Anneler günü- kayınvalide cıkmazı

Canim ilgilendigin cvp yazdigin icin cok tsk ederim:oops:
gidip kaldigimda inan ki ac kaliyorum kendileri 2 ogun yiyorlar,ben 3 ogune aliskin oldugum icin 4 5 gibi acikiyorum ama 8e kdr beklemek zorunda kaliyorum, yardim etmek icin bile mutfaga girsem bi sekilde beni cikartiyor hoslanmiyor mutfagina girmemden :KK43: en son gittigimde ciger yapmisti ben de ciger yemedigimi soyledim ve hic orali olmadi salatayla doymaya calistim o_O kendisi ben yokken evimde vakit gecirip heryere giriyo cikiyo tabiki ama ben onun evinde salondan biyere ayrilamiyorum gozu ustumde hep sanki napcaksam :KK51:
Ben seni çok iyi anlıyorum inan hassas davranıp kendinden ödün verdikçe hep fazlasını bekleyecekler,bir kere yapmayınca da senden kötüsü olmayacak ilk başlarda hep zordur ama yavaş yavaş kendini düşünmeyi öğrenmen gerekiyor,o sana nasıl davranıyorsa sen de ona öyle davran nasıl olsa işine geldiği gibi anlıyor.

Ben seni çok iyi anlıyorum inan hassas davranıp kendinden ödün verdikçe hep fazlasını bekleyecekler,bir kere yapmayınca da senden kötüsü olmayacak ilk başlarda hep zordur ama yavaş yavaş kendini düşünmeyi öğrenmen gerekiyor,o sana nasıl davranıyorsa sen de ona öyle davran nasıl olsa işine geldiği gibi anlıyor.
Haklisin canim ben de artik takmamaya calisiyorum.. simdiye kdr saygida kusur etmedim etmem de fakat artik kendi isteklerimi yapicam kimseyi memnun etmeye calismicam ki ztn kimse de memnun olmuyor :63:

Bence büyütecek bir durum değil annecim demenize gerek yok anne der konuşur ve telefonu kapatırsınız
Yani ben olsam bukadar önemsemem

Yavrum o moda daha geçemedik ne gelinler olarak nede kayınvalide pederler şu hayatta kimseyi pohpohlamıyacaksın başına çıkarlar eşimin kuzeninin ilk eşiyle ayrılmışlar hanım hanımcıkmış kızcağız bu ayılara yaranamamış şimdiki de anammm bu modelden olmak lazım kesinlikle kayınvalidesine hanım efendi diyor kayınpedere peder diyor ikincisi yemeğe davet ettiler kayınvalide kızım yemekleri ısıtalım erkekler geldi derdemez eee malak gibi gençlerle oturcağına git ısıt dedi hazırla bizide çağır dedi ilk gelin konuşamazmış bile kızacaklar diye aman allahım herkessssler şokda gelgelelim ilk gelini boşa diye tutturan kv kp bu için canlarını verecekler Aman konusahibi boşver yollama pışpışlama ne hali varsa görsün hem suçluda değilsin

ha ha haaaa oooh işte böyle olucaksın yaranamazsın deveye diken insana s...:)

ağzımzla kuş tutsak yine yaranamayız, ne kadar iyi olursak olalım neticede oğullarını ellerinden alan geliniz. bendeki de aynı, afralar tafralar kendi kendine küsmeler annemin bize gelmesini kıskanmalar. ama ben zerre kadar önemsemiyorum. küsmesi de işime geliyo zaten :21: o bana küsünce ben ondan önce küsüyorum. üstüne bi de eşime aratıyorum çok kırılmış sana bi daha yapma böyle şeyler diye, daha da çatlıyo patlıyo:21:

X