Anneler Gününde Kv ye Gitmeli mi?

Ne munasebet
Gıtmeyınde aramayında
Yine de diyordum acaba ben çok mu vicdansızım.Benim yerimde belki başka biri olsa gider.Acaba gitmeli miyim? Hele biraz daha mantıklı düşüneyim.Gitmesem olur mu? Diye diye soluğu burada aldım ve sizlere danışmak istedim.İçinden çıkamadım

Zaten öyle inanın.Ben diyorum senin annen bana bunu,bunu,bunu yaptı.O yüzden görüşmüyoruz.Benimkiler ne yaptı söyler misin?
Ses çıkarmıyor ama bildiğinden de şaşmıyor
Bıse yapsın yapmasın gorusmez ole olur genelde ama bana sorarsan huzurunuz bozulsun ıstemıyorsan ıcınden gelmeyebılır ama bı cıcek al anneler gunu kutla sonrada aynı sekılde senın annene gudın hayat ne garıp ne kv yok bende gep derım keske esımın bı ailesı olsaydı

Benim kv dem de doğumuma geldi sabahı dogum yaptım zaten.Loğusalıgımın 8.gununde kavga çıkarıp kış ortasında beni ve bebeğimi evden kovdu " burası benim oğlumun evi " diyerek.Eşimde anne sen bizim huzurumuzu bozmaya gelmişsin diyerek altı biletini netten daha o gece annesini gönderdi.18 ay oldu eşimde bende konuşmuyoruz görüşmüyoruz.Eşime bazen ara sor istersen derim hiçççç arayıp huzurumu bozamam der.

Yorumlarin hepsini okumadim ama genel itibarla yazmayim yazmayim dedim ama bu gelin magdurlugunu da anlamadim gitti.nerde nasil durmaniz esinizle sinirlari belirtmeniz gerektigini ve dengeleri nasil oturtacaginizi dusunup yapmazsiniz sonra affedersiniz.sonuc mu sorunlari halletmeden ustune sunger cekersinuz sonra sunger sıkıldimi vay efendim bu nedir neden su bosalir der durursunuz.
Ha keske hersey gulluk gulistanlik olsa ne var yani gelin anneye annesi gibi annecim dese kv kizim dese gelinine ama yok daha evlenme arefesinde baslar kv gelin cekismesi.Rabbim herkese iyi es iyi gelin ve iyi kv nasip etsin ama en onemlisi anne ve es arasinda denge kurabilecek bir ip cambazi marifetinde es nasip etsin

Gitmem senin yerinde olsam düşün ki ben aynı bahçenin içinde evimiz kutlamayı düşünmüyorum hatta oğluna dedim ne alcan anneler gününde ne alcammm yaaa banane dedi ilgilenmiyorum artık Allah bilir belki bayramda anca öperim elini oğluna söyle sana karışmam gitmek istersen git benden bekleme hatta sende benim anneme gitme

Inanirmisin bilmem 5 yıllık evliyim annemden daha fazla değer verdim kv anne kelimesinden başka birşey çıkmadı ağzımdan biyere gitsem yemeğini yaptım yada yanımda götürdüm bişey alsam tuzluk bile olsa onada aldım.hasta oldu ameliyat oldu çocuk gibi baktım ama yaranilmayinca olmuyor ışte sen iyi olsanda karşıdaki iyi olmadiktan laf anlamadıktan merhamet sahibi olmadiktan sonra sabaha kadar konuşalım boş inanki

herkes oğlumu takdir etti .Dediler ki o nasıl bir delikanlı ki,6 ay boyunca ne karısını, ne çocuğunu arayıp sormadı .İşte gerçek erkek..''dedi
yaziklar olsun oyle kaynanaya. oglunun yaptigindan utanacagina bi de matah bisimis gibi gurur duymus. bu bile yeterli nasi bi karakteri oldugunu anlamak icin. i kadin icin esinle birbirine girme. esinle o noktaya tekrar gelme bole bi kadin icin, ekmegine yag surme. baktn esin diretiyo bigun kutla gec koy yine mesafeni.

Ay ben olsam kapısının önünden geçmem! Kocami da gondermem! Sonra da kv arayıp,,, ayy herkes takdir etti, o nasil koca öyle, karisinin hatri icin annesinin anneler gununu bile kutlamadi,, diye ararim. Catlasin..

+1

Senin anneninki kutlanmıyor onu ablasınınki kutlanacak ha. Var mı boyle bir sacmalik.

Neyse kabul etmedim diye evden kovdu beni ve 6 ay arayıp sormadı bile

Bunun için beni evden kovup 6 ay aramayacak olan adamla aynı eve girmezdim bir daha. Döndüysen de bu sebepten senden ayrılan birinin annesinin hiçbir şeyini ömür boyu kutlamaman lazım zaten. Bunu düşünmen bile garip geldi bana. Böyle bir kv için düşünmeye bile gerek yok.

herkes oğlumu takdir etti .Dediler ki o nasıl bir delikanlı ki,6 ay boyunca ne karısını, ne çocuğunu arayıp sormadı .İşte gerçek erkek..''dedi.

Konuya bak ya her cümleyi alıntı yaptım nerdeyse. Bu kısa konudan bunlar çıktıysa sende daha neler vardır kimbilir. Ne biçim bi insan bu ya övündüğü şeye bak!! Amne değil şeytan yeminle dolayısıyla kutlamaya gerek yok, telefon da etme, mesaj da atma bence. Haketmiyor. Mesaj bile atsan onu düşünmüş gibi olursun

Yuuuhhhh senin koca adam olamamış , baba olamamış gitmiş annesinin kuklası olmuş. Kusura bakma arkadaşım çok sinir oldum hem evden kov ve çocugunu bile arama .

Annenle bi sorunu yokken, annenin gununu kutlamam diyor, seni ablasini kutlamaya zorluyor, sonra evden kovup 6ay arayip sormuyor..
Simdi ise, annesi icin "gitme, gelme, gorusme" diyor..
Şu iki davranışta cok ciddi fark var, insaAllah cidden biseyleri anlayip duzelmistir eşin..

Yok artik ya bunu insan olan yapmaz nasil bir ego nasil bir dusuncesizlik bence asla gitmeyin sizi, torununu düşünmesini gectim kendi evladina bu kotulugu yapmis bir kadinin anneligi batsin mumkunse.

Yapmak istemedigin hic bir seyi yapma. Gitme tabi ki hak etmesi lazim önce. Ben olsam hic bir güc beni goturemez.

Geçen babalar gününde de eşim babamı aramadı.Babam dedi boşver kızım ben senin babanım.Sen kutladın ya, gerisini düşünme.
Annem de ne olduğunu benden iyi biliyor inanın.

Zaten o senin aileni saymıyormuş sen de sayma

Esinle simdi cidden iyi misiniz? Aramasan gitmesen sonradan sorun eder mi? Basia patlar mi kabak? Esini bilen sensin.. Simdi burdan haliyle cogu kisi "gitme" diyecek ama biz bilemeyiz esin bisey der mi eder mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…