Anneler gününde sevgilimin annesine çiçek almalı mıyım?

Anneler günü yaklaşıyor malum sevgilimin annesine çiçek almayı düçünüyorum ama şöyle daha önce hiç tanışmadık yüz yüze gelmedik teşdfonda falan da konuşmadık abisi teyzesi kuzeni ile yüzyüze tanıştım annesi ile tanışmadım konumadım ama benim oğlunun sevgilisi olduğumu biliyor fotoğraflarımı falan göstermiş annesine falan gibi ama sizce sevgilimin annesine çiçek almalıyım anneler gününde nasıl karşılanır????
Bence de tanışmadan olmaz gibi. Benim erkek arkadaşımın annesi bana takı almıştı ve uzakta oldugu için erkek arkadaşımdan göndermişti benimde bu hareketi çok hosuma gitmişti anneler gününde güzel bir hediye göndermiştim. Hala da birbirmizi arayıp konuşuyoruz. Evlilik için daha küçüğüz ama annesi beni tanımayı çok istedi ve en baştan beri bana samimi davrandı. Böyle olmasaydık bende almayabilirdim. Sevgilinize de sorabilirsiniz.

Yok ya hiç gerek yok sevgilinize annesinin anneler gününü kutladığınıza dair bi mesaj atın yeter, duruma göre o bile çok hatta ama en azından bunu yaparsınız içinize sinmezse.

Almayın ne alaka yani. Tanışsanız bile gereksiz. Bu kadar sorumluluk yüklenmeye meraklı olmayın. Çiçek alırsınız, bayramda arama beklerler. Bir gün aramazsınız lafı olur. Genel türk aile yapısında bir aileyseniz de sizin ilişkiniz gizlidir, sevgiliniz sizin ailenizle tanışmamıştır. Siz onun annesini el üstünde tutar gibi çiçekler, çikolatalar, aramalar yaparken sizin anneniz ayakta uyur. Çok ayıp yani. Her şeyin zamanı var bekleyin. Resmi olarak “anneniz” olunca alırsınız.

TABİ Kİ HAYIR kizlar bu kadar atlamayin adamlarin üstüne. Sevgiliylen anneyle tanismaya bile gerek yok, samimiyeti ilerletmeye calismak cooook riskli sonra agliyosunuz burda

Anneler günü yaklaşıyor malum sevgilimin annesine çiçek almayı düçünüyorum ama şöyle daha önce hiç tanışmadık yüz yüze gelmedik teşdfonda falan da konuşmadık abisi teyzesi kuzeni ile yüzyüze tanıştım annesi ile tanışmadım konumadım ama benim oğlunun sevgilisi olduğumu biliyor fotoğraflarımı falan göstermiş annesine falan gibi ama sizce sevgilimin annesine çiçek almalıyım anneler gününde nasıl karşılanır????
Bence de almayın şimdiden alıştırmayın hiç gerek yok yüz göz olmaya

Ben bizim ülkedeki kaynanalarla, böyle evlilik teklifi gelmeden, tanışılmasını doğru bulmuyorum. Ben olsam göndermezdim.

Hem böyle kutlamalarda her ailenin kendi düzeni vardır. Mesela senin evinde siz annenize alıyorsunuzdur çiçek hediye. Ama sevgilinin ailesinde anneye çiçek alma, hediye alma alışkanlığı yoksa aldığın çiçeğin anlamı olmaz annesi için.

Yasin kaç? Girme böyle işlere evlenmeye karar vermeden de gidip tanışma. Bir ton tantanasi oluyor. Aradı aramadı gelmedi vs.

Almayın

Oğlumun 8 aylık sevgilisi, ben hasta olduğumda çiçek göndermişti😁ama biz tanışıyoruz. Hem siteden komşuyuz karşılaşıp selamlaşırız hem de evimize gelmişti.

Ama siz almayın derim naçizane. Henüz tanışmıyorsunuz.

Bu kadar hevesli olacak bir şey yok, çok matah bişey olsa adı KAYNANA olmaz ahahahah. Sonra beklenti içine girerler, yok bayramda aramadı yok kandil kutlamadı, daha adı bile konmamış ilişkinizin nereye gideceği belli değilken çok sakıncalı bir hareket. İlerde bi sürtüşmede önüne konur, "Oğlanı alana kadar g.tümüzden düşmüyordun aldın alışverişi kestin işin kalmadı." diye yersiniz lafı.

Bu kadar hevesli olacak bir şey yok, çok matah bişey olsa adı KAYNANA olmaz ahahahah. Sonra beklenti içine girerler, yok bayramda aramadı yok kandil kutlamadı, daha adı bile konmamış ilişkinizin nereye gideceği belli değilken çok sakıncalı bir hareket. İlerde bi sürtüşmede önüne konur, "Oğlanı alana kadar g.tümüzden düşmüyordun aldın alışverişi kestin işin kalmadı." diye yersiniz lafı.
Bu tür konulari gordukce aklima kaynana olacagim gelmeye basladi. Gerci benim gelin ya daha dogmamistir, yada bezle falan geziyordur su an 😀

X