Anneler günü- kayınvalide cıkmazı

Merhaba arkadaslar,
Yaklaşık 1 yıllık evliyim ve bu sürede acıkcası kayınvalidemle aram hep limoni oldu. Kendileri bize uzak bir şehirde oturdukları için genelde ayda bir gelip bikaç gün kalırlar fakat gecen ay esım çok yogun çalışıyoruz dıye kabul etmedi bu ziyareti ve olan oldu. Sanırım benim kabul etmediğimi düsünerek bana karşı cephe aldılar ve bize küstüler. Bu arada çalışan bir bayanım ve açıkcası devamlı misafir ağırlamak da çok kolay olmuyor hem de yere saç düşmüş diye sofradan kalkabilen bir kayınvalide söz konusu olunca :) yine de eşime ailesi için gelmesinler demedim hiç elimden geleni yaptım.
Neyse uzatmıyım gecen hafta kayınvalidemin doğumgünüydü aradım ve buz gibi bir sesle karşılaştım ben anne anne diyip konuşmaya çalıştım fakat kesinlikle bana kızım demedi hep ismimle seslendi. ( eskiden kızım derdi) bozuldum tabi duruma ama yine de gönlünü alalım diye esimi ikna edip beraber çiçek gönderdik. 2 gün sonra kayınvalidem whatsapptan çiçekle beraber fotosunu oğluna gönderdi ve sadece ona teşekkür etti, eşime de bana whatsapptan yazamadığını için tşk edemediğini söylemiş(!). Eşim bu olaydan sonra annesine sinirlendiğini özellikle belli etti bana fakat tlfnunu alıp msjları okuduğumda gülücükler annecimler dolup taşıyodu yani eşim ne şiş yansın ne kebap derdinde :KK43: ona da ayrı uyuz oldum.
Şimdi doğal olarak bana özellikle kızım demeyen birine tekrar çiçek yollamak arayıp anne demek içimden gelmiyor. Esime söylesem istemiyosan yapma dicek biliyorum ama yine de aile huzurumu kaçırmak istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım kızlar?
Şimdiden tşk ederim cvplarınıza :)

kendi kendine kaşınmışsın kaba tabirle.. ne çiçeği ne böceği ya. ne anlarsa anlasın..daha iyi olmuş sık sık gelmezdi işte

Birda en büyük hata esinde .. esine acikca soyle ..
Ayrica kendini dolduracagina ac telefon dor kaynana derdi neymis diye..

Bence hanfendiligi bozma ama..cicek micek olayına girip iyice nazlama..esin nasıl istiyorsa öyle davransın ama sende içinden nasıl geliyorsa öyle davran..Yani ailecek reddetmssnz bunu da abartmasin kaynanan anlayışlı davransin..Madem abartmış siz oralı olmayın.Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali..Esinizde annesini anlamistr,ee kendisi kabul etmedigini de biliyor..ortada sorun yok bence..kaynana size çok iyi olsa ne olur sanki..esinizle iyi olun yeter..

Aynı durumda size yapılsaydı yani yoğunuz deselerdi sizde bozulurdunuz bu gayet normal arkasından gönül almak için çiçek yollamışsınız üstüne bir daha yollamak bana göre anlamsız madem bozulacağını biliyordunuz yada bu kadar çok üzerine düşecektiniz eşiniz iptal etmeseydi gelmelerini yada iptal etti bıraksaydıbda bu kadar çok üstelemesydi garip o anı kurtarmak için gibi yapılmış olmuş.. Bana kalsa ne anlamak istiyorlarsa onu anlasınlar çiçek falanda yollamazdım..

Bence hanfendiligi bozma ama..cicek micek olayına girip iyice nazlama..esin nasıl istiyorsa öyle davransın ama sende içinden nasıl geliyorsa öyle davran..Yani ailecek reddetmssnz bunu da abartmasin kaynanan anlayışlı davransin..Madem abartmış siz oralı olmayın.Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali..Esinizde annesini anlamistr,ee kendisi kabul etmedigini de biliyor..ortada sorun yok bence..kaynana size çok iyi olsa ne olur sanki..esinizle iyi olun yeter..
Haklısınız.. İçimden geldiği gibi davranıcam yeri gelirse de konuşurum açıkça.. Tşk ederim :)

Haklısınız.. İçimden geldiği gibi davranıcam yeri gelirse de konuşurum açıkça.. Tşk ederim :)
Rica ederim canım..İnce düşünceli birisinz hem eşinizi üzmek istemiyorsunz anladgm hem kayinvalidenzi..ama çok ince dusunursenz çok üzülürsünüz , rahat olun bırakın,olmadı konusursunz.Herşey gönlünce olsun :KK60:

