Anneler Gününde Kv ye Gitmeli mi?

Allaha havale et seni kim üzüyorsa bizim elimizden ancak bu gelir
İnan ki Allah'ım sen onların cezasını ver bile demiyorum.Allah'ın işine hiç karışmıyorum.Diyorum Allah'ım sen herşeyi en iyi bilensin.Ben herşeyi sana bıraktım.Nasıl istersen öyle hükmet diyorum.Sonuçta O çok adil..

Ben çok üzülüyorum böyle yüreği güzel kardeşlerimin üzülmesine boşuna yazmıyorsun bu saate kadar seni üzenler rahat uyku çekmişler kimbilir

Amin ne güzel insansin senin bu güzel yanlarını görmek istemeyen gözler utansın dualarımıziçin Rabbim kabul etsin inşallah kardeşim amin
Teşekkür ederim canım sen daha güzel bir insansın.Öyle olmasaydın, hiç tanımadığın halde bu saatte benim için kafanı, parmaklarını yormazdın.Üzüntüme ortak olmazdın.Rabbim herşeyi gönlünce versin inşallah

En güzel dua bence Allahım bilir

Az çok hepimiz yaşadık senin yaşadıklarından seni anlıyorum ama lütfen hiç takma takmak için bile uğraşma onları boşver

Ben çok üzülüyorum böyle yüreği güzel kardeşlerimin üzülmesine boşuna yazmıyorsun bu saate kadar seni üzenler rahat uyku çekmişler kimbilir
Kul hakkı budur işte.Hakkımıza giriyorlar.Bu saatte kendileri kaçıncı rüyasını görüyor kimbilir?
Üzülme canım , sadece imtihan diye düşünüyorum.Allah evlatlarımızdan güldürsün inşallah

Allaha havale ettinmi o kadar rahatlarsın gerisini seni üzenler düşünsün

Amin inşallah ama evladından olsa köru körüne bağlanma çünkü bu seferde imtihan onlar ile olur kime bağlanırsın o vurar bilirsin inşallah hayırlı olurlar evlatlarımiz lakin yinede bağlanma tek bağlantı Rabbimz olsun

Çok ama çok doğru..Rabbim taşımayacağımız yük vermesin bize.İmtihanımız evlatlarımız olmasın.

Allah razı olsun çok yardımcı oldun.Allah da senin her daim en büyük dostun,en büyük yardımcın olsun inşallah

Çok ama çok doğru..Rabbim taşımayacağımız yük vermesin bize.İmtihanımız evlatlarımız olmasın.
Amin aha geldik aha gidiyoruz dünya kime kalmış neyi paylaşamiyoruz dünya senin benim olsa ne çıkar göz yumdu bittin dünyamız onun için değmez

Değmez kalp kırmaya korkutmaya kıskanmaya iyi insan olmak çokmu zor bunu hala çözemedim gitti yaşim gelmiş kaça.....

Amin aha geldik aha gidiyoruz dünya kime kalmış neyi paylaşamiyoruz dünya senin benim olsa ne çıkar göz yumdu bittin dünyamız onun için değmez
İnanır mısın,anaokulundayken kullandığım çantanın ,havlunun kokusu hala burnumda.Şimdi 37 yaşındayım.32 sene su gibi akıp geçti.Bir bu kadar daha yaşasam yine bir an gibi geliyor bana
Değer mi bu kadar kısa ömre kırık kalp, kul hakkı sokmaya?

ne şerefsiz erkekmiş ki 6 ay karısını çocuğunu aramamış. annesine orospu desem inan ki orospulara hakaret olur. sakın gitme bacım. bu sefer de kovsun direkt boşanma davası aç. Allah bin belasını versin bu tipleein.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…