Anneler Gününde Kv ye Gitmeli mi?

Hayır salak değilsiniz estağfurullah .İşlerine geldiği gibi davranıyor kv ler.Bunu bilip ona göre davranın siz de.İyilikten anlamıyorsa hiç gereği yok yapmanın
Yok yok vallahi salağım kabul ediyorum yaşlı dedim tek başına dedim kocası oğlu ölmüş yanlız kalmasın dedim tepeme çıktı vallahi ama bi indirdim felegini şaştı

gitmem.. net
ki ben bu kadar katı olamam büyüklere karşı
siz ayrılıp barışınca söylediği sözler yeter küçük bebeğinize de mi acımamış

konunuzda anlamadığım annenize gitmemesinin mazereti neydi eşinizin[/QUOTE
Bunca olan şeye rağmen annem onlarla hiç tartışmadı,polemiğe girmedi.İnanın kv annemin silik olduğunu,tartışmaya bile giremeyecek kadar beceriksiz olduğunu,ağzının laf yapmadığını söyledi durdu.Eşim de bu yüzden hiç saygı duymadı.Böyle elli ve dilli bir kadın olmadığı için.Oysa annem mahalle kadınları gibi kavga etmesini de bilir,ama yapmaz.Çok saygılıdır inanın.Ama insanlar iyiliği enayilik ile karıştırıyor

Annen zaten az cok durumunu biliodur 6ay orada kalmissin anladigim kendi annenenin anneler gununu bir iki gun onceden kutla anne esim aramayacak seni aratmayacagim ki banada zaruret dogmasin de durumu izah et
O gunde bende anneyim kutlamak istiosan benimkini kutla ne benim anneminkini nede seninkini kutlamaya gerek yok daha once bundan sikinti yasadik kapatalim konuyu ticari bir gun zaten de gecistir.O gitmek isterse gitsin onada karisma hic gerilim olmasin
Uzaklastirmak yillarini alir dibinde bitmeleri 1 gununu yuvani yikma asamasina gelmis insan gerek yok bence
Annem herşeyi benden iyi biliyor inanın.Onda sıkıntı yok.Zaten şu an il dışındalar.Ben kargoyla hediye gönderdim ona.Kendisi de annesine ne istiyorsa onu yapsın

Yok o benim kocam diye savunmam bana yaptığı şeyler benle mezara kadar gidecek.Önce ben gittim yanına barışmak için.Ağladım zırladım ortada çocuk vardı.Dediki ailemin hepsinden tek tek özür diliyeceksin.O zaman seni affederim.Ben de yaptım .Aradan 3 ay geçtikten sonra beni aradı, geldi aldı konuştuk ve barıştık.Çocuk olmasaydı suratına bakmazdım
Bak bu olmadı işte.
Adam resmen pis ailesinden özür diletmiş sana
Deger miydi canım ?
Bu kadar sinirlerinin yıpranmasına, mutsuz oldugun bir hayatta çocuguna ne kadar faydalı olabileceksin ki ?

politik davranmayı ögrenemedik kızlar yaaa

erkekler bu işi çok iyi yapıyor , git görevini yerine getir ve kimseyi söz sahibi etme , senın konuşmaya hakkın olsun ,
İşte o zaman da şöyle düşünüyor diyor ki ben her şeyi yapıyorum ediyorum ne güzel yanıma kalıyor gene bu saygısından sevgisinden Ödün vermiyor çünkü ben hak ediyorum diye düşünüyor o yüzden gitmeyi asla düşünmüyorum

E 6ay sonra niye dondun buna calisiyomussunda baba olamayacak evlat sevgisi bilmeyen kucucuk 4aylik bir sabi icin sogudum kelimesi kullanabilen bir adamdan cocuk yapmak bence kv daha buyuk bir sorun
Aynen öyle çok haklısınız ama inanın eşimi çok seviyordum ayrılmayı hiç istemiyordum çocuğuma bakınca kahroluyordum babasız büyümesini göze alamadım

Yok o benim kocam diye savunmam bana yaptığı şeyler benle mezara kadar gidecek.Önce ben gittim yanına barışmak için.Ağladım zırladım ortada çocuk vardı.Dediki ailemin hepsinden tek tek özür diliyeceksin.O zaman seni affederim.Ben de yaptım .Aradan 3 ay geçtikten sonra beni aradı, geldi aldı konuştuk ve barıştık.Çocuk olmasaydı suratına bakmazdım
adam senle küstü diye, çocuğundan tiksinmiş. sen ortada çocuk var diye düşünürken onun umrundamı çocuk.sen ayağına gidiyosun o 3 ay sonra barışıyo. anasıyla o 3 ay boyunca plan yapmışlardır. senin gururunu yok saymışlar. herkesten tek tek özür dilemek ne demek. senin ailenden kimse demedimi yapma etme diye

