Hayır almaAnneler günü yaklaşıyor malum sevgilimin annesine çiçek almayı düçünüyorum ama şöyle daha önce hiç tanışmadık yüz yüze gelmedik teşdfonda falan da konuşmadık abisi teyzesi kuzeni ile yüzyüze tanıştım annesi ile tanışmadım konumadım ama benim oğlunun sevgilisi olduğumu biliyor fotoğraflarımı falan göstermiş annesine falan gibi ama sizce sevgilimin annesine çiçek almalıyım anneler gününde nasıl karşılanır????
Ben senelerce aldım. Bir gün özel olarak eşime teşekkür etti çiçek için. Eşim ben göndermiyorum anne onu x halleder hep dedi. Kadın bana teşekkür edeceğine sen neden düşünmüyorsun dedi. O oldu bir daha ben almadım. Eşim de almadı. Gereksizmiş gerçektenEvlendim hala hiç almadım banada almasınlar böyle şeylere dikkat ettiği için kıymet göreni görmedim daha
Kıymet verecek olan her halükarda veriyor vermeyende herşeye burun kıvırıyor bi şekilde. O yüzden içimden gelmedikçe yapmam hiçbir şey. Sizinkide kıymet bilmeyenlerdenmiş hediye almadım diye kayınvalidem daha hiç yüzünü asmadı assada farketmezdi zorunlu hissetmezdim kendimi yinedeBen senelerce aldım. Bir gün özel olarak eşime teşekkür etti çiçek için. Eşim ben göndermiyorum anne onu x halleder hep dedi. Kadın bana teşekkür edeceğine sen neden düşünmüyorsun dedi. O oldu bir daha ben almadım. Eşim de almadı. Gereksizmiş gerçekten
Alma. Ustune vazife olmayan neyi verirsen o senin gorevin gibi uzerine yapisir. Verdiginde iyi olmazsin ama vermeyince kotu olursun. Ortada ciddiyete binmis bisey yoksa gorusmeyin sevgililerinizin ailesiyle.Anneler günü yaklaşıyor malum sevgilimin annesine çiçek almayı düçünüyorum ama şöyle daha önce hiç tanışmadık yüz yüze gelmedik teşdfonda falan da konuşmadık abisi teyzesi kuzeni ile yüzyüze tanıştım annesi ile tanışmadım konumadım ama benim oğlunun sevgilisi olduğumu biliyor fotoğraflarımı falan göstermiş annesine falan gibi ama sizce sevgilimin annesine çiçek almalıyım anneler gününde nasıl karşılanır????
Hayir, herkes kendi annesine cicek alsin. Daha tanismamissiniz bile, ne alaka.Anneler günü yaklaşıyor malum sevgilimin annesine çiçek almayı düçünüyorum ama şöyle daha önce hiç tanışmadık yüz yüze gelmedik teşdfonda falan da konuşmadık abisi teyzesi kuzeni ile yüzyüze tanıştım annesi ile tanışmadım konumadım ama benim oğlunun sevgilisi olduğumu biliyor fotoğraflarımı falan göstermiş annesine falan gibi ama sizce sevgilimin annesine çiçek almalıyım anneler gününde nasıl karşılanır????
Allah canımı alsın benim özetimi anlatmış. Ulan kadın bana bir kına elbisesi bile almadı haram zıkkım olsun yaptığım her şey püüüİleride kendisi kayınvalideniz olsa bile hiçbir özel gününüzde size çiçek almayacak.
Siz de ponçik ponçik ‘ama ben çok iyi niyetli yaklaştım en başından beri’ diyeceksiniz.
Aha işte diyemeyin, iyi niyetten maraz doğar, gerek yok
Anneler günü yaklaşıyor malum sevgilimin annesine çiçek almayı düçünüyorum ama şöyle daha önce hiç tanışmadık yüz yüze gelmedik teşdfonda falan da konuşmadık abisi teyzesi kuzeni ile yüzyüze tanıştım annesi ile tanışmadım konumadım ama benim oğlunun sevgilisi olduğumu biliyor fotoğraflarımı falan göstermiş annesine falan gibi ama sizce sevgilimin annesine çiçek almalıyım anneler gününde nasıl karşılanır????
Böyle yaranmaya çalışmayın daha fol yok fos yok. Hayır tabiki. Ayrıca ciddi bir olay gerçekleşmeden (söz gibi) böyle sülalesiyle muhatap olmayın