• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anneler günü indirimleri..

tekırdagın neresındesın benım ablamda orada :7:

merkezdeyim canım :10: ablan nerede? annem makineyi almış eline geçmiş ama kadıncağız çoook uzakta makineyi anlayamamış daha :)) ama dünyada en çok kullanılan memnun kalınan el süpürgelerindenmiş... çekimi kuvvetliymiş. sadece sesi çokmuş o da olsun o kadar ;)

Son düzenleme:
merkezdeyim canım :10: ablan nerede? annem makineyi almış eline geçmiş ama kadıncağız çoook uzakta makineyi anlayamamış daha :)) ama dünyada en çok kullanılan memnun kalınan el süpürgelerindenmiş... çekimi kuvvetliymiş. sadece sesi çokmuş o da olsun o kadar ;)

anladım zaten hasta oldum alıcam parası hazır ama alıcak yer bulamadım netten almadım bekliyorum eminönüne geçice alabilirim belki birde şarjlı süpürge fakir rct 144 ikisini alıcam inş. :16:
ablam sarayda oturuyo yakın mı size arkadaş olursunuz :1:

eveet arkadaşlar bir kampanyanın daha sonuna geldik :52: şahsen ben pek yararlanamadım yani kafama yatan birşey olmadı :50:
fikirleriyle sayfaya renk katan arkadaşlara teşekkürler :16:
tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum mutlulukla kalın..

bişey soracagım bende alıcam bunu anne memnun mu ya kendımde baktım teshıre okadar ama ne bılım emın olmak ıstıyorum ya :17:
selam kızlar topiğinizi yeni gördümm :43: sanırım biraz geç oldu :43: fakir darky i soran birini görünce dayanamadım ve atladım :D
harika bi süpürgeeee bende anneme anneler günü hediyesi olarak aldım 120tl ye şu hantal süpürgelere kadar iyi çekiyo bence ve saçları felan bir çekişi var görmelisiniz

anladım zaten hasta oldum alıcam parası hazır ama alıcak yer bulamadım netten almadım bekliyorum eminönüne geçice alabilirim belki birde şarjlı süpürge fakir rct 144 ikisini alıcam inş. :16:
ablam sarayda oturuyo yakın mı size arkadaş olursunuz :1:

hımm 1-1,5 saat falan sanırım merkeze Saray :) Bir gün tanışırız belli mi olur valla :31:

selam kızlar topiğinizi yeni gördümm :43: sanırım biraz geç oldu :43: fakir darky i soran birini görünce dayanamadım ve atladım :D
harika bi süpürgeeee bende anneme anneler günü hediyesi olarak aldım 120tl ye şu hantal süpürgelere kadar iyi çekiyo bence ve saçları felan bir çekişi var görmelisiniz

ayy çok sevindim netten almak istemiyorum haftaya önce tekirdağa gidiyorum oradan dönüşte eminönüne uğrıcam orda bulabilirsem alıcam yoksa geri geldiğimde netten alıcam çok ama çok teşekkür ederim canım :16::9:

hımm 1-1,5 saat falan sanırım merkeze Saray :) Bir gün tanışırız belli mi olur valla :31:

evet ben haftaya pazartesi salı tekırdag dayım Allah nasip ederse :1: bakarsın hep beraber tanışırız benim eniştemde sağlık memuru oraya atandı o yüzden oradalar amcamda kıyıköy imamı duymuşundur yada gitmişindir kıyıköye :1:

evet ben haftaya pazartesi salı tekırdag dayım Allah nasip ederse :1: bakarsın hep beraber tanışırız benim eniştemde sağlık memuru oraya atandı o yüzden oradalar amcamda kıyıköy imamı duymuşundur yada gitmişindir kıyıköye :1:

Kıyıköyü duydum ama bi türlü gidemedim yaaa çok güzel yermiş bu aralar belki gideriz pikniğe falan :34: Ben merkezdeyim canım ama buraya da uğrarsan haberleşelim :29:

Back
X