Anneler Gününde Kv ye Gitmeli mi?

Ben böyle kayınvalidenin değil annelerini kutlamak kapısının önünden bile geçmem. Bana bunları yaşatan kayınvalideyi bi güzel pataklar, bunları yaşamama vesile olan eşimide kapının önüne koyardım.
Buradaki en son problem anneler günü kutlaması. Madem geçmişe bi sünger çektiniz hem görümcenizi hem de kayınvalidenizi silin atın hayatınızdan.

Eğer aranız bozulacaksa eşinle bu yüzden git bence değmez. Yüzüne gülmeye gerek yok anneler günün kutlu olsun anne dersin biter huzurun kaçmasın

o zaman burda konu kaynana değil ki
siz nasıl barıştınız bu adamla ya
sizinle küsünce çocuğundan tiksiniyor, sizinle barışınca çocuğu tekrar mı sevmeye başlıyor yanı
rezillik

ıııyk bunları nerden buldun sen
ne lağım ağızlı kadınmış

Canım mesaj at demişştim ama sözümü geri alıyorum.
Atma. Arama hatta hşç konuşma.
6 ay nasıl aramamış kocan nasıl ara dememiş o lanet kv dede.
İğrendim resmen.
DİK DUR.
o kadın için parmağını bile kıpırdatma. Kocan eğer trip moduna gecerse Allah onunda belasını versin defolsun gitsin.
Acayıp sınırlendım ya.

Ben olsam gitmem ne insanlar var ya Allah korkusu nasip etsin rabbim

kocanın terbiyesizlikleri yüzünden, herkesin sinirleri zıplamış. söylenecek çok şey varda, o benim kocam diye savunmaya geçersin kötü biz oluruz. ilk mesajımda sordum ama yinede yazmadan duramıyorum, kim niye nasıl neden barıştırdı bu adamla

İnsanın vicdanı rahatsa gerisi teferruattır diye düşünüyorum.Söylediklerine tamamen katılıyorum canım.3 günlük hayatta varsın onlar mutlu olsun.Ya gerisi? Bunu hiç düşünmüyorlar

Gidin bence. O yaptıklarına rağmen o rezil koca affedildiyse kayinvalide hayli hayli affedilir. Utanmaz adam ya sinir oldum eşinize. Böyle bi eşiniz varken kayinvalidenin düşmanlığına ihtiyacınız yok.
Kocam aynı apartmanda oturduğumuzda yılan gibiydi maalesef.Sonra değişti.Şimdi diyorum sen zamanında bunları yaptın, diyor ki keşke yapmasaydım şu an ki aklım olsa uapmam.Sen de unut gitsin diyor ama unutamıyorum

Gitme ne gereği var eşinde de hatalar bu saatden sonra arkanda dursun bir zahmet.Eşini ailesinin yanına tek yollama hiçbirzaman bence bir dolduruşa gelen devamlı gelir
Valla kendi gidiyor.O konuda birşey yapamam.Beni zorlamıyor gel diye.Bana karışmasınlar da ne yapıyorlarsa yapsınlar

Hayır salak değilsiniz estağfurullah .İşlerine geldiği gibi davranıyor kv ler.Bunu bilip ona göre davranın siz de.İyilikten anlamıyorsa hiç gereği yok yapmanın

Yok o benim kocam diye savunmam bana yaptığı şeyler benle mezara kadar gidecek.Önce ben gittim yanına barışmak için.Ağladım zırladım ortada çocuk vardı.Dediki ailemin hepsinden tek tek özür diliyeceksin.O zaman seni affederim.Ben de yaptım .Aradan 3 ay geçtikten sonra beni aradı, geldi aldı konuştuk ve barıştık.Çocuk olmasaydı suratına bakmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…