Evet bir erkegin kendi cocugu icin "ben oturup sana cocukmu bakacam" demesi her evlilikte oluyor. Kadin anneligine laf etmesi her evlilikte oluyor
Bu durumlari lütfen hele kadin olarak normallestirmeyin. Bir cocuk babalik yapmayan adam ile ayni evde yasamayi hak etmiyor. Onunda hakki huzurlu bir yuva ve mutlu bir anne.
A annemiolcamben 16 yasindan beri berabersin bu adam ile. O yasta, gelecigin 80 yili gecirecegin adami bulman zaten imkansiz. O yasta iliskiden beklentilerin, herseyin cok farkliydi. Yanlis üstüne yanlis yaptin. Yanlis bir adam ile evlendin ve üstüne cocuk yaptin.
Bosan diyecegim ama bosanmazsin. Zaten herkes sizi biliyor diye evlendin, bu defa el ne der diye yine bosanmazsin. Sana karsi saygisi yok. Pipisi var diye kendini üstün görüyor. Cocuga karsi bile saygi ve sevgisi yok. Benim esim hafta sonlari sabahlari kendisi kalkar kizima bakmak icin, cokta hosuna gider onun ile oynamayi. Kizin banyosunu cogunluk ile esim hal eder mesela. Ben bunu nispet anlaminda anlatmadim.
Esinin yaptiklari normal olmadigini göstermek icin anlattim. Isteklerin normal oldugunu göstermek icin anlattim.