Anneler günü- kayınvalide cıkmazı

Ben seni çok iyi anlıyorum inan hassas davranıp kendinden ödün verdikçe hep fazlasını bekleyecekler,bir kere yapmayınca da senden kötüsü olmayacak ilk başlarda hep zordur ama yavaş yavaş kendini düşünmeyi öğrenmen gerekiyor,o sana nasıl davranıyorsa sen de ona öyle davran nasıl olsa işine geldiği gibi anlıyor.

Haklisin canim ben de artik takmamaya calisiyorum.. simdiye kdr saygida kusur etmedim etmem de fakat artik kendi isteklerimi yapicam kimseyi memnun etmeye calismicam ki ztn kimse de memnun olmuyor

Bence büyütecek bir durum değil annecim demenize gerek yok anne der konuşur ve telefonu kapatırsınız
Yani ben olsam bukadar önemsemem

ha ha haaaa oooh işte böyle olucaksın yaranamazsın deveye diken insana s...:)

ağzımzla kuş tutsak yine yaranamayız, ne kadar iyi olursak olalım neticede oğullarını ellerinden alan geliniz. bendeki de aynı, afralar tafralar kendi kendine küsmeler annemin bize gelmesini kıskanmalar. ama ben zerre kadar önemsemiyorum. küsmesi de işime geliyo zaten o bana küsünce ben ondan önce küsüyorum. üstüne bi de eşime aratıyorum çok kırılmış sana bi daha yapma böyle şeyler diye, daha da çatlıyo patlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…