Yok artık! Bunlar yaşanıyor ve siz daha anneler gününü mü düşünüyorsunuz? Bence tüm bunlar olurken hala sizi o ortamdan uzaklaştırmayan ve size saygı duyulmasını sağlayamayan eşinizle ne yapacağınızı düşünün.
Eşim bana onlarla bir daha konuşma ararlarsa telefonlarına bakma gitme gelme hiç muhatap olma dedi o yüzden ben de rahatım görüşmüyorum aramıyorum sormuyorum ve eşin bunu hiç problem yapmıyor eğer tam tersi bir durum söz konusu olsaydı işte o zaman ipler çok feci kopardı

Asla girmezdim bırakın anneliği insanlık bile yapmamış size hadi sizi geçtim ufak bebeğinizi bile aratmamış gitmezdim

bütün yorumlarına şok oldumda, bu ikisi ayrı bi şok yarattı. 6 ay ayrılıktan sonra kim niye barıştırdı sizi, küçük bebeğiniiz var barışınmı dediler. anasının ağzıyla hareket eden adamla. ne güzel ayrılmışsın kurtulmuşsun niye barıştın. ya ondan sonra nasıl çektin katlandın bunca şeye. eşim değişti diyosun, değişse ne olur bu yaşananlar nasıl unutulur affedilir.zaten unutsaydın, her yorumunda geçmişe dair kötü bi olayı yazmazdın. şu an mutlumusun gerçekten.
o nalet kadının anneler günü falan kutlanmaz, yüzüne tükürülür.cadılar gününde arayabilirsin.
şu anneler günü tantanası ne çok abartılıyo. biz kutlamıyoruz kimsede surat asmıyo şükür. önceden laf olsun kutlardım öylesine. ama bi kaç yıldır geçsin gitsin istiyorum, o günü yaşamak istemiyorum. ben anne olamadığım için.
Rabbim sizi en kısa zamanda hayırlı bir evlat versin anne olmanızı nasip etsin inşallah.geçmişte yaşanan şeyler unutulmuyor evet ancak bunu tartıştığımız zaman eşim diyor ki inanki milyarlarca liralık bir makine olsa ve o makine geçmişi unutturuyor olsa sen o makineyi alırım diyor.lütfen artık geçmişi kurcalama diyor ama ben de de en ufak bir olay çağrışım yapıyor hatırlayıp kendisiyle paylaşınca da bazen tartışma çıkıyor
Kayınvalidemin resmini şuan atsam yemin ederim çok ünlü birisine benzetirsiniz bir gün bir arkadaşıma resmini gösterdim bana dediki bu çok ünlü birisine benziyor ben de dedim ki ya kime benziyor
Oda bana aynen süpürgeli cadıya benziyor dedi
İnanın o kadar çok benziyor ki ressmen içindeki kötülük dışına yansımış
Okadının önce cadılar bayramı kutlanmalı

Bak bu olmadı işte.
Adam resmen pis ailesinden özür diletmiş sana
Deger miydi canım ?
Bu kadar sinirlerinin yıpranmasına, mutsuz oldugun bir hayatta çocuguna ne kadar faydalı olabileceksin ki ?
14 yıllık evliyiz inanın daha yeni yeni rayına oturuyor evliliğimiz çocuğum her türlü şiddet küfür ve benzeri huzursuz ortamlara tanık oldu ben bunları bilseydim zaten hiç barışmazdım olan oldu der hayatıma bakardım ama barışarak tekrar aynı hatayı ikinci kez yaptım
Şu anda pişman mıyım diye sorarsanız pişman değilim eşimi hala seviyorum allah kahretsin

Aynen öyle çok haklısınız ama inanın eşimi çok seviyordum ayrılmayı hiç istemiyordum çocuğuma bakınca kahroluyordum babasız büyümesini göze alamadım
sevgi gozde oluyor bebede olsa cocukta gencte olsa bir bakis bir nuanstan aliyo alacagini cocuk 4aylikken umrunda olmayan bir babanin 14 dede 24 dede pek umrunda olmaz bazi insanlara bazi vasiflar verilmemistir Allah yaratilistan vermez analik babalikta onlardan bana gore
Kizmaca yok kendiniz asiksiniz diye cocuguda bahane edip donmussunuz tek temennim ilerde size beni sevmeyen bir adama beni mahkum ettin diye cemkirip tum hirsini sizden cikartmayan bir evladiniz olsun
Birdefa hissederse o sevgisizligi ne yaparsaniz yapin silemezsiniz
Evlat cocuk baska bise evdeki damacana sokaktaki bitki muamelesi yapacak adamlara cocuk yapilmasina karsiyim ben.

