Anneler Gününde Kv ye Gitmeli mi?

Yalnız şunu farkettim,birbirimizin ne yazdığından habersiz aynı şeyleri yazıyoruz. Çok ilginç
Demektir ki birbirimizin aynısı olabiliriz kişi kendi gibisi ile ancak anlaşabilir hayat şu misali akıp giderken bizden bizi alıp götürüyor mesela artık insanlarin göründüğü gibi olmadığını hep birkaç maske ile dolandığını mutlaka sende şahit olmak zorunda kalıyorsun hep bi çıkarcilik vs dalavere güvenirlik kalmamış hep acaba budami diyoruz icimizden sanki Baki kalacak bizi kandırıp kendi kendine karşı kalacak şu dünya iyi tamam onlara kalsın dünya ama bizide rahatsız etmesinler tek biz iyi olalım Kem belasını bulur nasılsa diyorum ...

Sen boşver deme o kötü kelimeyi nasılsa eden bulur oda bulur yaptıklarının cezasını

Gidin bence. O yaptıklarına rağmen o rezil koca affedildiyse kayinvalide hayli hayli affedilir. Utanmaz adam ya sinir oldum eşinize. Böyle bi eşiniz varken kayinvalidenin düşmanlığına ihtiyacınız yok.

Gitme ne gereği var eşinde de hatalar bu saatden sonra arkanda dursun bir zahmet.Eşini ailesinin yanına tek yollama hiçbirzaman bence bir dolduruşa gelen devamlı gelir

Yaranamıyorsun ki ben onu anladım artık yapıp da yaranmayacagima yapmıyorum kendimide üzmüyorum vallahi benim bunyem zayıf biraz mol gebelik.gecirdim 10 haftalıkken kürtaj oldum senin annen gelsin ben pazara gidicem dedi benim yuzume ama o çocuk doğsaydı annemi istemiyordu kız annesi doğuma gelmez diyordu iki gün sonra bi hasta oldu ben kanamam var zaten psikolojim bozulmuş enfeksiyon kapma riskim.var acil de iki.gece sabahladım başında 5 gece hastanede yattım eltimde var demediki bu kizin durumu malum sen gelde bu eve gitsin vallahi salağım ben yaa bak yazınca gene sinirlendim

gitmem.. net
ki ben bu kadar katı olamam büyüklere karşı
siz ayrılıp barışınca söylediği sözler yeter küçük bebeğinize de mi acımamış

konunuzda anlamadığım annenize gitmemesinin mazereti neydi eşinizin

Annen zaten az cok durumunu biliodur 6ay orada kalmissin anladigim kendi annenenin anneler gununu bir iki gun onceden kutla anne esim aramayacak seni aratmayacagim ki banada zaruret dogmasin de durumu izah et
O gunde bende anneyim kutlamak istiosan benimkini kutla ne benim anneminkini nede seninkini kutlamaya gerek yok daha once bundan sikinti yasadik kapatalim konuyu ticari bir gun zaten de gecistir.O gitmek isterse gitsin onada karisma hic gerilim olmasin
Uzaklastirmak yillarini alir dibinde bitmeleri 1 gununu yuvani yikma asamasina gelmis insan gerek yok bence

politik davranmayı ögrenemedik kızlar yaaa

erkekler bu işi çok iyi yapıyor , git görevini yerine getir ve kimseyi söz sahibi etme , senın konuşmaya hakkın olsun ,

E 6ay sonra niye dondun buna calisiyomussunda baba olamayacak evlat sevgisi bilmeyen kucucuk 4aylik bir sabi icin sogudum kelimesi kullanabilen bir adamdan cocuk yapmak bence kv daha buyuk bir sorun

Yok artık! Bunlar yaşanıyor ve siz daha anneler gününü mü düşünüyorsunuz? Bence tüm bunlar olurken hala sizi o ortamdan uzaklaştırmayan ve size saygı duyulmasını sağlayamayan eşinizle ne yapacağınızı düşünün.

bütün yorumlarına şok oldumda, bu ikisi ayrı bi şok yarattı. 6 ay ayrılıktan sonra kim niye barıştırdı sizi, küçük bebeğiniiz var barışınmı dediler. anasının ağzıyla hareket eden adamla. ne güzel ayrılmışsın kurtulmuşsun niye barıştın. ya ondan sonra nasıl çektin katlandın bunca şeye. eşim değişti diyosun, değişse ne olur bu yaşananlar nasıl unutulur affedilir.zaten unutsaydın, her yorumunda geçmişe dair kötü bi olayı yazmazdın. şu an mutlumusun gerçekten.
o nalet kadının anneler günü falan kutlanmaz, yüzüne tükürülür.cadılar gününde arayabilirsin.
şu anneler günü tantanası ne çok abartılıyo. biz kutlamıyoruz kimsede surat asmıyo şükür. önceden laf olsun kutlardım öylesine. ama bi kaç yıldır geçsin gitsin istiyorum, o günü yaşamak istemiyorum. ben anne olamadığım için.

Ama öyle olunca da ben huzursuz oluyorum.Bugüne kadar yaptıkları hep yanına kaldı.Zaten yapıyorum istediğimi,bir zararı olmuyor.Gene sayılıyor seviliyorum oh olsun diye düşünmesini istemiyorum artık
gitme madem eşin de tutarlı olsun,
gitme arama sorma diyor madem sözünü arkasında dursun seni huzursuz etmesin,
gitme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…