak su içmeyi de ihmal etmeyin, bebeğinizi 1-2 saat arayla sık sık emzirin.
Rica ederim, sıkmayın canınızı, siz yediğiniz içtiğinize dikkat edin ve bebeğinizi emzirmeye devam edin, sütünüz yeniden gelir inşaallah, sağlıkla büyütün yavrunuzuInşallah desteğiniz için teşekkür ederim
Inşallah inşallahRica ederim, sıkmayın canınızı, siz yediğiniz içtiğinize dikkat edin ve bebeğinizi emzirmeye devam edin, sütünüz yeniden gelir inşaallah, sağlıkla büyütün yavrunuzu
Slikonsuz dene o zaman. Meme uçukla birlikte serum hortumunun ucunu da sok ağzına.Silikon u denedim canim çok midesi bulaniyo öğürüyo zaten normalde de emziğe pek düşkün değil biberondan da öğürüyo bazen