- 30 Aralık 2009
- 22.996
- 89.961
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman burda konu kaynana değil kiHiç kabul etmiyor ama durum tam da bu.
Neymiş çocuktan da tiksinmiş benim yüzümden.Bir kere gözü kıpkırmızı oldu oğlumun eşime haber yolladık gelsin götürelim diye,kendileri götürsün demiş.
Yine bir kez hastane için sevk kağıdı istedik.Kv ''kendisi çalışıyor, özele götürsün annesi''demiş.
ıııyk bunları nerden buldun senAmin inşallah canım.Ben daha nişanlıyken bile Anneciğim diyordum ama hiç hakkı değilmiş.İlk evlendiğim zamanlar,çalıştığım için -hala çalışıyorum- herkesin yanında ''çalışan kadın rezil! Aybaşı oluyor maaşı kocaya veriyor,koca da akşam kendini çatır çatır s.kiyor . Parasıyla kendini bilmem ne yaptırıyor..diyordu çok afedersiniz.
Gel de buna Anneciğim de diyebilirsen.Oğluma ultrasonda kız dediler, dedi ki aman kız olmasın, kızlar or... oluyor
Gel de buna Anneciğim de ..En ufak sıkıntıda gururun varsa boşanırsın..diyor.Ben de ''anne bir büyük olarak bulduğun çözüm bu mu? Evet diyor.Herkes boşansın bence diyor.Madem öyle sen boşan önce diyorum.''İi ben kocamı mutlu ediyöm niye boşanacakmışım?diyor.
Gel de bu kadına Anneciğim de.
Karşılıklı dairelerde oturduğumuz için ve üst katımda görümcem olduğu için, en ufak tartışmada hemen kapıyı çalıp beni iterek içeri giren kv, görümce, kp ,enişte ve yeğenler dahi suçu size bulup,''esasında kadın çok konuşmayacak.Or... luk sadece bacak arasında olmaz .Bir de dil or.. ları vardır.Sen onlardansın.Kocana karşılık vermeyeceksin diyen insanlara karşı tek başınıza kendinizi savunmaya çalışırsanız zaten sınırlarınızı falan gaspetmişlerdir.Kendinizi savunmaya fırsat olmaz milleti dinlemekten.
Canım mesaj at demişştim ama sözümü geri alıyorum.Aman inanın sanki hatırlayıp ne yapıyorlar?
Hamile olduğumu ilk anneler gününde öğrenmiştim,ilk anneler gününü annemlerde 4 aylık bebeğimle eşimden ayrı kutladım.
Diğer anneler günleri hep bu olayın yıldönümü nedeniyle kötü geçti.
Hiç unutmam bir anneler gününde sabah 8 de hastanede darp raporu alıyordum.Eşim dövmüştü.
Anneler günü bana hep mutsuzluk huzursuzluk getirdi.
Gelmesin istemiyorum, kimse de kutlsmasın
İnsanın vicdanı rahatsa gerisi teferruattır diye düşünüyorum.Söylediklerine tamamen katılıyorum canım.3 günlük hayatta varsın onlar mutlu olsun.Ya gerisi? Bunu hiç düşünmüyorlarDemektir ki birbirimizin aynısı olabiliriz kişi kendi gibisi ile ancak anlaşabilir hayat şu misali akıp giderken bizden bizi alıp götürüyor mesela artık insanlarin göründüğü gibi olmadığını hep birkaç maske ile dolandığını mutlaka sende şahit olmak zorunda kalıyorsun hep bi çıkarcilik vs dalavere güvenirlik kalmamış hep acaba budami diyoruz icimizden sanki Baki kalacak bizi kandırıp kendi kendine karşı kalacak şu dünya iyi tamam onlara kalsın dünya ama bizide rahatsız etmesinler tek biz iyi olalım Kem belasını bulur nasılsa diyorum ...
Kocam aynı apartmanda oturduğumuzda yılan gibiydi maalesef.Sonra değişti.Şimdi diyorum sen zamanında bunları yaptın, diyor ki keşke yapmasaydım şu an ki aklım olsa uapmam.Sen de unut gitsin diyor ama unutamıyorumGidin bence. O yaptıklarına rağmen o rezil koca affedildiyse kayinvalide hayli hayli affedilir. Utanmaz adam ya sinir oldum eşinize. Böyle bi eşiniz varken kayinvalidenin düşmanlığına ihtiyacınız yok.
Kararım kesin gitmeyeceğim canımKocan da annesi de zerre kadar iyiliği haketmiyor.
Ben olsam değil gitmek adını dahi unuturdum
En iyisi en güzeli inanınAyni sehirde olmamiza ragmen tlfla kutlarim kutlamadigim zamanlarda olmustur pek onemsemiyorum
Valla kendi gidiyor.O konuda birşey yapamam.Beni zorlamıyor gel diye.Bana karışmasınlar da ne yapıyorlarsa yapsınlarGitme ne gereği var eşinde de hatalar bu saatden sonra arkanda dursun bir zahmet.Eşini ailesinin yanına tek yollama hiçbirzaman bence bir dolduruşa gelen devamlı gelir
Hayır salak değilsiniz estağfurullah .İşlerine geldiği gibi davranıyor kv ler.Bunu bilip ona göre davranın siz de.İyilikten anlamıyorsa hiç gereği yok yapmanınYaranamıyorsun ki ben onu anladım artık yapıp da yaranmayacagima yapmıyorum kendimide üzmüyorum vallahi benim bunyem zayıf biraz mol gebelik.gecirdim 10 haftalıkken kürtaj oldum senin annen gelsin ben pazara gidicem dedi benim yuzume ama o çocuk doğsaydı annemi istemiyordu kız annesi doğuma gelmez diyordu iki gün sonra bi hasta oldu ben kanamam var zaten psikolojim bozulmuş enfeksiyon kapma riskim.var acil de iki.gece sabahladım başında 5 gece hastanede yattım eltimde var demediki bu kizin durumu malum sen gelde bu eve gitsin vallahi salağım ben yaa bak yazınca gene sinirlendim
Aynen öyle gerçekten. Çok çok büyük bir durum olmazsa zaten gitmem.Esiniz cok buyuk saygisizlik yapmis.O annenin degil anneler gunu cenazesine bile gidilmez
Seni zorlamaması güzelde eskiye dönmesin yeterValla kendi gidiyor.O konuda birşey yapamam.Beni zorlamıyor gel diye.Bana karışmasınlar da ne yapıyorlarsa yapsınlar
Yok o benim kocam diye savunmam bana yaptığı şeyler benle mezara kadar gidecek.Önce ben gittim yanına barışmak için.Ağladım zırladım ortada çocuk vardı.Dediki ailemin hepsinden tek tek özür diliyeceksin.O zaman seni affederim.Ben de yaptım .Aradan 3 ay geçtikten sonra beni aradı, geldi aldı konuştuk ve barıştık.Çocuk olmasaydı suratına bakmazdımkocanın terbiyesizlikleri yüzünden, herkesin sinirleri zıplamış. söylenecek çok şey varda, o benim kocam diye savunmaya geçersin kötü biz oluruz. ilk mesajımda sordum ama yinede yazmadan duramıyorum, kim niye nasıl neden barıştırdı bu adamla