- 25 Mart 2017
- 344
- 141
- 103
- 36
- Konu Sahibi Mavi mavi1
-
InsaallahYazdıklarında hiç bir sorun görmedimhatta neden evham yapıyorsun ki daha kucuk yasıtlarıyla kıyaslamaya asla girme. Her cocuk farklıdır canınu hiç sıkma bi konusacak sonra susmayacak zaten
Cook tesekkur ederim.14.5 aylık kızım saydığınız şeylerin çoğunu yapmıyor. Hiç de endişelenmedim her bebek farklıdır. Sizin bebeğinizin gelişimi güzel sakın olun lütfen
Yanlış anlamadımsam 1.5 ay erken doğmuşHerkese merhaba, benim kronolojik 15.5 duzelrilmis 14 aylik kizim var. Cok sukur yurume donme emekleme oturmasi hep vaktinde olmustu. Su an konusma konusunda ve onceden cok sık yaptigi alkis bye bye az yapmasiyla ilgili uykularimi kaciran sorularim var. Kizim Rabbik e sukurler olsun komutlari aliyor. Gel git kapiyi ac ort emzigini cikar otur sunu anneanneye dedeye ver gibi anlayip yapiyor. Baba nerde abi nerde deyince isaret ediyor. Isaret etmediginde de donup onlara bakip guluyor.taklit edebiliyor. Ben eline pecete veriyorum hadi kapiui sil deyince yapiyor. Bebeginin uykusu gelmis uyusun hadi deyince bebegine eliyle eeee deyip yapiyor. Bi ara gel gel diyirdu simdi soylemiyor ama kullaniyor. Mesela cok iatedigi birsey olunca elini ona yonelterek gel gek isareti yapiyor. Hayirdan anliyor. Istemedigi yemek olunca basini salliyor hayir anlaminda. Kitabinda soylememi iatedigi seyi isaret ediyor. Kuzu nerde suyun nerde deyince bulup getiriyor. Al hav e(et) bunlari soyluyir ama ben o kadar evhamliyim ki anlatamam uykularim kacti resmen onceden cook sik yaptigi bye bye i artik az yapiyor ve az konusuyor diye. Tecrubelerinize sormak istedim cok teaekkurlwr simdiden.
İyi de her çocuk farklıdır, 3 yaşında konuşanda var 9 aylık şarkı söyleyen deaslinda kimse yok da benden baska. Aylik gelisim seylerine bakiyorum iste bu ayda 10 kelime konusur sunu yapar deyince inanilmaz endiseleniyirum
Acaba önce siz bir destek tedavi falan mı alsaniz bana biraz abartı geldi evhaminz, çocuklara da zarar verirsiniz ,Allah razi olsun sizden gozlerim doldu mesajinizi okurken yani bilmiyorum cok evhamli biriydim zaten birde kizim erk3n dogunca kuvezde kalinca onu kaybetme korkusunu iliklerime kadar yasadim. 2. Cocugum askinda ama cok tecrubesiz hissediyorm k3ndimi iki kere hapsursa gozunun icine bakiyorum hasta mi olacak diye
Zaten çok endişelenen anneler genelde biçok şeyi yapabilen bebelerin anneleri oluyor. Kimse kusura bakmasın da sınavda 98 alıp ağlayan kız gıcıklığını yaşıyorum onlara karşı14.5 aylık kızım saydığınız şeylerin çoğunu yapmıyor. Hiç de endişelenmedim her bebek farklıdır. Sizin bebeğinizin gelişimi güzel sakın olun lütfen
cocuk daha napsin, gayet normal, fazla kaygı sizi yormuyor mu?Herkese merhaba, benim kronolojik 15.5 duzelrilmis 14 aylik kizim var. Cok sukur yurume donme emekleme oturmasi hep vaktinde olmustu. Su an konusma konusunda ve onceden cok sık yaptigi alkis bye bye az yapmasiyla ilgili uykularimi kaciran sorularim var. Kizim Rabbik e sukurler olsun komutlari aliyor. Gel git kapiyi ac ort emzigini cikar otur sunu anneanneye dedeye ver gibi anlayip yapiyor. Baba nerde abi nerde deyince isaret ediyor. Isaret etmediginde de donup onlara bakip guluyor.taklit edebiliyor. Ben eline pecete veriyorum hadi kapiui sil deyince yapiyor. Bebeginin uykusu gelmis uyusun hadi deyince bebegine eliyle eeee deyip yapiyor. Bi ara gel gel diyirdu simdi soylemiyor ama kullaniyor. Mesela cok iatedigi birsey olunca elini ona yonelterek gel gek isareti yapiyor. Hayirdan anliyor. Istemedigi yemek olunca basini salliyor hayir anlaminda. Kitabinda soylememi iatedigi seyi isaret ediyor. Kuzu nerde suyun nerde deyince bulup getiriyor. Al hav e(et) bunlari soyluyir ama ben o kadar evhamliyim ki anlatamam uykularim kacti resmen onceden cook sik yaptigi bye bye i artik az yapiyor ve az konusuyor diye. Tecrubelerinize sormak istedim cok teaekkurlwr simdiden.
Bikmistir bye bye dan, bye bye da bi yere kadar yaniyaklasik 1 ay once cocuk gelisim uzmanina da goturdum denver 2 yapti gayet iyi dedi. Ama iste son zamanlarda bye bye ve alkisi az yapmaya baslayinca bide konusmasi az olunca korktum cok.
Alıcı dili devrede şu an merak etmeyin. 6 aya şakır.Herkese merhaba, benim kronolojik 15.5 duzelrilmis 14 aylik kizim var. Cok sukur yurume donme emekleme oturmasi hep vaktinde olmustu. Su an konusma konusunda ve onceden cok sık yaptigi alkis bye bye az yapmasiyla ilgili uykularimi kaciran sorularim var. Kizim Rabbik e sukurler olsun komutlari aliyor. Gel git kapiyi ac ort emzigini cikar otur sunu anneanneye dedeye ver gibi anlayip yapiyor. Baba nerde abi nerde deyince isaret ediyor. Isaret etmediginde de donup onlara bakip guluyor.taklit edebiliyor. Ben eline pecete veriyorum hadi kapiui sil deyince yapiyor. Bebeginin uykusu gelmis uyusun hadi deyince bebegine eliyle eeee deyip yapiyor. Bi ara gel gel diyirdu simdi soylemiyor ama kullaniyor. Mesela cok iatedigi birsey olunca elini ona yonelterek gel gek isareti yapiyor. Hayirdan anliyor. Istemedigi yemek olunca basini salliyor hayir anlaminda. Kitabinda soylememi iatedigi seyi isaret ediyor. Kuzu nerde suyun nerde deyince bulup getiriyor. Al hav e(et) bunlari soyluyir ama ben o kadar evhamliyim ki anlatamam uykularim kacti resmen onceden cook sik yaptigi bye bye i artik az yapiyor ve az konusuyor diye. Tecrubelerinize sormak istedim cok teaekkurlwr simdiden.
Hanımefendi ekrandan panik fışkırıyor. Biraz sakin mi olsanız.Merhaba, sorun kizimin bir donem siklikla yaptigi alkis bye bye gibi seyleri artik cook nadir yapmasi ve konusmasijin cok az olmasi benim bunlar hakkinda asiri evham yapmam
Cocugunuz saglikli hanimefendi rahat birakin bebeyi ve lütfen yazdiginiz kelimeleri düzeltin gözüm kanadi.Aslinda evet o yuzden en cok bide cok konusmamasindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?