Herkese merhaba, benim kronolojik 15.5 duzelrilmis 14 aylik kizim var. Cok sukur yurume donme emekleme oturmasi hep vaktinde olmustu. Su an konusma konusunda ve onceden cok sık yaptigi alkis bye bye az yapmasiyla ilgili uykularimi kaciran sorularim var. Kizim Rabbik e sukurler olsun komutlari aliyor. Gel git kapiyi ac ort emzigini cikar otur sunu anneanneye dedeye ver gibi anlayip yapiyor. Baba nerde abi nerde deyince isaret ediyor. Isaret etmediginde de donup onlara bakip guluyor.taklit edebiliyor. Ben eline pecete veriyorum hadi kapiui sil deyince yapiyor. Bebeginin uykusu gelmis uyusun hadi deyince bebegine eliyle eeee deyip yapiyor. Bi ara gel gel diyirdu simdi soylemiyor ama kullaniyor. Mesela cok iatedigi birsey olunca elini ona yonelterek gel gek isareti yapiyor. Hayirdan anliyor. Istemedigi yemek olunca basini salliyor hayir anlaminda. Kitabinda soylememi iatedigi seyi isaret ediyor. Kuzu nerde suyun nerde deyince bulup getiriyor. Al hav e(et) bunlari soyluyir ama ben o kadar evhamliyim ki anlatamam uykularim kacti resmen onceden cook sik yaptigi bye bye i artik az yapiyor ve az konusuyor diye. Tecrubelerinize sormak istedim cok teaekkurlwr simdiden.