Merhaba arkadaslar,
Yaklaşık 1 yıllık evliyim ve bu sürede acıkcası kayınvalidemle aram hep limoni oldu. Kendileri bize uzak bir şehirde oturdukları için genelde ayda bir gelip bikaç gün kalırlar fakat gecen ay esım çok yogun çalışıyoruz dıye kabul etmedi bu ziyareti ve olan oldu. Sanırım benim kabul etmediğimi düsünerek bana karşı cephe aldılar ve bize küstüler. Bu arada çalışan bir bayanım ve açıkcası devamlı misafir ağırlamak da çok kolay olmuyor hem de yere saç düşmüş diye sofradan kalkabilen bir kayınvalide söz konusu olunca :) yine de eşime ailesi için gelmesinler demedim hiç elimden geleni yaptım.
Neyse uzatmıyım gecen hafta kayınvalidemin doğumgünüydü aradım ve buz gibi bir sesle karşılaştım ben anne anne diyip konuşmaya çalıştım fakat kesinlikle bana kızım demedi hep ismimle seslendi. ( eskiden kızım derdi) bozuldum tabi duruma ama yine de gönlünü alalım diye esimi ikna edip beraber çiçek gönderdik. 2 gün sonra kayınvalidem whatsapptan çiçekle beraber fotosunu oğluna gönderdi ve sadece ona teşekkür etti, eşime de bana whatsapptan yazamadığını için tşk edemediğini söylemiş(!). Eşim bu olaydan sonra annesine sinirlendiğini özellikle belli etti bana fakat tlfnunu alıp msjları okuduğumda gülücükler annecimler dolup taşıyodu yani eşim ne şiş yansın ne kebap derdinde :KK43: ona da ayrı uyuz oldum.
Şimdi doğal olarak bana özellikle kızım demeyen birine tekrar çiçek yollamak arayıp anne demek içimden gelmiyor. Esime söylesem istemiyosan yapma dicek biliyorum ama yine de aile huzurumu kaçırmak istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım kızlar?
kutla gitsin mesafeli olursun..laf etmezler kutlamadı diye

mavvmavv mavvmavv
Bende ayni seyleri annemle yaşarım malesef ve arayi hrp esim bulur sagolsun. Kapris , laf soz hepsi annemdedir kaynanami kiskaniro_O
Bence msjla hic bisey olmaz msj dili cok yanlis malesefara guzelce konus izah et. Kizim kizim doye dolanan kadin sana cephe almaz kkirilmistir. ne kadar iyide olsa aklina gelir gelinmi istemedi acaba diye. Kotu dusunme. hatta 1 mayista tatiliniz varsa cicek yollayin psine hediyenizi kendiniz goturup supriz yapin..

bence çiçek gönder karta da sadece senin ismi yazdır...
mecburen sana tşk edecek..
aynısını yaparsa birdaha yollamazsın.

okuyunca kendimi gordum esini seviosan iyi gecinmeye bakicaksin esin arada kalinca daha cok uzulursun bana hakaret etti ustume yurudu daha neler neler cahillikmi hayir uni mezunuyum egitimci bir ailenin kiziyim namusumlada evlendim sadece saygimdan ve esimi sevdigimden sabrettim sonuc ben kazandim simdi bensiz nefes alamiyo her sabah ilk beni arar

Merhaba arkadaslar,
şımartma şu kaynananı..ağzınla kuş tutsan yaranamazsın..

Niye her ay geliyorlar ya?
Farz edeli ki siz kabul etmediniz yorgun olduğunuz için, ne var yanlış anlaşılacak?

Niye her ay geliyorlar ya?
Farz edeli ki siz kabul etmediniz yorgun olduğunuz için, ne var yanlış anlaşılacak?
aaah ah bi bilsem biz annemlere çok yakın oturuyoruz bundan müthiş rahatsızlık duyuyor kaynanam, oğlumu ele geçirirler korkusu var sanırım ondan kontrole geliyor :KK43:

Niye her şeyi alttan alan kişi gelin oluyor ki?
Bir seferde kv alttan alsın.
Oğlu kabul etmemiş geline tavır. En sinir olduğum huy. Kendi oğullarına konduramıyorlar günah keçisi el kızı oluyor. Ben burada kvlerden çok erkekleri suçlu buluyorum. Benim düşüncem, beni kimse etkilemiyor ben kendim karar veriyorum mesajı vererek anlatsınlar bir şeyleri annelerine. Kvler zaten göz üstüne kaş arıyor ota b.ka.
Neyse ne çiçeği göndereceksin ki?
Yaz whatsaaptan anneler günün kutlu olsun :öpücük: Bitti gitti.
Çokta düşünmeye gerek yok sen eşinle mutlu ol, ayda bir kere gelen insan mutlaka yine gelecektir senin evinde sana tavır yapması onun işine yaramaz.

X