Anneler Gününde Kv ye Gitmeli mi?

Kıymet bilene hergün annesi kıymetlidir.Anne de zaten ne olursa olsun, koşulsuz sever evladını.Hediye mediye gereksiz yersiz.
Çiçekçiler, hediyelik eşya dükkanları karlı çıkıyor olay bu
Alsın çok seviyorsa annesini ayda 1 haftada bir illaki gösteriş olsun herkes alıyor diye almasın tek gün

Ben beni üzmeyen evladım olsun bu yeter bin sene çiçek almasın hiç önemli değil

Ben beni üzmeyen evladım olsun bu yeter bin sene çiçek almasın hiç önemli değil
Hem cicekler dalında güzeldir saksı çiçeğim zaten dolu hayat evde huzur olursa güzeldir yoksa iki dal çiçek kandıramaz illaki huzur illaki huzur

Zaten bu yer yutar, neleri yutmadı..O zaman binelim üstüne, vuralım kırbacı diyerek ellerinden geleni yaptılar
Aynen Allah korkusu olan yaparmi? Bu dünyanin sonunda var unutmasınlar hesabı oradan alırsın canım yeterki alacaklı olalım onlar düşünsün gerisini

Amin kardeşim inşallah hayırlı olurlarsa bizde şu sahte dünya da bir kere gerçekten gülmek nasip olur dilerim Rabbim den

Aynen Allah korkusu olan yaparmi? Bu dünyanin sonunda var unutmasınlar hesabı oradan alırsın canım yeterki alacaklı olalım onlar düşünsün gerisini
Ben de aynısını düşünüyorum valla.Olsun bu dünyada çeken ben olayım.Kabulüm.
Ve herşeyi yüce yaradanın iradesine bırakıyorum ...
sağol canım yorumların çok mutlu etti beni

Şu kısacık dünya hayatımızı bize zehir edip ne geçer ellerine bi bilsek ne faydası var onlara birinin gözyaşlarına sebebi olmak çokmu mutlu eder o zalimleri ? Yoksa ondandır beslenirler

Şu kısacık dünya hayatımızı bize zehir edip ne geçer ellerine bi bilsek ne faydası var onlara birinin gözyaşlarına sebebi olmak çökmüş mutlu eder o zalimleri ? Yoksa ondandır beslenirler
Allah o zalimlerden uzak etsin bizi. Bizim yerimize intikam alıcıların en büyüğü alsın intikamızı.Ben herşeyi O'na havale ettim.O biliyor beni ,içimi, yaşadıklarımı,herşeyimi..Kurbanım

Allah o zalimlerden uzak etsin bizi. Bizim yerimize intikam alıcıların en büyüğü alsın intikamızı.Ben herşeyi O'na havale ettim.O biliyor beni ,içimi, yaşadıklarımı,herşeyimi..Kurbanım
Aynen öyle kardeşim bizimde farkımız bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…