- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.233
-
- Konu Sahibi notdefteri2_
Geçmiş konularınızı bilmiyorum ben bu konuya göre yorumladım. Zaten bence anne denilmesi de şart değil. Eski eşim anneme hep anne dedi ama ben onun annesine hep x teyze dedim (Sevgililik dönemimiz 8 yıl sürdüğü için ve ben onun annesiyle o dönemlerde tanışıp teyze demeye alıştığım için). Hiçkimse bunu sorun etmedi bizde. Şimdiki eşimin annesiyle evliliğe çok yakın bi zamanda tanıştım ilk başlarda sadece siz diye hitap ettim, sonra zaten çok sevdiğim için içimden anne demek geldiği için dedim. Yani sizin burdaki hatanız anne dememek değil de, bi anne bi teyze falan sürekli değiştirmek bana kalırsa, ya hiç söylemeyin ya da hep söyleyinNormalde 4 yıldır teyze diyorum sadece bayramlarda el içinde anne diyorum, onun akrabalarının yanında. Eşim anneme onu da yapmaz. 4 yıldır teyze dediğim dün battı. Telefonu yüzüme kapattı. Bana anneliğin a sını bile yapmadı. Asla haketmiyor. Zaten en büyük hayali benimle yaşamak, onu yapamadığı için mahvetti evliliğimi de ailemi de.
Allah kahretsin ki yemeğe çıkarken patlak verdi olay. O da şahit oldu yani. Yediği yemeği boğazına dizdiler.Valla sadece kendi annemi arayıp anneler gününü kutladık küçük birde hediye yolladım .
Kayınvalidemi aramadım ne alaka benı o mu doğurdu .
Benım çilemi omu çekti .
Oğlu arasın .
Umrum dahi olmaz .
Birde şunu söylim bence kendi anene bütün herşeyi yansıtma .
Haklısınız, daha da anne demem. Biz de 4 yıl çıktığımız için teyze dendi, öyle kaldı.Geçmiş konularınızı bilmiyorum ben bu konuya göre yorumladım. Zaten bence anne denilmesi de şart değil. Eski eşim anneme hep anne dedi ama ben onun annesine hep x teyze dedim (Sevgililik dönemimiz 8 yıl sürdüğü için ve ben onun annesiyle o dönemlerde tanışıp teyze demeye alıştığım için). Hiçkimse bunu sorun etmedi bizde. Şimdiki eşimin annesiyle evliliğe çok yakın bi zamanda tanıştım ilk başlarda sadece siz diye hitap ettim, sonra zaten çok sevdiğim için içimden anne demek geldiği için dedim. Yani sizin burdaki hatanız anne dememek değil de, bi anne bi teyze falan sürekli değiştirmek bana kalırsa, ya hiç söylemeyin ya da hep söyleyin
Ya ben mi vicdan yapıyorum, babası öldü babama daha sık gidebilirdik, senin yüzünden az gördüm diye üstüme geldi eşim vicdan azabından öldüm. Şimdi kv benim evime hiç gelmedi, 3 kere eşim vasıtasıyla çağırdım ben arayıp çağıracakmışım, aramıyorum. Ölürse falan beni görümcelerimle eşim mahveder diye ödüm kopuyor. Asla istemem hiç bir anne ölmesin ama eşimin dilinde sürekli ölsün de kurtul inşallah diyor ben deliriyorum sinirden böyle oluncaEşine noluyor anlamadim kendisi de senin annene anne demiyormuş zaten. Ayrica elin kadinini tepene cikartma mumkunse eger kiymet bilmeyene hicbisey yapmamak lazim nazlandikca nazlanmis sultan sanki. Kvyi ne aradim ne hediye yolladim umurumda degil kendisi.
Sonra ölünce görümcelerim ve eşim beni mahveder. Kp öldü de sen öldürdün demedikleri kaldı. Daha çok bizde kalabilirmiş, daha çok gidebilirmişiz, benim yüzümden doyamamış, 3 aylık evliydik bir de. Şimdi annesine bişey olsa ben de vicdan azabı çekerim onlar da çektirirArtık olan olmuş bundan sonra anneler gününde hiç aramayın, bayramda da evini falan taşımayın. Mesafeli olursanız sizden iyisi olmaz. Arasanız da aramasanız da suç nasılsa. Esiniz de annesine desin ben de hic anne baba demiyorum diye. Kendi oğlunu örf adet biliyor sanıyor heralde.
