- 25 Mart 2017
- 344
- 141
- 103
- 36
- Konu Sahibi Mavi mavi1
-
Doktor iyi demişse sorun yoktur. Her çocuğun gelişimi farklıdır. Allah korusun birşey olsaydı. Doktoru direk söylerdi zaten.yaklasik 1 ay once cocuk gelisim uzmanina da goturdum denver 2 yapti gayet iyi dedi. Ama iste son zamanlarda bye bye ve alkisi az yapmaya baslayinca bide konusmasi az olunca korktum cok.
yaklasik 1 ay once cocuk gelisim uzmanina da goturdum denver 2 yapti gayet iyi dedi. Ama iste son zamanlarda bye bye ve alkisi az yapmaya baslayinca bide konusmasi az olunca korktum cok.
Evladınızı kaybetme korkusu yaşamışsınız ve bu durumu atlatmakta kolay değil. Durumunuz varsa lütfen bir yardım alın. Hem kendiniz hem çocuğunuz içinAllah razi olsun sizdenciddi bir psikiyatrik vakayim belki de yardim almam sart. Durmadan cocugu onceliyorum artik odaklanamiyorum hicbirseye
Konunun uzmanı değilim ama benim de 2 yaşına yakın kızım var. Sizin ayınızdayken bunları yapamıyordu. Maşallahı var kızınızın bana göre. Daha ne yapsın kalk çay koy da içelim demediği kalmış :)Lutfen tecrubeli annelerim yorum yazar misinz benzer seyleri yasayanlar oldu mu evet bizde oyleydik su an cok iyiyiz duymaya ihtiyacim var sanirim.
4 5 yaş çok geç konuşması için. Konuşma terapistine giderek mi düzeltildi durumKendimden değil ama eltimin çocuğundan bir örnek biliyorum onun da 4-5 yaşına kadar çok konuşamadı ama şu an ilkokula başladı ve gayet iyi konuşuyor.
Yani şuanda iki yabancı dil öğrenmesi lazımdıHerkese merhaba, benim kronolojik 15.5 duzelrilmis 14 aylik kizim var. Cok sukur yurume donme emekleme oturmasi hep vaktinde olmustu. Su an konusma konusunda ve onceden cok sık yaptigi alkis bye bye az yapmasiyla ilgili uykularimi kaciran sorularim var. Kizim Rabbik e sukurler olsun komutlari aliyor. Gel git kapiyi ac ort emzigini cikar otur sunu anneanneye dedeye ver gibi anlayip yapiyor. Baba nerde abi nerde deyince isaret ediyor. Isaret etmediginde de donup onlara bakip guluyor.taklit edebiliyor. Ben eline pecete veriyorum hadi kapiui sil deyince yapiyor. Bebeginin uykusu gelmis uyusun hadi deyince bebegine eliyle eeee deyip yapiyor. Bi ara gel gel diyirdu simdi soylemiyor ama kullaniyor. Mesela cok iatedigi birsey olunca elini ona yonelterek gel gek isareti yapiyor. Hayirdan anliyor. Istemedigi yemek olunca basini salliyor hayir anlaminda. Kitabinda soylememi iatedigi seyi isaret ediyor. Kuzu nerde suyun nerde deyince bulup getiriyor. Al hav e(et) bunlari soyluyir ama ben o kadar evhamliyim ki anlatamam uykularim kacti resmen onceden cook sik yaptigi bye bye i artik az yapiyor ve az konusuyor diye. Tecrubelerinize sormak istedim cok teaekkurlwr simdiden.
Kendinize dert aramış bulmuşsunuzHerkese merhaba, benim kronolojik 15.5 duzelrilmis 14 aylik kizim var. Cok sukur yurume donme emekleme oturmasi hep vaktinde olmustu. Su an konusma konusunda ve onceden cok sık yaptigi alkis bye bye az yapmasiyla ilgili uykularimi kaciran sorularim var. Kizim Rabbik e sukurler olsun komutlari aliyor. Gel git kapiyi ac ort emzigini cikar otur sunu anneanneye dedeye ver gibi anlayip yapiyor. Baba nerde abi nerde deyince isaret ediyor. Isaret etmediginde de donup onlara bakip guluyor.taklit edebiliyor. Ben eline pecete veriyorum hadi kapiui sil deyince yapiyor. Bebeginin uykusu gelmis uyusun hadi deyince bebegine eliyle eeee deyip yapiyor. Bi ara gel gel diyirdu simdi soylemiyor ama kullaniyor. Mesela cok iatedigi birsey olunca elini ona yonelterek gel gek isareti yapiyor. Hayirdan anliyor. Istemedigi yemek olunca basini salliyor hayir anlaminda. Kitabinda soylememi iatedigi seyi isaret ediyor. Kuzu nerde suyun nerde deyince bulup getiriyor. Al hav e(et) bunlari soyluyir ama ben o kadar evhamliyim ki anlatamam uykularim kacti resmen onceden cook sik yaptigi bye bye i artik az yapiyor ve az konusuyor diye. Tecrubelerinize sormak istedim cok teaekkurlwr simdiden.
Tecrübeli anne ve konu uzmanı olarak çocuktan ziyade kendinize odaklanıp evham kısmını alt düzeye çekin derim.Herkese merhaba, benim kronolojik 15.5 duzelrilmis 14 aylik kizim var. Cok sukur yurume donme emekleme oturmasi hep vaktinde olmustu. Su an konusma konusunda ve onceden cok sık yaptigi alkis bye bye az yapmasiyla ilgili uykularimi kaciran sorularim var. Kizim Rabbik e sukurler olsun komutlari aliyor. Gel git kapiyi ac ort emzigini cikar otur sunu anneanneye dedeye ver gibi anlayip yapiyor. Baba nerde abi nerde deyince isaret ediyor. Isaret etmediginde de donup onlara bakip guluyor.taklit edebiliyor. Ben eline pecete veriyorum hadi kapiui sil deyince yapiyor. Bebeginin uykusu gelmis uyusun hadi deyince bebegine eliyle eeee deyip yapiyor. Bi ara gel gel diyirdu simdi soylemiyor ama kullaniyor. Mesela cok iatedigi birsey olunca elini ona yonelterek gel gek isareti yapiyor. Hayirdan anliyor. Istemedigi yemek olunca basini salliyor hayir anlaminda. Kitabinda soylememi iatedigi seyi isaret ediyor. Kuzu nerde suyun nerde deyince bulup getiriyor. Al hav e(et) bunlari soyluyir ama ben o kadar evhamliyim ki anlatamam uykularim kacti resmen onceden cook sik yaptigi bye bye i artik az yapiyor ve az konusuyor diye. Tecrubelerinize sormak istedim cok teaekkurlwr simdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?