tanışmadıysanız almayın. tanışıp çok sevdiyseniz yakınsanız alın.Anneler günü yaklaşıyor malum sevgilimin annesine çiçek almayı düçünüyorum ama şöyle daha önce hiç tanışmadık yüz yüze gelmedik teşdfonda falan da konuşmadık abisi teyzesi kuzeni ile yüzyüze tanıştım annesi ile tanışmadım konumadım ama benim oğlunun sevgilisi olduğumu biliyor fotoğraflarımı falan göstermiş annesine falan gibi ama sizce sevgilimin annesine çiçek almalıyım anneler gününde nasıl karşılanır????
Nasıl yaniAlmayın.
İlerde eşiniz olursa bile, o anne de size almayacak zaten.
Anneler günü yaklaşıyor malum sevgilimin annesine çiçek almayı düçünüyorum ama şöyle daha önce hiç tanışmadık yüz yüze gelmedik teşdfonda falan da konuşmadık abisi teyzesi kuzeni ile yüzyüze tanıştım annesi ile tanışmadım konumadım ama benim oğlunun sevgilisi olduğumu biliyor fotoğraflarımı falan göstermiş annesine falan gibi ama sizce sevgilimin annesine çiçek almalıyım anneler gününde nasıl karşılanır????
İleride kendisi kayınvalideniz olsa bile hiçbir özel gününüzde size çiçek almayacak.Nasıl yani
Tanışmamışsınız boşverin almayın bu kadar ince düşünmeyin lütfen cidden boşverinAnneler günü yaklaşıyor malum sevgilimin annesine çiçek almayı düçünüyorum ama şöyle daha önce hiç tanışmadık yüz yüze gelmedik teşdfonda falan da konuşmadık abisi teyzesi kuzeni ile yüzyüze tanıştım annesi ile tanışmadım konumadım ama benim oğlunun sevgilisi olduğumu biliyor fotoğraflarımı falan göstermiş annesine falan gibi ama sizce sevgilimin annesine çiçek almalıyım anneler gününde nasıl karşılanır????
Çok üzülerek katılıyorum cirilla… İyi olur nezaket gösterirsin, yaranmaya çalışıyor yapışkan derler; mesafe koyarsın yüz göz olmazsın soğuk nevale olursun.Ayy çok yaranmaya çalişma hareketi.
Beni tanıştır der gibi olur. Bu sefer de adı resmen kendini davet ettirdi biz pek oralı değildik olacakBence almayın . Daha tanışmamışsınız bile nasıl vereceksiniz ki sevgilinize verip annene çiçek aldım al götür mü diyeceksiniz