• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anneler günü indirimleri..

valla aynen... hatta ben sene başında indirimde aldığım ürünleri şu anda daha pahalı olarak gördüm.... anneler günü vs günleri beklemektense, indirim toptancı sitelerden almak bana daha uyguna mal oldu...

çok doğru anneler günü diye sanki para basıyoruz hiçte bişey almadım netten de bişey almamaya özen gösteriyorum artık biraz gezince gerçekten beğendiğim şeyleri elimle koymuş gibi buluyorum çok cezbetmeli artık beni alırken :20::20:

çok doğru anneler günü diye sanki para basıyoruz hiçte bişey almadım netten de bişey almamaya özen gösteriyorum artık biraz gezince gerçekten beğendiğim şeyleri elimle koymuş gibi buluyorum çok cezbetmeli artık beni alırken :20::20:

istanbulda olsam kesinlikle ben de gezerek alırdım :34:

kizlar migrosta anneler gunu icin 8-10 mayis ta tum zuccaciye urunlerinde %25 indirim var

Kızlar selam bu siteden bkaç kez alışveriş yaptım sorun yaşamadım buda anneler günü kampanyası Anneler Gn zel | Houseandtrend.com - Senin evin, senin trendin - |

anneciğimin mikseri bozulmuştu ben şunu almayı düşünüyorum fikriniz??? King P-221 Bistro El Mikseri Beyaz | Mikserler ve Blenderlar | Houseandtrend.com - Senin evin, senin trendin - fiyatı çok cazip geldi ama bilemedim yinede

canım bence king alma.. hem çok iyi bir marka değil hemde sadece çırpma ve yoğurma aparatı var ve üstelik gücü 300 watt.
ben Fakirin motto serisinden aldım. 800 waat gücünde. kinge göre kat ve kat yani. (çıprma, blender ve doğrama aparatı var.) 3 ü bir arada 90 tl. üstelik kargo ücreti yok ve daha markalı.. umarım almamışsındır :(...

bende kettlee alıcam kızlar çelik olucak önerceğiniz marka varmı ? hiçbilgim yok bu konuda:26:

bende kettlee alıcam kızlar çelik olucak önerceğiniz marka varmı ? hiçbilgim yok bu konuda:26:

sibel içi çelik olan kettıllardan almanı tavsiye ederim örnek modeller benim alacağımıda ekliyorum ayrıca hepsiburada vb sitelerde kullanıcı yorumlarınıda dikkate almanı tavsiye ederim

benim alacağım budur

$kenwood.webp

bunlarda diğer modeller

$fakir su ısıtıcı.webp$phılıps su ısıtıcı.webp

sibel içi çelik olan kettıllardan almanı tavsiye ederim örnek modeller benim alacağımıda ekliyorum ayrıca hepsiburada vb sitelerde kullanıcı yorumlarınıda dikkate almanı tavsiye ederim

benim alacağım budur

Eki Görüntüle 706779

bunlarda diğer modeller

Eki Görüntüle 706780 Eki Görüntüle 706782

dışıda çelik sanırım cnm bunların plastik istemiyorum yani ben sabahtan beri bakıyorum hem anneme hem kendime alıcam :31:
fakiri de çok iyi diyolar bide gold master seriside çok hoş ? bu markalar hakkındaki düşüncen ne canım.

2.resim philips onu gördüm ama almak istemiyorum.evdebozulanda philips çünki 3 yıl oldu bozuldu.
yorumlara baktığımda bi kettle ı 10 yıl kullanan varmış :9:

dışıda çelik sanırım cnm bunların plastik istemiyorum yani ben sabahtan beri bakıyorum hem anneme hem kendime alıcam :31:
fakiri de çok iyi diyolar bide gold master seriside çok hoş ? bu markalar hakkındaki düşüncen ne canım.

2.resim philips onu gördüm ama almak istemiyorum.evdebozulanda philips çünki 3 yıl oldu bozuldu.
yorumlara baktığımda bi kettle ı 10 yıl kullanan varmış :9:

canım şimdi beyaz eşyada phılıps tavsiye etmeyen biriyim ama ütüde ve küçük ev aletiernde şidetle phılıps tavsiye ediyorum buzdolabı talihsizlik olmuş dicem gerçi phılıps beyaz eşyada lider değil kuzum

bu gönderdiklerim içi dışı çelik ürünler canım ben ilk gönderdiğimi alıcam büyük ihtimalle canım ama diğer phılıps ve fakirde araştırdıklarım hepsiburadaya bir bak ikisinin hakkında güzel yorumlar var hatta fakir 53 tl imiş diğer sitelerden felanda araştırabilirsin canım

canım şimdi beyaz eşyada phılıps tavsiye etmeyen biriyim ama ütüde ve küçük ev aletiernde şidetle phılıps tavsiye ediyorum buzdolabı talihsizlik olmuş dicem gerçi phılıps beyaz eşyada lider değil kuzum

bu gönderdiklerim içi dışı çelik ürünler canım ben ilk gönderdiğimi alıcam büyük ihtimalle canım ama diğer phılıps ve fakirde araştırdıklarım hepsiburadaya bir bak ikisinin hakkında güzel yorumlar var hatta fakir 53 tl imiş diğer sitelerden felanda araştırabilirsin canım

araştırdım canım hepsini yazdım hatta en uygun hepsiburada da var.
diğer bilinmeyen sitelerede güvenemiyorum.
bakıyım tekrarda alııyım ben zaman kaybetmeden :9:

