Anneler lutfen bakin 🙏

Benim kızım 2 yaşa kadar sadece anne baba dede wasser derdi doktora gittik kizim cekindigi için yabancilardan doktora hiç reaksiyon vermedi beni istedi ağladı. Doktor himmm hiç normal degil otistik olabilir dedi benim sinirlendim hayır ya sizi tanimiyor dedim. Eve geldik eşim başladı arastirmaya. Yahu dedim cocugumun evdeki halini ben biliyorum dans ediyor kaç deyince kaciyor saklaniyor abisiyle oyun oynuyor sinirlenince tepki veriyor kaba motor hareketleri tamam sadece geç konusucak.

Eşim delirdi nasıl bukadar rahat olabilirsin bilmem ne yarim sene sonra kızın çene bi açıldı susmuyor mübarek .

Eşim o gün için özür diledi ve almanyada u8 oluyo kontrolerin ismi u1 den başlıyor neyse gittik Doktor hersey yolunda perfekt dedi Eşim de otizim olabilirmi Doktor döndü hayır nerden cikardiniz Eşim siz dediniz dedi ha unutmusumdur hayır kiziniz gayet saglikli.

Kafaya takmadigim için kazanan ben oldum. Çünkü cocugumun hareketleri gayet normaldi 2. Cocuktu ilgi azdi. Ama gene söylüyorum kizim cenede 1 numara. Simdilerde Ya offf yaa annee diyor hasta ediyor beni.

Her çocuk ozeldir unutmayin asla ama komsunun çocuğu 3 ay küçük bulbul gibi şakiyor bizim kiz nie böyle falan demedim demem de sizede tavsiyemdir...

14 aylık bebekten ne bekliyorsunuz Allah aşkına. Benimki 21 aylık, o dediklerinizi anca yapıyor. Gayet normal görünüyor anlattıklarınıza bakarsak.

Back