Anneler Gününde Kv ye Gitmeli mi?

En cok esinize kizdim okuyunca..
Neden sizin annenizin anneler gununu kutlamiyormus onu anlamadim..
Kendi ablasi icin boyle konusan muhakkak annesi burdaysa gidelim dicektir.
Bir ekek esini arayip sormiyorsa getirmiyorsa bu erkeklikmidir.cok haklisiniz kvalidenize gitmdk istememekle ama eger gitmek zorunda kalirsanizda sirf mecburiyetten gittigibizi dusunun ve mesafeli olun

adam senle küstü diye, çocuğundan tiksinmiş. sen ortada çocuk var diye düşünürken onun umrundamı çocuk.sen ayağına gidiyosun o 3 ay sonra barışıyo. anasıyla o 3 ay boyunca plan yapmışlardır. senin gururunu yok saymışlar. herkesten tek tek özür dilemek ne demek. senin ailenden kimse demedimi yapma etme diye
Dediler de ben o zaman kimseyi dinlemedim o karışmayın dedim benim işime babam dediki bensiz hiçbir iş yapma kızım onlar gelsin ben onlarla görüşeceğim ben de dedim baba sen hiç karışma kendini kötü etme.

Asla girmezdim bırakın anneliği insanlık bile yapmamış size hadi sizi geçtim ufak bebeğinizi bile aratmamış gitmezdim
Bebeği alıp evime gitmiştim yazlıklarımı almak için eşimi arayıp oğlun gelecek gel sen de gör Sev diyebilirdi ama hiç haber vermemişti

sevgi gozde oluyor bebede olsa cocukta gencte olsa bir bakis bir nuanstan aliyo alacagini cocuk 4aylikken umrunda olmayan bir babanin 14 dede 24 dede pek umrunda olmaz bazi insanlara bazi vasiflar verilmemistir Allah yaratilistan vermez analik babalikta onlardan bana gore
Kizmaca yok kendiniz asiksiniz diye cocuguda bahane edip donmussunuz tek temennim ilerde size beni sevmeyen bir adama beni mahkum ettin diye cemkirip tum hirsini sizden cikartmayan bir evladiniz olsun
Birdefa hissederse o sevgisizligi ne yaparsaniz yapin silemezsiniz
Evlat cocuk baska bise evdeki damacana sokaktaki bitki muamelesi yapacak adamlara cocuk yapilmasina karsiyim ben.
Eşim sanırım ilk zamanlarda annesine karşı olan gururundan dolayı çocuğunu hiç aramadı çünkü kayınvalidem onu o kadar çok pohpohlamıştı ki oğlum sen böyle gururlusun sen şöyle erkeksin o yüzden çocuğunu ve beni aramak ona göre Erkekliğe aykırı bir şeydi barıştıktan sonra da oğluma aşırı derecede düşkün olmaya başladı oğlum şu anda 13 yaşında ve hala oğlumu bebek gibi sever açıkçası

amin inşallah. ne olduda değişti eşin böyle
Vallahi bensizken sanırım kimse kendisinin değerini kıymetini bilmemiş.bana diyordu ki sen benim elbiselerimi ne güzel ütülüyormuşsun ne güzel yemekler yapıyormuşsun.Benle ne çok ilgileniyormuşsun. senden ayrı olunca anladım baktım hiç kimsenin gözünde değerim yok diyordu ayrı eve çıkınca da bayağı değişti

Sevmeyin böyle pislikleri.
Yolda gördügünüz ama tanımadıgınız insanları sevin.
Agacı sevin, börtü böceği sevin hatta en vahşi hayvanları bile sevin.
Ama böyle zerre kadar sevgiyi haketmeyen adamları sevmeyin.
DEĞMEZ !
Allah kahretsin ki hep değmeyen insanlar böyle çok seviliyor

Bir kutu b.k gonder ustune de afiyet olsun yaz. Kocana da soyleyecek sozum yok. Anne baban icin ne kadar zordur yasadiklarini sineye cekmek olsun kizim demek...
Allah iyiliğinizi versin.Kahkaha attım.Babam o sıralar zona olmuştu, annem de yüz felci geçirdi

En cok esinize kizdim okuyunca..
Neden sizin annenizin anneler gununu kutlamiyormus onu anlamadim..
Kendi ablasi icin boyle konusan muhakkak annesi burdaysa gidelim dicektir.
Bir ekek esini arayip sormiyorsa getirmiyorsa bu erkeklikmidir.cok haklisiniz kvalidenize gitmdk istememekle ama eger gitmek zorunda kalirsanizda sirf mecburiyetten gittigibizi dusunun ve mesafeli olun
Sonu boşanmaya da varsa gitmeyeceğim canım.Onlara göre küsüp giden kadın getirilmezmiş.Kendi nasıl gittiyse eşek gibi geri dönmeliymiş.Eşime hep bunu empoze etmişler.O da onların gözünde gurursuz erkek olmamak adına yuvasını yıkmaya razı olmuş

be
Canım mesaj at demişştim ama sözümü geri alıyorum.
Atma. Arama hatta hşç konuşma.
6 ay nasıl aramamış kocan nasıl ara dememiş o lanet kv dede.
İğrendim resmen.
DİK DUR.
o kadın için parmağını bile kıpırdatma. Kocan eğer trip moduna gecerse Allah onunda belasını versin defolsun gitsin.
Acayıp sınırlendım ya.
ben de

Neden eşinle birleştin ki ?
Dövmüş bile seni üstelik.
Gerçekten bu pis insanı niye hayatınıza tekrar dahil ettiniz.
Aslında eşimin kötü bir insan olmadığını,kv nin dolduruşuna geldiğini, sırf kv için de yuvamı dağıtmak istemediğimi anladım.Gerçekten onlardan uzaklaşınca kocam bana saygı duyar oldu

Ben böyle kayınvalidenin değil annelerini kutlamak kapısının önünden bile geçmem. Bana bunları yaşatan kayınvalideyi bi güzel pataklar, bunları yaşamama vesile olan eşimide kapının önüne koyardım.
Buradaki en son problem anneler günü kutlaması. Madem geçmişe bi sünger çektiniz hem görümcenizi hem de kayınvalidenizi silin atın hayatınızdan.
Görümcem de az değildir ama kv nin yanında onun esamesi okunmaz.Kıskançtır falan ama ne bileyim kv kadar çekmedim ondan .Kv yi görseniz suratında nur, meymenet adına bir emare bile yok.Gören şıp diye anlar

o zaman burda konu kaynana değil ki
siz nasıl barıştınız bu adamla ya
sizinle küsünce çocuğundan tiksiniyor, sizinle barışınca çocuğu tekrar mı sevmeye başlıyor yanı :KK57:
rezillik :63:
Anlayabilmek isterdim inanın .Sadece annesinin gözünde karı tarafı tutan erkek olmamak için yaptığını düşünüyorum

Back