Rabbim sizi en kısa zamanda hayırlı bir evlat versin anne olmanızı nasip etsin inşallah.geçmişte yaşanan şeyler unutulmuyor evet ancak bunu tartıştığımız zaman eşim diyor ki inanki milyarlarca liralık bir makine olsa ve o makine geçmişi unutturuyor olsa sen o makineyi alırım diyor.lütfen artık geçmişi kurcalama diyor ama ben de de en ufak bir olay çağrışım yapıyor hatırlayıp kendisiyle paylaşınca da bazen tartışma çıkıyor
Kayınvalidemin resmini şuan atsam yemin ederim çok ünlü birisine benzetirsiniz bir gün bir arkadaşıma resmini gösterdim bana dediki bu çok ünlü birisine benziyor ben de dedim ki ya kime benziyor
Oda bana aynen süpürgeli cadıya benziyor dedi
İnanın o kadar çok benziyor ki ressmen içindeki kötülük dışına yansımış
Okadının önce cadılar bayramı kutlanmalı
amin inşallah. ne olduda değişti eşin böyle

Kv ile aramızda yaşanmayan kalmadı.Bizi boşanmanın eşiğine getirdi üç kez.9 yıl karşılıklı dairelerde oturduk görümcem de üst katımda.Tahmin edersiniz..
Neler yaptığını yazsam sayfalar dolar okuyanın da gözleri pörsür.
Geçen yıldan beri kv ile araya mesafe koydum.Bir yıldır toplasan beş kez bile telefon görüşmesi yapmamışızdır.
Onun öncesinde iki güne bir hep arardı , arardım. Baktım yüz verince herşeye karışıyor samimiyeti kestim.Yalanlarını,arkamdan çekiştirip oğluma bile beni kötülemesi.Evdeki yaşantımız ile ilgili oğlumu kenara sıkıştırıp ağzından laf almaya çalışması vs vs uzar da uzar.
Eşimle paylaşınca bu olanları, gitme,gelme, arama, sorma diyor.Ben de aynen öyle yapıyorum.Lakin anneler gününde de aynı şeyi söyleyecek mi bilmiyorum.
Ben şahsen bırakın gitmeyi,aramayı bile düşünmüyorum.Ne anneliğini gördüm ki?
Evliliğimize soktuğu kazıkları hala çıkaramamışız.İkiyüzlü davranamam.İçimden nefret ederken yüzüne gülüp anneler gününü kutlayamam.
Kesin kararım gitmemek.Ancak eşim isterse ve ısrar ederse ne demeliyim sizce?
Dipnot:Yıllar önce anneler gününde kv il dışındaydı.Eşim Bana dedi ki senin annenin anneler gününü kutlamam.Ama ikimiz ablamın anneler gününü kutlamak zorundayız.Çünkü annem burda değil ve ablam şu an benim annemin yerinde.
Ben de dedim ki madem senin daha ablanınki kutlanıyor benim de anneminki kutlanmalı öyleyse.Hayır dedi net olarak.İnanın annemle bir polemiği bile olmadı.Annem hala eşime siz diye hitap ediyor.
Neyse kabul etmedim diye evden kovdu beni ve 6 ay arayıp sormadı bile.Oğlum da 4 aylıktı.Onu bile aramadı.Barıştığımızda oğlum 10 aylık olmuştu düşünün.Ve kv gururlu bir şekilde ''herkes oğlumu takdir etti .Dediler ki o nasıl bir delikanlı ki,6 ay boyunca ne karısını, ne çocuğunu arayıp sormadı .İşte gerçek erkek..''dedi.Yani beni aramasına kv izin vermiyormuş.Şimdi bu kv ye gidilir mi Allah aşkına?
Bu arada eşim eskisi gibi değil.O da anladı herşeyi ama iş işten geçti .Uzun oldu kusura bakmayın
madem anlamış eşin gitme bakalım. Hem eşin de gerçekten degismismi görürsün.

14 yıllık evliyiz inanın daha yeni yeni rayına oturuyor evliliğimiz çocuğum her türlü şiddet küfür ve benzeri huzursuz ortamlara tanık oldu ben bunları bilseydim zaten hiç barışmazdım olan oldu der hayatıma bakardım ama barışarak tekrar aynı hatayı ikinci kez yaptım
Şu anda pişman mıyım diye sorarsanız pişman değilim eşimi hala seviyorum allah kahretsin
Sevmeyin böyle pislikleri.
Yolda gördügünüz ama tanımadıgınız insanları sevin.
Agacı sevin, börtü böceği sevin hatta en vahşi hayvanları bile sevin.
Ama böyle zerre kadar sevgiyi haketmeyen adamları sevmeyin.
DEĞMEZ !

Back