$MAG_2197616.webp

bunu aldım 72,37 ye geldi. annem kullansın memnun kalırsa bende alırım artık ve inş 2 gün içinde gelir bana :31:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 706895

bunu aldım 72,37 ye geldi. annem kullansın memnun kalırsa bende alırım artık ve inş 2 gün içinde gelir bana :31:

ben dün hepsiburadadan sinbo marka mikser aldım anneme aslında morhipoda 50 tl çekim vardı homend ürünlerinde kullanmak için oradan alıcaktım mikseri ama çok geç geliyordu sinbo aldım ama olsun el blendırımız sinbo annem memnun mesela

güle güle kullansın annen güzel bir ürün

ben dün hepsiburadadan sinbo marka mikser aldım anneme aslında morhipoda 50 tl çekim vardı homend ürünlerinde kullanmak için oradan alıcaktım mikseri ama çok geç geliyordu sinbo aldım ama olsun el blendırımız sinbo annem memnun mesela

güle güle kullansın annen güzel bir ürün

önceden hiç araştırmadan alırdım herşeyi ya kk da öğrendim araştırıp almayı :9:
2 tane alıcaktım ama annem test etsin bakalım önce :31:
senin annende gülee güle kullansın kuzum :16:

kızlar merhaba. konumu açmam gerekiyordu bilmiyorum.
taç markası yemek takımları sizce nasıl.
yada bereye yazcam bu sorumu link varmı.
kadınlar kulubune kullanmaya tam adepte olamadım

Selam kızlar bende korkmazın metal renk tostkolik, çaycısı ve kahve makinasını takım yapmayı düşünüyorum ama internetten elektronik bişey alamaya korkuyorum açıkçası :26:

Buarada boynerin internet sayfasındaki indirimler bence gayet iyi :34: hatta korkmazın tostkoliğini düşünenler 99liraya düşmüş yanlız mor ve sarı renkti galiba metalikler biraz daha pahalı ben burda bi magzada sordum 240 civarı dedi :34:

Boynerin sitesinden korkmazın kahve makinasını almayı düşünüyorum, 53tl nasıl sizce :26:

kızlar tepe home da aksesuarlarda indirim var. cupcake serisi ürünlerde ve seçili ürünlerde %50 indirim var. biliyorum hepiniz cupcake desen seviyorsunuz bu bilgiyi paylaşayım dedim :) ben bu parçaları aldım

Eklentiler

• $1355024_1_320[1].webp
    $1355024_1_320[1].webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 129
  • $1355026_1_320[1].webp
    $1355026_1_320[1].webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 155
  • $1355027_1_320[1].webp
    $1355027_1_320[1].webp
    3 KB · Görüntüleme: 143
  • $1355030_1_orj[1].webp
    $1355030_1_orj[1].webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 102
kızlar merhaba bugün cevahirdeydim bende çeyiz alışverişi yapıyorum indirimler kaçırmayım dedim , linens yastık yorganda %50 indirim normalde nisan sonunda bitiyormuş uzatılmış ihtiyacı olan kaçırmasın yün yorgan 480 den 240 a düşmüş aldım bi tane , linens mutfak grubunun bi kısmında % 50 indirim var . ve yine linenste sanırım yeni sezonda geçerli 2.ürüne %50 indirim var , tepehomda %50 %30 vs indirimler var

twigy her şeyi 10 tl ye indirmiş ben de talan ettim :D 4 tane ev botu bi de pofuduk aldım bugün başlamış ama çabuk biter millet kapışıyodu , tefalde indirim vardı ama fiyatları bilmiyorum

kızlar merhaba bugün cevahirdeydim bende çeyiz alışverişi yapıyorum indirimler kaçırmayım dedim , linens yastık yorganda %50 indirim normalde nisan sonunda bitiyormuş uzatılmış ihtiyacı olan kaçırmasın yün yorgan 480 den 240 a düşmüş aldım bi tane , linens mutfak grubunun bi kısmında % 50 indirim var . ve yine linenste sanırım yeni sezonda geçerli 2.ürüne %50 indirim var , tepehomda %50 %30 vs indirimler var

twigy her şeyi 10 tl ye indirmiş ben de talan ettim :D 4 tane ev botu bi de pofuduk aldım bugün başlamış ama çabuk biter millet kapışıyodu , tefalde indirim vardı ama fiyatları bilmiyorum

ohh araştırmana sağlık.. twigye boynerde flanmı baktın cnm..?

Back
X