Ben bayramlarda el içinde anne dedim kendini onların yanında kötü hissetmesin diye, eşim bunu bile yapmadı. Ama 4 yıldır mütemadiyen teyze diyorum, yeni bir şey değil. Ayrıca iyi ki anne dememişim, anne dediğin evladının huzuru için ego yapmaz. Benim ailem bir kere bile bize teyze amca diyor demesin demediler. Çünkü annelik; yeter ki onlar iyi olsun!Sizinki de tutarsızlık. Yanında "annec derken telefonda" teyze" demeniz hemde anneler gününde toaf olmuş. Bana göre büyütülecek bir durum değil. Anneniz neden ağlıyor onu anlamadim. Akışına birakin derim. Ama karat verin ya hep anne deyin ya hep teyze
Ya ben mi vicdan yapıyorum, babası öldü babama daha sık gidebilirdik, senin yüzünden az gördüm diye üstüme geldi eşim vicdan azabından öldüm. Şimdi kv benim evime hiç gelmedi, 3 kere eşim vasıtasıyla çağırdım ben arayıp çağıracakmışım, aramıyorum. Ölürse falan beni görümcelerimle eşim mahveder diye ödüm kopuyor. Asla istemem hiç bir anne ölmesin ama eşimin dilinde sürekli ölsün de kurtul inşallah diyor ben deliriyorum sinirden böyle olunca
Sadece şu kısım yüzünden bile anne dememekte haklısınız. Sinir oldumkandilde anne diye aradım, bayramda taşınacam sen gelince evi yerleştir, ben kızlarıma hiç iş yaptırmadım sen yaparsın diyen kadın.
Ben bayramlarda el içinde anne dedim kendini onların yanında kötü hissetmesin diye, eşim bunu bile yapmadı. Ama 4 yıldır mütemadiyen teyze diyorum, yeni bir şey değil. Ayrıca iyi ki anne dememişim, anne dediğin evladının huzuru için ego yapmaz. Benim ailem bir kere bile bize teyze amca diyor demesin demediler. Çünkü annelik; yeter ki onlar iyi olsun!
Canım bu adam evlenene kadar babasını annesini görmemiş mi ki sen 3 aylık evliyken babasını ne kadar görebilirdi ? Resmen duygu sömürüsü yapıyorlar. Benim eşim de anne baba demiyor benim anne babama. Kaç kere laf anlatmaya çalıştım sonra bıraktım herkes kendine yakışanı yapar dedim. Ama ne oldu kayınvalideme ismini ekleyerek anne dediğim için bana bir gün anne de sadece dedi ismi ekleme dedi. Oğlun hiç demiyor ya ben de zorlandım ama en azından bunu demek için çabaladım dedim. Normalde ismini demeden tek anne demeye çalışıyordum , o öyle deyince artık ismiyle diyorum anne diye. Söyleyeceksem de söylemem. Anneler gününde oğlu aramıyordu ben aradığımda verdim telefonu zorla. Birde oğluna trip attı kutla diye. Hal hatır sorması bile yeterli gelmedi illa o cümleyi duymak istiyor. Bunun için aradım anne diyor kadın tripte hala. Demek istediğim ne yaparsan yap yetinmeyip daha fazlasını bekliyor çoğu, yeni evlisin nasıl alıştırırsan öyle gider hiç kıymete bindirme kv ni. Esin nasılsa anne demedin diye sana bir şey dememiş. Takma kafana eşinle de aranı bozma. Kv ne mesafe koy yüzgöz olma derim.Sonra ölünce görümcelerim ve eşim beni mahveder. Kp öldü de sen öldürdün demedikleri kaldı. Daha çok bizde kalabilirmiş, daha çok gidebilirmişiz, benim yüzümden doyamamış, 3 aylık evliydik bir de. Şimdi annesine bişey olsa ben de vicdan azabı çekerim onlar da çektirirçok araftayım çok
Ben kendi annemi yemeğe çıkarttım. Valla annemi senelerdir ağlatan kadına anne diyesim gelmiyor. Annemi evden bile kovmuşluğu var. Anne demem diyemem.El opmekle agız kırlenmez derler. Yanı esın demese bıle sen kendın ıcın anne de ne olmus evlılık en buyuk hata bence eslerın bırbırlerını kıyaslaması. Ya ben kv haftada ıkı uc konusurum esım ıse ıste onemlı gunlerde ayda yılda bır ben ona sen benım annemle konusmuyorsun bende senın annenle gorusmuycem mı dıyeyım. Benım esım her konustugunda saygıyı eksık etmıyorsa varsın ıkı ayda bır konussun. Benım anneme ılk baslarda dıyemedı esım saygı duydum bende zorlandım kı onceden ben tanıyordum esımın aılesını. Teyze deyınce hemen anneye cevırseydınız kendınızle celısmıssınız. Sız okyanusunu gecıp yemege cıkarıyorsunuzama daha once anne demıssınız sımdı teyze demıssınız hemen toparlayıp anne ya da hıc bırsey demeden konusaydnz. Analar gününe yakısmamıs yemegın onemı kalmamıs. Bız uzagız ıkı tarafada ben esımın telefonundan kv aradm anneler gununu kutladm cook dua ettı mutlu oldu. Sonra annemı aradık esım kutladı o da esıme cook dua etmıs. Hedıye etsek bu kdar sevınmezlerdı ıcten dua etmezlerdı.
Daha once demıssınız amaBen kendi annemi yemeğe çıkarttım. Valla annemi senelerdir ağlatan kadına anne diyesim gelmiyor. Annemi evden bile kovmuşluğu var. Anne demem diyemem.
Anneni evden kovan kadının anneler gününü mü kutluyorsunBen kendi annemi yemeğe çıkarttım. Valla annemi senelerdir ağlatan kadına anne diyesim gelmiyor. Annemi evden bile kovmuşluğu var. Anne demem diyemem.